La mano de Dios Posted Friday at 10:33 AM Posted Friday at 10:33 AM On 4/16/2026 at 1:37 AM, Helena said: Umeo je on i da otkaže posle najava. Tako i bi na kraju.
crni96 Posted Friday at 07:40 PM Posted Friday at 07:40 PM Nema Novaka, Nema Alcaraza i koliko sam upratio neće igrat ni Taylor Fritz. Čitam komentare kako je i Siner upitan? Sumnjam u to, mislim da će ganjati i taj Masters iz petnih žila. Prilika za 4 od 4 u 26.
La mano de Dios Posted Monday at 09:23 AM Posted Monday at 09:23 AM Izasao zreb za Madrid, igra Siner i bice apsolutni favorit za 5 masters u nizu, 4 od pocetka sezone. Kecmanovic protiv Atmanea u prvom kolu, 2.kolo Humbert, 3.kolo Zverev. Medjedovica ne vidim ni u Q niti u glavnom zrebu tako da vrv ne igra uopste.Lajovic je u kvalifikacijama, igra danas protiv Arnaldija.
McLeod Posted Monday at 09:59 AM Posted Monday at 09:59 AM Vidi se zamor materijala kod Sinera, sumnjam da ce ovo osvojiti. Izgubice od nekog randoma.
Boxy Posted Monday at 10:04 AM Posted Monday at 10:04 AM Moguce, ali ovo ipak nije klasicna sljaka, moze da igra krace poene i da se vadi servisom.
Elias Posted Monday at 11:52 AM Posted Monday at 11:52 AM Ne znam sto bi Siner bio umoran. U naponu je snage, plus nije kao da igra 6 meceva u 6 dana kao sto se to nekada radilo na Mastersima. Ovi Mastersi sad traju ko susna godina. Imace dovoljno vremena za rekuperaciju I fizicku I mentalnu. Sa druge strane mislim da mu bas I ne trebaju razni undefeated streakovi pred RG koji bi mu samo stvorili dodatni pritisak u Parizu, verujem da slicno razmisljaju I u njegovom taboru. Kapiram da ima veliki motiv da osvoji Rim pred domacom publikom, tako da ovaj turnir je nekako idealan za takticki poraz.
Dracarys Posted Monday at 12:32 PM Posted Monday at 12:32 PM A meni nikad nije bilo jasno zašto ljudi misle da se negde mora imati taktički poraz da bi se nastavilo pobeđivati. Tu prosto nema pravila. Znači, uzmi sve što ti se daje, niko ne zna ko će biti kakav u Rimu ili u Parizu. Može da se preskoči turnir u pogledu odmora, ali ići sa ciljem da se izgubi je nebuloza. Ja mislim da je to samo sujeverje. Taj neprekidan niz pobeda bi trebalo samo dodatno da mu pojača samopouzdanje za Pariz, a ne da mu oduzme. 1
Elias Posted Monday at 01:29 PM Posted Monday at 01:29 PM Naravno imas dve skole misljenja. Imas ljudi koji misle da je Nole trebalo da izgubi neki mec pre RG 2011 ili Patriotsi pre plejofa 2007, a imas I ovaj drugi tabor. Da je samo do Sinera verujem da bi isao all-in svake nedelje. Ali pitanje je u kom taboru je Kahil I ekipa. Njihov glavni glavni cilj je da Siner bude mentalno I fizicki tip top za Pariz I Vimbldon. Oni najbolje znaju svog pulena, I ako veruju da Siner na nekih 35 pobeda zaredom ne bi osecao neki dodatni pritisak vec bi u RG Finale sa Alkarazom usao sa dodatnim samopuzdanjem, onda nema govora o nekim taktickim porazom naravno.
La mano de Dios Posted Monday at 10:20 PM Posted Monday at 10:20 PM (edited) Ako se neko dobro nosi sa pritiskom onda je to Siner, drugo kod njega nema kalkulisanja, ima taj robotski germanski mentalitet i gazice do kraja. Ja mislim da uzima Madrid lagano, sljaka u Madridu je dosta brza u odnosu na ostale turnire sto ce njemu samo biti jos dodatni plus. Drugo ne vidim apsolutno nikoga ko moze da ga pobedi u ovom momentu a da nije Karlos Alkaraz blizu vrhunca. Inace Karlosova povreda rucnog zgloba nije nimalo naivna i nije uopste sigurno da ce igrati Rolan Garos. Svi znamo koliko te povrede mogu da budu zajebane, suvisno je pricati o Del Potru ali treba se setiti i Dominika Tima kome je takva povreda okoncala karijeru bukvalno.Nadam se iskreno da nije nista ozbiljno i da nece imati probleme u buducnosti sa tim. Edited Monday at 10:20 PM by La mano de Dios
La mano de Dios Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Lajovic posle uspesno savladanih kvalifikacija prosao i prvu rundu glavnog zreba, pobeda nad Sonegom 6-3, 7-6. U narednom kolu ide na Rinderknesa. 1
Recommended Posts