Helena Posted Friday at 05:57 PM Posted Friday at 05:57 PM Xo xo xo oooo Prošla lolkalna zvezda, bravo majstore 🙃
La mano de Dios Posted Friday at 06:03 PM Posted Friday at 06:03 PM Bravo za Vašeroa, u lajv renkingu je na 17.mestu. Bas lepa prica i igra sasvim pametan tenis.Doduse nema sta da trazi protiv Karlosa sutra svakako ali i ovo je veliki uspeh. 1
crni96 Posted Friday at 07:17 PM Posted Friday at 07:17 PM Šta tipujete kako će sutra Zverev da pobijedi Zvereva u 3 seta?
Helena Posted Saturday at 01:15 PM Posted Saturday at 01:15 PM Nisam gledala, ali Ziner je dobio u dva.
La mano de Dios Posted Saturday at 01:23 PM Posted Saturday at 01:23 PM On 3/27/2026 at 1:07 PM, La mano de Dios said: Pa gde ja rekoh da je los igrac? Prosto u ovom momentu mi deluje da ne moze ni set da uzme Sineru ko sto u prethodna 3 duela njihova nije bio ni blizu da ga uzme. Siner je u seriji valjda 30 uzastopnih setova na mastersima na hardu. Prejak je jednostavno za Zvereva bez ozbira sto je u pitanju masters a ne Gs. Evo pricali smo na ovu temu pre par nedelja dok se igrao Majami, sad se igralo na podlozi koja odgovara vise Zverevu a rezultat je bio jos ubedljiviji.Nema sta Zverev vise da trazi protiv Sinera.
Helena Posted Saturday at 02:19 PM Posted Saturday at 02:19 PM Ako pobedi Ziner, biće tek drugi igrač sa tri prva mastersa u sezoni, posle Džokare
crni96 Posted Saturday at 02:38 PM Posted Saturday at 02:38 PM Kapiram da uzima Sinner i onda kad dođe RG red je malo na Alcaraza.
Helena Posted Saturday at 03:07 PM Posted Saturday at 03:07 PM I da, imamo Alkaraz - Ziner finale, konačno.
crni96 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Još uvijek ne znam za koga navijam danas. Imam još koji minut za skontat se.
alcesta Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago (edited) Deluje da Alkarazu vetar više smeta trenutno. Kakva užasna dva poslednja poena u TB Edited 16 hours ago by alcesta
Helena Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Ja ne znam kako je njima iko mogao da uzme set. Elem, set se završio duplom Alkaraza 😑 Edited 16 hours ago by Helena
alcesta Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Siner bolje igra važne poene danas. Alkaraz je oba seta počeo brejkom, da vidimo hoće li ovaj set drukčije da završi.
crni96 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Janik navata 3 mastersa na startu sezone. Pali se mašina 👀
alcesta Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Ode i prvo mesto na ko zna koliko. Nadam se da će se Karlos podići do Pariza, ne bih volela da Siner i RG uzme.
crni96 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Biće zanimljiv Madrid i Rim. Biće tud i pritiska na Alkaraza a s druge strane Siner od ta 2 trofeja 1 da uzme boli ga uvo
Dracarys Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago On 3/28/2026 at 2:12 AM, Dracarys said: Alkaras treba stope da ljubi Novaku što je pobedio Sinera na AO.
La mano de Dios Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Iskreno ocekivao sam da Alkaraza ovo osvoji ali danas je bio bas bas tanak. Cak i neke situacije na mrezi koje resava rutinski danas je uprskao par puta. Siner se bolje snasao po ovom vetrovitom vremenu ali cinjenica je da je Karlos splasnuo posle osvajanja AO i kompletiranja GS sa 22 godine samo. A ko i ne bi? Nema tu glad za pobedom posebno na mastersima sto kazem i nije neocekivano. Predstojeci Roland Garros ce biti jedan od kljucnih turnira u rivalstvima ove dvojice i nesto sto ce se prepricavati kao kljucni momenat njihovog rivalstva u buducnosti.
Dracarys Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne bih rekao, videli smo u rivalstvima BIG3 da ključnog slema baš i nema. Sve se svodi na što jaču dominaciju i longevity. Siner i Alkaras su u prethodne dve godine podelili slemove, a u prošloj sezoni su odigrali sva četiri finala i opet podelili.
Recommended Posts