crni96 Posted yesterday at 10:27 AM Posted yesterday at 10:27 AM Joj al ne mogu više ovih naših "budućih Novaka" a ni jedan neće biti čak ni Viktor Troicki. 1
jevrem69 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago kakav idiotski dropsot Medjedovica, koji moze da ga kosta meca ........................
jevrem69 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ne vredi, on dok ne sredi glavu, nece moci da pravi velike rezultate, dva brejka fore je uspeo da spuca, uz samo jedan pogodjeni prvi servis u poslednja dva servis gema. Jesu Brazilci pravili buku, ali on je imao mec loptu i morao je to da iskoristi.
jevrem69 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Luda glava iz Novog Pazara, morao je tezim putem, ali je u tajbrejku bio mnogo bolji igrac 😊 On je na rejsu sada usao u prvih 35, bolji je igrac na sljaci od Kecmanovica.
alcesta Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Ko je ovaj što je izbacio Čilića, nikad nisam čula za njega
McLeod Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 54 minutes ago, alcesta said: Ko je ovaj što je izbacio Čilića, nikad nisam čula za njega Kako kada smo pricali o njemu pre par meseci, usao u QF Majamija kao najnize rangirani igrac u 21. veku na Mastersima, tamo je dobio Hacanova, Darderija i Kordu. Ovo meni nije iznenadjenje uopste, posle serije solidnih rezultata Cilic je upao u bunar, trenutno nije ni top 150 po kvalitetu. Edited 18 hours ago by McLeod 1
jevrem69 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Landalusa sam gledao u Madridu i nije blistao u mecu protiv Valtona, bio je to rutinski poraz.
crni96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Biće danas zanimljivo Prižmića ispratit. Isto tako se i radujem meču Tien - Bublik. Nešto su im obojica usporila u poslednje vrijeme. Doduše Tiena mislim da je povreda zezala a Bublika nisam ispratio.
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Velika pobeda Medjedovica juce, nacin na koji je odreagovao u zavrsnici 3.seta nakon sto je prosuo onaj fh na mec lopti i brejk viska je obecavajuc. Mogao je se raspasti izrevoltiran ponasanjem brazilske publike ali se zaintaio i pocistio Fonseku u taj brejku. Proslava na kraju meca uopste nije bila preterana, bila je bas po meri s ozbirom sta su radili Fonsekini navijaci u toku meca. Jos jedna stvar, to navijanje Fonsekinih navijaca ce na zalost po njega biti samo kontraproduktivno, motivisace ostale igrace koji igraju protiv njega a on ce postati omrazen zajedno sa njima. Ali pisao sam vec o tome, to su Brazilci.. Edited 7 hours ago by La mano de Dios 1
crni96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad gledam nekog hrvatskog tenisera, uvijek se sjetim Borne Ćorić i shvatim koliko sport može biti surov.
Helena Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 4 hours ago, crni96 said: Kad gledam nekog hrvatskog tenisera, uvijek se sjetim Borne Ćorić i shvatim koliko sport može biti surov. Ne shvatam možda najbolje šta si hteo da kažeš, ali sam prilično sigurna da je sam skrojio svoju budućnost.
crni96 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Kako misliš? Lik je lupao Nadala i Federera dok su oni bili daleko od penzije. Uzeo neke fine trofeje, bio jedan od najvećih ako ne i najveći potencijal za vrh?? I povrede ga ukanale
Recommended Posts