La mano de Dios Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 20 minutes ago, McLeod said: Kecmanovic je oduvek bio precenjen igrac, on uopste nije preterano talentovan, a pride je i neradnik. Nema ni gde da napreduje, jer svi fundamenti su mu na nekom mediokritetskom nivou, taman da tavori 50-70 mesta kad je spreman, uz poneki izlet. Najveci pomak bi upravo tu mogao da napravi, u fizickoj spremi, i onda bi bio klasicna cekalica, kao nekad Paolo Lorenci ili Dudi Sela, ili Lu, koje vidis u zrebu i u top 50, nemas blagog pojma otkud oni tu ali eto, prasinare, ispadnu iz 50 pa se vrate da skoluju po celindzerima pa jovo nanovo. Doduse, i Lajovic je tako godinama na konto jednog odlicnog i jednog solidnog turnira bio 30-50. Samo sto je Lajovic za Kecmanovica Federer otprilike, njegov problem nije bila lenjost, nego mentalna blokada. Na fizicku spremu i mislim, uzivo to jos izgleda gore jer sam ga gledao i prosle godine u Beogradu i pre par godina, neshvatljivo mi je da ima stomacic kao neki rekreativac. Inace on igracki nije nista talentovaniji preterano od Nisioke na primer ali bi upravo na tu kartu rudarenja i fizicke spreme mogao da napravi razliku u odnosu na te igrace i da ovakvoj slabasnoj konkurenciji da se vrti tu oko 30.mesta i pozicije nosioca na gsu.
Mina D. Harker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 15 hours ago, Molina23 said: Brat Vašero posle milion simboličnih WC za Masterse i GS gde je služio kao običan kusur u žrebu, prošao regularne kvalifikacije i pogodi ga čudo neviđeno. Kontam da se oseća kao Crnogorac na Pravni kad iz nehata položi tri ispita u roku, a spremao jedan. Tipičan Francuz, reko bi neko. 😁 Ne znam što imam ovoliko povjerenja u Grikspora, kad ga rijetko opravdava. Negdje sam ga ove (?) godine vidjela da je bio borben, ali izgleda slaba vajda overall. Možda će Rune slomiti nesalomivog lucky Vaša. 😆 A nadam se da će Lore danas dobiti ovog Kanađanina.
alcesta Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Ja skoro da navijam da Novakov sugrađanin osvoji ali teško će i preko Runea, jedino da se i ovaj raspadne zbog vremena.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ko bi reko da ce pored monagasanskih legendi Bendzamina Balerea i Lukasa Kataline Vasero biti prvi sa QF mastersa. 1
alcesta Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Tek sad čujem da igrači izlaze na teren uz Enter Sandman
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Felix igra odlicno ovaj drugi deo sezone, njegov plafon je svojevremeno bio veci nego Sinerov medjutim glava ga je unistila, ali on je i dalje mlad,samo 25 godina. Morao bi ovde za pocetak da udje u finale jer ima oruzje da sprasi i De Minora/Medvedeva sa ovom igrom.
alcesta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago (edited) Meni je iznenađenje Medvedev, ne raspada se kao obično u zadnje vreme. Da vidimo sada je li ova šok terapija s promenom tima malo pomogla. Edit: izgleda da jeste bogati, umorih se gledajući prvi set. Medvedev mi u Šangaju prvi put liči na nekadašnjeg sebe posle par godina. I evo, grčevi ga uhvatili pred TB i ode drugi set. Ovo je već nehumano, svaki dan gledamo slične scene. Jeste veće čudo kako Medvedeva ovo nije snašlo i u ranijim mečevima s obzirom na stil igre, ali bukvalno je već dotle došlo u Šangaju da svaki dan samo čekamo kad će neko da ima ovakve probleme. Doduše ja sam već u prvom setu pomislila kako će ih ovakvim tempom iznositi sa terena, ne znam kako Danil uopšte više i dobija poene i ima egal u trećem. Možda mu je malo bolje, ali i dalje ne može da servira normalno. Edited 10 minutes ago by alcesta
Recommended Posts