crni96 Posted Saturday at 10:27 AM Posted Saturday at 10:27 AM Joj al ne mogu više ovih naših "budućih Novaka" a ni jedan neće biti čak ni Viktor Troicki. 1
jevrem69 Posted Saturday at 08:00 PM Posted Saturday at 08:00 PM kakav idiotski dropsot Medjedovica, koji moze da ga kosta meca ........................
jevrem69 Posted Saturday at 08:19 PM Posted Saturday at 08:19 PM Ne vredi, on dok ne sredi glavu, nece moci da pravi velike rezultate, dva brejka fore je uspeo da spuca, uz samo jedan pogodjeni prvi servis u poslednja dva servis gema. Jesu Brazilci pravili buku, ali on je imao mec loptu i morao je to da iskoristi.
jevrem69 Posted Saturday at 08:40 PM Posted Saturday at 08:40 PM Luda glava iz Novog Pazara, morao je tezim putem, ali je u tajbrejku bio mnogo bolji igrac 😊 On je na rejsu sada usao u prvih 35, bolji je igrac na sljaci od Kecmanovica.
alcesta Posted Saturday at 09:56 PM Author Posted Saturday at 09:56 PM Ko je ovaj što je izbacio Čilića, nikad nisam čula za njega
McLeod Posted Saturday at 10:50 PM Posted Saturday at 10:50 PM (edited) 54 minutes ago, alcesta said: Ko je ovaj što je izbacio Čilića, nikad nisam čula za njega Kako kada smo pricali o njemu pre par meseci, usao u QF Majamija kao najnize rangirani igrac u 21. veku na Mastersima, tamo je dobio Hacanova, Darderija i Kordu. Ovo meni nije iznenadjenje uopste, posle serije solidnih rezultata Cilic je upao u bunar, trenutno nije ni top 150 po kvalitetu. Edited Saturday at 10:51 PM by McLeod 1
jevrem69 Posted Saturday at 11:05 PM Posted Saturday at 11:05 PM Landalusa sam gledao u Madridu i nije blistao u mecu protiv Valtona, bio je to rutinski poraz.
crni96 Posted yesterday at 09:15 AM Posted yesterday at 09:15 AM Biće danas zanimljivo Prižmića ispratit. Isto tako se i radujem meču Tien - Bublik. Nešto su im obojica usporila u poslednje vrijeme. Doduše Tiena mislim da je povreda zezala a Bublika nisam ispratio.
La mano de Dios Posted yesterday at 10:42 AM Posted yesterday at 10:42 AM (edited) Velika pobeda Medjedovica juce, nacin na koji je odreagovao u zavrsnici 3.seta nakon sto je prosuo onaj fh na mec lopti i brejk viska je obecavajuc. Mogao je se raspasti izrevoltiran ponasanjem brazilske publike ali se zaintaio i pocistio Fonseku u taj brejku. Proslava na kraju meca uopste nije bila preterana, bila je bas po meri s ozbirom sta su radili Fonsekini navijaci u toku meca. Jos jedna stvar, to navijanje Fonsekinih navijaca ce na zalost po njega biti samo kontraproduktivno, motivisace ostale igrace koji igraju protiv njega a on ce postati omrazen zajedno sa njima. Ali pisao sam vec o tome, to su Brazilci.. Edited yesterday at 10:43 AM by La mano de Dios 1
crni96 Posted yesterday at 12:52 PM Posted yesterday at 12:52 PM Kad gledam nekog hrvatskog tenisera, uvijek se sjetim Borne Ćorić i shvatim koliko sport može biti surov.
Helena Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 hours ago, crni96 said: Kad gledam nekog hrvatskog tenisera, uvijek se sjetim Borne Ćorić i shvatim koliko sport može biti surov. Ne shvatam možda najbolje šta si hteo da kažeš, ali sam prilično sigurna da je sam skrojio svoju budućnost.
crni96 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kako misliš? Lik je lupao Nadala i Federera dok su oni bili daleko od penzije. Uzeo neke fine trofeje, bio jedan od najvećih ako ne i najveći potencijal za vrh?? I povrede ga ukanale
crni96 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 13 minutes ago, Barker said: Mozda mislis na Ancica?! Ne. Na Corica. 🙂
Helena Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, crni96 said: Kako misliš? Lik je lupao Nadala i Federera dok su oni bili daleko od penzije. Uzeo neke fine trofeje, bio jedan od najvećih ako ne i najveći potencijal za vrh?? I povrede ga ukanale Dobro je krenuo, a onda se dohvatio mondenskog života, sport je bio u drugom planu.
McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Coric nije imao srece sa povredama ali je prvenstveno mislio da moze da bude top teniser sa manje rada od proseka pa mu je realnost lupila samar. On je da je bio radnik kao Rubljov mogao da bude top 10 teniser, ali posto nije i ovakva karijera mu je puna kapa.
Elias Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Corica ubilo to sto je u svemu bio dobar, u nicega nije bio odlican. Solidan servis, solidni udarci, solidno kretanje. Ali bez ijedan deo igre koji producira wow faktor. On mu dodje nesto kao malo talentovanija, visa, fizicki mocnija verzija Kecmanovica.
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://partner.cdnhereforu.org/3ae4afa6/67f8e9ba/750729ba Hamad poceo svoj mec protiv Navonea 1
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ukljucio sam se od 4 : 1 u drugom setu za Hamada, diktira igru, ali brzopleto ispusta sanse da mec zavrsi ranije. Ono sto sam takodje primetio je losa anticipacija kretanja protivnika kada je u dobijenoj situaciji da zavrsi poen na mrezi, maltene svaki put je igrao u deo terena na kojem je bio Navone. Prefugo mu traju mecevi, ali samo da se docepa sledece runde, to mu je cini mi se, puna kapa, posto je poznato da mu fizicka sprema nije jaca strana, to nikako da popravi. 1
La mano de Dios Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Dobi Hamad nekako na kraju, povracao je u zadnjem gemu, da nije zavrsio u ovom gemu izgubio bi lagano, tacno se videlo da je na izmaku snage. Na kraju 4-6, 6-3, 6-4. Live ranking : 54.mesto. Zanimljivo je kako je i privoleo dosta rimske publike na svoju stranu na onom mecu sa Fonsekom pa su i danas navijali za njega ko da igra neki Italijan. U sledecem kolu Landaluce, lepa sansa za 1/4 mastersa.
jevrem69 Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 1 minute ago, La mano de Dios said: Dobi Hamad nekako na kraju, povracao je u zadnjem gemu, da nije zavrsio u ovom gemu izgubio bi lagano, tacno se videlo da je na izmaku snage. Na kraju 4-6, 6-3, 6-4. Live ranking : 54.mesto. Zanimljivo je kako je i privoleo dosta rimske publike na svoju stranu na onom mecu sa Fonsekom pa su i danas navijali za njega ko da igra neki Italijan. U sledecem kolu Landaluce, lepa sansa za 1/4 mastersa. Ako mu je ostalo dovoljno snage, svakako je favorit. Videh da su on i Navone izjednaceni u broju poena do 9 razmena, a da je preko toga Hamad bolji za tih par poena. U onom gemu kafa je servirao za 5 : 3, pogodio je samo jedan prvi servis, i protivnik je imao i brejk loptu za povratak u mec. Dobro je da je to izvukao i resio mec.
Recommended Posts