Jump to content

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, McLeod said:

Kecmanovic je oduvek bio precenjen igrac, on uopste nije preterano talentovan, a pride je i neradnik. Nema ni gde da napreduje, jer svi fundamenti su mu na nekom mediokritetskom nivou, taman da tavori 50-70 mesta kad je spreman, uz poneki izlet.

Najveci pomak bi upravo tu mogao da napravi, u fizickoj spremi, i onda bi bio klasicna cekalica, kao nekad Paolo Lorenci ili Dudi Sela, ili Lu, koje vidis u zrebu i u top 50, nemas blagog pojma otkud oni tu ali eto, prasinare, ispadnu iz 50 pa se vrate da skoluju po celindzerima pa jovo nanovo.

Doduse, i Lajovic je tako godinama na konto jednog odlicnog i jednog solidnog turnira bio 30-50. Samo sto je Lajovic za Kecmanovica Federer otprilike, njegov problem nije bila lenjost, nego mentalna blokada.

Na fizicku spremu i mislim, uzivo to jos izgleda gore jer sam ga gledao i prosle godine u Beogradu i pre par godina, neshvatljivo mi je da ima stomacic kao neki rekreativac. Inace on igracki nije nista talentovaniji preterano od Nisioke na primer ali bi upravo na tu kartu rudarenja i fizicke spreme mogao da napravi razliku u odnosu na te igrace i da ovakvoj slabasnoj konkurenciji da se vrti tu oko 30.mesta i pozicije nosioca na gsu.

Posted
15 hours ago, Molina23 said:

Brat Vašero posle milion simboličnih WC za Masterse i GS gde je služio kao običan kusur u žrebu, prošao regularne kvalifikacije i pogodi ga čudo neviđeno. Kontam da se oseća kao Crnogorac na Pravni kad iz nehata položi tri ispita u roku, a spremao jedan. 

Tipičan Francuz, reko bi neko. 😁

Ne znam što imam ovoliko povjerenja u Grikspora, kad ga rijetko opravdava. Negdje sam ga ove (?) godine vidjela da je bio borben, ali izgleda slaba vajda overall. 

Možda će Rune slomiti

nesalomivog lucky Vaša. 😆

A nadam se da će Lore danas dobiti ovog Kanađanina.

Posted

Felix igra odlicno ovaj drugi deo sezone, njegov plafon je svojevremeno bio veci nego Sinerov medjutim glava ga je unistila, ali on je i dalje mlad,samo 25 godina. Morao bi ovde za pocetak da udje u finale jer ima oruzje da sprasi i De Minora/Medvedeva sa ovom igrom.

Posted (edited)

Meni je iznenađenje Medvedev, ne raspada se kao obično u zadnje vreme. Da vidimo sada je li ova šok terapija s promenom tima malo pomogla.

Edit: izgleda da jeste :classic_smile: bogati, umorih se gledajući prvi set.

Medvedev mi u Šangaju prvi put liči na nekadašnjeg sebe posle par godina.

I evo, grčevi ga uhvatili pred TB i ode drugi set.

Ovo je već nehumano, svaki dan gledamo slične scene. Jeste veće čudo kako Medvedeva ovo nije snašlo i u ranijim mečevima s obzirom na stil igre, ali bukvalno je već dotle došlo u Šangaju da svaki dan samo čekamo kad će neko da ima ovakve probleme. 

Doduše ja sam već u prvom setu pomislila kako će ih ovakvim tempom iznositi sa terena, ne znam kako Danil uopšte više i dobija poene i ima egal u trećem. Možda mu je malo bolje, ali i dalje ne može da servira normalno.

Edited by alcesta