Jump to content

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, McLeod said:

Kecmanovic je oduvek bio precenjen igrac, on uopste nije preterano talentovan, a pride je i neradnik. Nema ni gde da napreduje, jer svi fundamenti su mu na nekom mediokritetskom nivou, taman da tavori 50-70 mesta kad je spreman, uz poneki izlet.

Najveci pomak bi upravo tu mogao da napravi, u fizickoj spremi, i onda bi bio klasicna cekalica, kao nekad Paolo Lorenci ili Dudi Sela, ili Lu, koje vidis u zrebu i u top 50, nemas blagog pojma otkud oni tu ali eto, prasinare, ispadnu iz 50 pa se vrate da skoluju po celindzerima pa jovo nanovo.

Doduse, i Lajovic je tako godinama na konto jednog odlicnog i jednog solidnog turnira bio 30-50. Samo sto je Lajovic za Kecmanovica Federer otprilike, njegov problem nije bila lenjost, nego mentalna blokada.

Na fizicku spremu i mislim, uzivo to jos izgleda gore jer sam ga gledao i prosle godine u Beogradu i pre par godina, neshvatljivo mi je da ima stomacic kao neki rekreativac. Inace on igracki nije nista talentovaniji preterano od Nisioke na primer ali bi upravo na tu kartu rudarenja i fizicke spreme mogao da napravi razliku u odnosu na te igrace i da ovakvoj slabasnoj konkurenciji da se vrti tu oko 30.mesta i pozicije nosioca na gsu.

Posted
15 hours ago, Molina23 said:

Brat Vašero posle milion simboličnih WC za Masterse i GS gde je služio kao običan kusur u žrebu, prošao regularne kvalifikacije i pogodi ga čudo neviđeno. Kontam da se oseća kao Crnogorac na Pravni kad iz nehata položi tri ispita u roku, a spremao jedan. 

Tipičan Francuz, reko bi neko. 😁

Ne znam što imam ovoliko povjerenja u Grikspora, kad ga rijetko opravdava. Negdje sam ga ove (?) godine vidjela da je bio borben, ali izgleda slaba vajda overall. 

Možda će Rune slomiti

nesalomivog lucky Vaša. 😆

A nadam se da će Lore danas dobiti ovog Kanađanina.

Posted

Ja skoro da navijam da Novakov sugrađanin osvoji :classic_biggrin: ali teško će i preko Runea, jedino da se i ovaj raspadne zbog vremena.