jevrem69 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, alcesta said: Novakovi smečevi mislis smecici 😂
alcesta Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 1 minute ago, jevrem69 said: mislis smecici 😂 S + 1
jevrem69 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago steta za ovaj set, i verovatno i mec ................ deluje da opet nije kako treba ................. sta je sve protivnik odbranio u ovom poenu na brejk loptu .......................
alcesta Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Mislim da smo dobili odgovor na pitanje može li Novak da osvoji Šangaj Ovo je iscrpljenost čista. 1 1
jevrem69 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Steta za ovu propustenu sansu za jos jedan brejk, pojeo ga je Novak sa riternom, i na kraju ona skracena lopta nije donela poen .............................
jevrem69 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovaj spanski brzi zec je danas vise pretrcao od De Minaura ................... trenutno igra kao top 10
Mina D. Harker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nisam nešto fascinirana Munarom, ali Novak igra sjajno. Ako zanemarimo 3-4 medikala, masaže, mjerenje pritiska, nekoliko padova, disanje na škrge...Kakav ludak, taman ga otpišem a on se digne i rilja, rilja. Bravo! 1 1
alcesta Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Uff. Preživesmo još jedan dan. Neka uzme poena koliko god može, ako noga bude u redu.
Barker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Postaje bas tesko gledati ga kad udje u sekvencu "sa'cu dumrem, ovde i odma" 😞 I onda, bam, odigra treci set kao ponovo rodjen 😍 Nisam gledao ceo mec pa da pitam: Dali je mali povracao danas? (Mala filmska posalica). 1
alcesta Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Mislim da nije, ali ja ni prošli put to nisam videla, pretpostavljam da režiser baš i ne voli da prikazuje takve scene u toku meča. 1
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odgledao sam mec od sredine drugog seta, pored svega onog sto smo vec rekli vidi se da te zelja kod njega da na ovom turniru ode do kraja pred ovim navijacima.Mislim da je u pitanju neki drugi turnir i neke druge okolnosti da bi predao taj mec. I opet se pokazalo kako jedan udarac moze biti tacka preokreta i potpuna smena momentuma. To je bio definitvno onaj smec promasaj Munara na pocetku treceg seta kada je trebao da povede. Nadam se da ce se oporaviti, cini mi se da ima dan pauze sad.
alcesta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ja sam Griksporu već bila upisala četvrtfinale, kad ono...
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, alcesta said: Ja sam Griksporu već bila upisala četvrtfinale, kad ono... taj Vashero je najveca faca na turniru, prvo je valjda prosao kvale, pa u prvom kolu drmnuo Djerea, pa je mislim imao i dve predaje .......................... 😅
alcesta Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Đere je inače danas izgubio na nekom čelendžeru, šteta što nije izdržao u Šangaju malo duže, ko zna šta se moglo desiti....
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 11 minutes ago, alcesta said: Đere je inače danas izgubio na nekom čelendžeru, šteta što nije izdržao u Šangaju malo duže, ko zna šta se moglo desiti.... Pa mi vec neko vreme realno nemamo igraca koji je top 50 kalibar (Novaka naravno ne racunam u tu kategoriju). Kecmanovic ocigledno sa svojim 25 godina nema neku veliku zelju a bojim se ni volju da pokusa da ponovo napravi nekakav iskorak ka top 30 (on je jedino blistao kao pulen Davida Malbandijana) posto u protivnom ne bi otpustio istog, prvo angazovao nekog hrvatskog trenera, a onda i Troickog. Tu je jos blizu i Medjedovic, ali on, malo pa malo, ima neke probleme sa kondicijom, disanjem itd. Djere je vec par meseci u dubiozi (onaj stari Djere bi verovatno bar prosao jedno kolo), a Lajovic pokusava da ostane granicnitop 100 igrac igrajuci te celindzere po Evropi, da makar ima mogucnost da na prvom narednom Slemu igra u glavnom zrebu i da uzme jos koju paru, u godini koja ce verovatno biti i oprostajana za njega. Mnogo me sve to nervira, pogotovo u svetlu cinjenice da ovi sa arene sport ionako prenose uglavnom te nase igrace u uvodnim kolima, a onda kada svi poispadaju kao kruske, Novaka stavljaju samo na arena tenis kanal, ocigledno po direktivi 😎 Edited 1 hour ago by jevrem69
Molina23 Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Brat Vašero posle milion simboličnih WC za Masterse i GS gde je služio kao običan kusur u žrebu, prošao regularne kvalifikacije i pogodi ga čudo neviđeno. Kontam da se oseća kao Crnogorac na Pravni kad iz nehata položi tri ispita u roku, a spremao jedan. 1
Recommended Posts