Helena Posted Monday at 09:40 PM Posted Monday at 09:40 PM Tiafo - Menšik 10:10 TB treći set 😲 Tiafo servis i meč loptu. 13:11 Tiafo
delgado Posted yesterday at 02:38 AM Posted yesterday at 02:38 AM Posle Sheltona, De Minaura ododse - Feliks, njega je izbacio neugodni Atman i Medvedev. Eliminisan je i branilac titule, znao sam da ce to biti jako tesan mec i da Tiafo tu ima sanse. Cilic uzeo set Zverevu, solidan otpor. Mikelsen prosao i Tabila, sve vise napreduje.
Dracarys Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Nema ko da pobedi Sinera ovde. Možda Zverev na inspiraciju.
Helena Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nema šanse, gde si našao Zvereva i inspiraciju To će biti prvi dabl Sineru i sad na tviteru počinje pravi okršaj sinerovaca i alkazarovaca, ovo do sada su bili fedalovci koji su bili protiv Novaka.
Helena Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sad gledam Vašero - Fils na A4 i deluju mi igrači nekako krupno, baš ono... Na zvaničnom ATP sajtu ipak stoji da je Fils niži od Novaka 3cm a teži bogami 8 kg. Vašero pak 193/78. Na TV-u ipak to deluje drugačije.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Posto niko ne pominje, par reci o, za danasnje standarde, anonimnom Spancu koji je naredjao nosioce u Majamiju i veceras u QF igra protiv Lehecke. Martin Landaluse ima 20 godina i nije tipican Spanac. Visok je 193 cm i mnogo je bolji na betonu nego na sljaci. Sto je cudno imajuci u vidu da je bio u Nadalovoj akademiji od samog pocetka. Kao junior je bio prvi i osvojio je US Open u singlu. Krenuo je na tur pre tri godine, tako da nije bio tip koji je dosao do prvog mesta jer su svi mladji i talentovaniji vec presli na tur. Ipak, prelazak na pro tur mu je bio dosta turbulentan. Ima jedno prvo kolo AO 2025. i ovo mu je sesti glavni zreb na Mastersu, pre ovoga je imao samo dva druga kola. Mlad je, ali ovakva eksplozija nije bila ocekivana - dobio je prvo MekDonalda i Tirantea u kvalifikacijama, a onda naredjao Girona, Darderija, Kacanova i Kordu sto je poprilicno impresivno. Mislim da mu je protiv Lehecke kraj, ali ovo ce mu biti skok od pedesetak mesta i plasman na rub top 100. Gradjom dosta podseca na Sinera i solidno se krece za svoju visinu. Forhend i servis (logicno) najveca oruzja, voli da igra inside in forhend dosta sto je interesantno i tako resava poene, ali cesto ako ne dodje do vinera gubi poen jer ne moze da pokrije drugi deo terena. Bekhend je slabiji, retko napada iz njega, ali ovo malo sto sam gledao svi su pokusavali da ga slome na toj strani i bukvalno prvi je njihov bekhend pucao, sto je jedan od razloga ovih pobeda. I stvarno, niko od ovih koje je pobedio nema posebno dobar bekhend, a neki od njih imaju i prilicno los. Videcemo u narednim turnirima da li je ovo fluke ili ce napredovati ka top 50. Edited 1 hour ago by McLeod
Recommended Posts