La mano de Dios Posted Sunday at 10:18 PM Posted Sunday at 10:18 PM 1 hour ago, jevrem69 said: ima li neki strim za nas koji nemamo arenu tenis i tenis channel? https://truba.thanzoli.com/4085c637/fd2bf007/6cf7cbb5 Jbg tek sad videh poruku, crashovo je forum.Doduse ja gledam na tvu na areni al probaj ovaj link dal ce ti hteti Elem fenomenalan tenis izmedju ove dvojice momaka, Jodar je 191 cm visok mada mn deluje kao da je i koji cm visi i krece se odlicno za tu visinu, bh mu je podjednako dobar kao i fh i naravno servis odlican. Fonseka sa druge strane ima top u rukama posebno na fh strani ali i dalje ima problema da obuzda te udarce i pravi cesto nerezonske fh. Jodar je uzeo prvi set ali Fonseka ima prednost brejka u drugom. 1
jevrem69 Posted Sunday at 11:03 PM Posted Sunday at 11:03 PM 42 minutes ago, La mano de Dios said: https://truba.thanzoli.com/4085c637/fd2bf007/6cf7cbb5 Jbg tek sad videh poruku, crashovo je forum.Doduse ja gledam na tvu na areni al probaj ovaj link dal ce ti hteti Elem fenomenalan tenis izmedju ove dvojice momaka, Jodar je 191 cm visok mada mn deluje kao da je i koji cm visi i krece se odlicno za tu visinu, bh mu je podjednako dobar kao i fh i naravno servis odlican. Fonseka sa druge strane ima top u rukama posebno na fh strani ali i dalje ima problema da obuzda te udarce i pravi cesto nerezonske fh. Jodar je uzeo prvi set ali Fonseka ima prednost brejka u drugom. Hvala na linku, zahvaljujuci tome sam i odgledao kraj drugog i ceo treci set. Na kraju se Fonseka raspao, bas tesko ume da obuzda udarce kada udje u duzu razmenu, prosto njegova igra je bazirana ka kracim razmenama, sto na sljaci bas i nije cesto moguce. Hodara sam veceras prvi put gledao, deluje da ce biti nesto od njega u narednim sezonama. 1
Helena Posted Sunday at 11:04 PM Posted Sunday at 11:04 PM Arenu tenis gledam na jagledam.com 😁 Dobio je Jodar ( ne znam kako se izgovara) a ne znam da li sam rekla, nekako mi je preveliki taj hajp oko Fonseke, ne mislim da će on tu sad nešto biti Alkaraz/Siner nivo.
La mano de Dios Posted Sunday at 11:05 PM Posted Sunday at 11:05 PM Neverovaran nivo tenisa Jodara u 3.setu, pocistio je Fonseku sa Madridske sljake, ovaj se nije nista pitao. Na live rankingu je trenutno 34. i u sledecem kolu ce biti veliki favorit protiv Koprive i onda u 1/4 Siner. Gotovo je izvesno da ce biti i nosilac na Rgu kao i Fonseka, sa ovakvom igrom ce i tamo biti svasta moguce, zaista neverovatan uspon u samo par meseci. 1
Boxy Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Opasan ovaj mali Jodar, juce sam gledala skoro ceo mec i bas dobro igra. Odakle se on samo odjednom pojavio, nisam to uopste ispratila?
McLeod Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nije odjednom, igrao je prosle godine next gen iako je igrao iskljucivo na celindzerima i osvojio cini mi se 3 i to na hardu. Igrao 2R AO ove godine, tek ove sezone poceo da igra ATP. Mislim da je bila strateska odluka da nakupi poene i samopouzdanje na manjim turnirima kako ne bi ispadao u kvalifikacijama. 1
Boxy Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Da, nisam ja nikad bas pratila celendzere, a sad slabije pratim i ATP, a ne celendzere 2
Barker Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 37 minutes ago, Boxy said: Da, nisam ja nikad bas pratila celendzere, a sad slabije pratim i ATP, a ne celendzere Ti vise volis straije stvari, Zapu recimo 😁 (Sori, ali ja gde god nadjem dobro mesto, citat iz Andjela posadim) 2
Elias Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Spanci su majstori da te svoje talentirane prospekte razviju u ozbiljne igrace. Ne pamtim da neki Spanac koji je ovako obecavao kao Jodar u nekom trenutku nakon toga nije postao ozbiljan Slem kontender I imao zavidnu karijeru. Fonseka je veca nepoznanica, puno je bilo tih Latino talenta u proslosti koje se pogubilo rano u karijeri ili su prekratko trajali na najvisoj sceni.
Boxy Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ja sam skepticna sto se tice Fonsece, preveliki hajp se digao, a on bas i nema rezultate da to potkrepi.
Elias Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 22 hours ago, Dracarys said: Pa kao što sam i rekao, dosta će zavisiti i od žreba. Ako mu naleti Museti u 1/8 ili u 1/4, i Siner u 1/2, naravno da su mu slabe šanse. Ako dobije Bublika u 1/8, Šeltona u 1/4, bude na polovini Zvereva koji ranije ispadne, onda je sve moguće. Apsolutno najbitnija stavka. Prosle godine je imao idealan zreb, sve sami hard-courteri do 1/4 finala, a tamo Zverev koji isto nije losa opcija na sljaci. Slican zreb I ove godine I mislim da ima sanse cak I za 25, zasto da ne, mislim da protiv Sinera ima vise sansi na sljaci nego na travi na primer, znaci sto dalje od razne Serundole, Davidovich Fokine, Kobolije I ostale Spance I Italijane I imamo cemu da se nadamo. 😀
La mano de Dios Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Razlika izmedju njih dvojice je mesec dana samo iako su imali drugacije uspone i propratni hype. Ali objasnio sam to vec u nekom gore postu. Brazil je zemlja od preko 200 mil stanovnika koji su isto zaludjenici za sport, ne samo fudbal. Nisu imali vrhunskog igraca jos od Guge i kad se Fonseka pojavio sa 17 godina sa talentom kakvima ima i svim ostalim bilo je nemoguce da ne bude ovoliko ispracen. Opet on je i dalje tinejdzer koji je na granici 30.mesta i tek treba da se razvija u vrhunskog igraca, sa Jodarom je druga stvar, posle Nadala je odmah stigao Alkaraz i svako ko sad iskoci ce svakako biti u njegovoj senci ili je bio u Nadalovoj.
Elias Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Iz kategorije "kucamo na vrata zaboravljenih asova". Cici vezao tri pobede na Turu, pa valjda prvi put nakon proslogodisnji Dubai. 😵💫 Edited 13 hours ago by Elias
Helena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kod devojaka, Iga ispala još u prošlom kolu, Gof danas. Rybakina igra kasnije, Sabalenka prošla.
Recommended Posts