La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, La mano de Dios said: U sledecem kolu na Zvereva. E pa nece biti, ureko sam Zvereva. Covek je propustio 4 mec lopte u taj brejku drugog seta a onda je treci set izgubio sa 6:0...
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://partner.cdnhereforu.org/2167ec71/5176e456/750729ba Počeo Hamad. 1
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nema Hamad dovoljno municije danas, Landaluz je brzi, bolje riternira, a ovaj nas danas i ne pogadja dovoljno dobro prvi servis. Dugi mecevi i losija fizicka sprema su dosli na naplatu.
crni96 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago (edited) Tako bre Hamade. Mislim da ako Medjedovic danas prođe da će "odradit" Medvedeva. Naravno ako onaj prođe argentinca uopšte. Al kapiram da mu je Medvedev najbolji rival za jedno 1/4 finale mastersa. Edited 48 minutes ago by crni96 1
La mano de Dios Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Ma njemu je forhend sramotan i danas i protiv Navonea, svaki drugi agresivniji fh mu ide 2,3 metra u aut ili u dno mreze. Ne znam sta se desava ali je nemoguce da ne moze da namesti ruku sa te strane. 1
crni96 Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Šta lik uradi. Otrcano mi pisat da je sve u glavi. Mislim naravno da je u glavi nije sigurno u koljenu. Jbt mi i rusi smo baš labilni za ovaj sport. Mislim na trenutne momke. Uzas.
La mano de Dios Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 10 minutes ago, crni96 said: Tako bre Hamade. Mislim da ako Medjedovic danas prođe da će "odradit" Medvedeva. Naravno ako onaj prođe argentinca uopšte. Al kapiram da mu je Medvedev najbolji rival za jedno 1/4 finale mastersa. Gde ti ode druze 🤣
crni96 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Just now, La mano de Dios said: Gde ti ode druze 🤣 Kažem "ako" 😅 lupo je Međed Medu već.
La mano de Dios Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Ma Hamad je ocajno odigrao i protiv Navonea ali ajde dobio je i nisam hteo da komentarisem nista posto je na kraju i povracao i ocigledno je imao problema. Ali danas isto. Onaj mec sa Navoneom juce po kvalitetu nije bio ni polufinale celendzera, tj mnogo je veci kvalitet u zavrsnici celendzera nego ono juce sto su njih dvojica igrali a to je bilo 3.kolo mastersa. Ali kad pogledas on je pre tog meca odigrao samo 2 meca, dakle nije igrao Q kao Prizmic recimo pa da kazes evo umorio se vec je bilo meceva.Mora pod hitno da rade na kondiciji on i njegov strucni stab, bez toga nece biti mnogo zavrsnica turnira.
Elias Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Umoran, neumoran ovo mu je jedan od najbitnijih meceva do sada u karijeri. Otvorio mu se zreb na hiljadarci i ako hoce napred mora da dobija meceve protiv ovakvih protivnika.
jevrem69 Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Bas je los Hamad, on zicer poene na mrezi nije u stanju da realizuje, a citanje kretanja protivnika mu je nikakvo, teniska inteligencija je to.
crni96 Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Ma daj bre više. Naše igrače ću obilazit s gledanjem obavezno.
Recommended Posts