delgado Posted yesterday at 01:36 PM Posted yesterday at 01:36 PM 1 minute ago, Helena said: Imati pravo i morati su dva pojma. U jebote, da mi nisi rekla stvarno ne bih imao pojma. Morao sam, hteo sam, zeleo sam, kako god pozelis. Na notorne gluposti (koje ti uglavnom pises) -> Osecam potrebu da reagujem.
Mina D. Harker Posted yesterday at 01:38 PM Posted yesterday at 01:38 PM 12 minutes ago, delgado said: Forum je diskusioni, imam pravo da napisem sta god hocu/pozelim, dok je post u skladu sa pravilima foruma. Je li seksizam u skladu sa pravilima foruma? Znaš, kao omalovažavanje žena u sportu. Što se ličnih preferenci tiče, odličan si primjer za to - otvori temu "Fricko i ja" pa udri.
delgado Posted yesterday at 01:45 PM Posted yesterday at 01:45 PM Necu da otvorim nijednu temu, pisacu sta hocu na temama predvidjenim za to, znam da vam je cudno da neko navija za nekog drugog osim Sv. Noloa i pise o njemu, zamisli - Imam pravo na to. Kao sto imam pravo da iskomentarisem da je WTA smesno i poluamatersko takmicenje, a da trunke seksizma nema, to sto ga ti vidis, to je tvoj problem. Zbog takvih kao sto ste ti i Helena ovaj PDF je propao i malo ljudi zeli da pise. Ali, mene necete "oterati" -> Ima ovde jos ljudi koji znaju nesto o tenisu, samoj igri, a nisu tu samo za agituju za Njoloa i pisu gluposti, pritom napadajuci neistomisljenike na veoma podmukao nacin inputujuci nesto sto drugi forumas nije ni rekao. Za vas dve sam magistar tenisa, ali nesto drugo vas ovde svrbi. 1
Helena Posted yesterday at 01:52 PM Posted yesterday at 01:52 PM Uime imenja prava, magistara i svrbLjENjA Ma mislim, muški tenis razbija, da nije dede i ove dvojice, preslikan WTA 1
Mina D. Harker Posted yesterday at 02:15 PM Posted yesterday at 02:15 PM Zbog mene pdf propao Oporaviće se uz Fricka sigurno (kao i muški tenis) 😒 1
jevrem69 Posted yesterday at 03:30 PM Posted yesterday at 03:30 PM opusteno, svi jedva cekamo da prodje ovaj krs od turnira u Torontu/ Montrealu .......................
alcesta Posted yesterday at 05:22 PM Author Posted yesterday at 05:22 PM (edited) Nisam ni znala da Olga igra ovde dubl sa Hsieh evo dobile prvi set. I meč A Aleksandra opet igra s Danilinom, dobile su Kasatkinu i Noskovu. Edited 23 hours ago by alcesta
Boxy Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Vidim da su nocas bili ocekivani rezultati, Cicipas i Feliks ispali. 2
delgado Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Boxy said: Vidim da su nocas bili ocekivani rezultati, Cicipas i Feliks ispali. Zaboravila si pobedu Fricka 😛 1
Boxy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago On nema konstantnost, moze da ispadne u 1.kolu od nekog sljakera, a moze i da ode do finala.
Helena Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago ...nešto slično kao u WTA delu. Nego, ne znam kako se izgovara Hsei, ali to kako ona igra nisam videla ni kod momaka ni devojaka. To nije tako upečatljivo u dublovima, ali u singlu je neprevaziđena.
jevrem69 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nema vise gledanja tenisa sem kada ne bude igrao neko od nasih, tada ce mozda i prenositi na nekom od onih 12-13 kanala ................. ja nemam nameru da im placam bilo kakav dodatak za ta dva kanala ................. gledacemo kao i nekad davno samo Slemove na ES i W na RTS-u ......................... 1
Boxy Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Ma bolje uzeti tenis tv, gde idu svi mecevi sa svih terena, nego uzeti ove arene koji prenose samo sa centralnog.
Recommended Posts