Dracarys Posted Friday at 11:50 AM Posted Friday at 11:50 AM Evo ga, prvi set za Nola. Nema Marin više šanse u ovom meču. 1
alcesta Posted Friday at 12:03 PM Author Posted Friday at 12:03 PM Čilić je malopre odigrao najgori drop šot koji sam videla ove godine. Set i brejk u džepu, lakše se diše makar figurativno ako već ne bukvalno. Što se mene tiče glavno mi je da nije još pokvario statistiku u TB 2
delgado Posted Friday at 03:36 PM Posted Friday at 03:36 PM Au kakav mec Fricka i Marozana, prezive ga Fric iako nije napravio nijedan brejk u mecu. U prvom setu Madjar je briljirao i nije bilo odgovora na njegovu igru, uzima ga duplim brejkom sa 6-2. U drugom setu Fric je na startu imao 2bp, ali nije uspeo da dodje do brejka; Onda je bilo opasno na 3-4 jer je bilo 0-30, ali se izvukao dobro. Na 5-5 ponovo Marozan spasava 2 vezane bp. U TB je Fabian poveo sa 2-0, ali Fric uspeva da preokene i dobije sa 7-4, na set loptu je odigrao savrsen dropshot, oruzje koje je opasno sluzilo Marozana tokom prva 2 seta. U trecem setu Amerikanac dize nivo servisa i igre, ali i Marozan (koji ima zacudjujuce dobar skor sa top10 igracima i voli takve meceve) se drzi, na 4-5 spasava ponovo 2 vezane BP, ovoga puta i MP, strasnim forhendima. U TB-u ipak Fric demonstrira kvalitet i dobija ga sa ubedljivih 7-1. Tako to rade veliki igraci, grinduju meceve, nema predaje nikad. A trebace mu strpljenja i u sledecem kolu, protiv crnog Karlovica. Nije da MPesi briljira u poslednje vreme, naprotiv, ali je u ovakvim uslovima ultra zajeban + videli smo na Wimbledonu sta je moglo biti. @alcesta Gofke je izbacio Sheltona i u Akapulku ove godine, 2-0, nesto tesnije. Grikspur prekinuo crnu seriju od 7 poraza i izbacio Bruksbija nakon 3 seta Tiafo nastavlja uzasnu formu, izgubio od Hanfmana pa ce on igrati protiv Djovaka Bublik out, Ruud out
alcesta Posted Friday at 05:51 PM Author Posted Friday at 05:51 PM 2 hours ago, delgado said: @alcesta Gofke je izbacio Sheltona i u Akapulku ove godine, 2-0, nesto tesnije. I to me je isto iznenadilo kao i ovo iz nekog razloga Gofen i Manarino su igrači koje sam u glavi odavno poslala u penziju pa se iznenadim i kad ih vidim u žrebu, a kamoli kad pobede favorita.
alcesta Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Nije mi to ni palo na pamet. Hačanov ispao id nekog Kineza...
delgado Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 11 hours ago, alcesta said: Nije mi to ni palo na pamet. Hačanov ispao id nekog Kineza... Talentovano je ovo Kinesce Shang, samo sto je imao setback - nije igrao prvih pola godine u 25oj pa mu je ranking toliko pao, povratak.. a mlad igrac('05). Prosle godine uzeo Chengdu dobio Musetija u finalu a pre toga i Bublika, ima pobedu i nad Sheltonom... Igrao je takodje dobar mec protiv Dimitra i izgubio u 5s na W... Sledece kolo protiv Borgesa, moze i to da dobije Tien nastavlja da melje, posle Keca, izbacio i neugodnog Mutea, sledi Nori.. Mislim da ce Diallo da iskoristi ispadanje Sheltona i izbaci Gofana... Pojma nemam da l da se budim za Frica i MPesija, bice to servis obracun i ne gine i neki TB, ponovo gadan mec sa zivce... Valjda ce crni Karlovic da se smiluje i ne bude onako nemilosrdan kao na Wimbledonu.. 1
alcesta Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Hanfman odličan, ispogađao sve živo, a Novaku servis ne pomaže dovoljno. Neće ovo biti jednostavno. Fric izgubio od MP-a, a Gofen predao.
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Još jedan Janik, još jedan riđi, još jedna neprilika 😬
alcesta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Kakve vinere pogađa Hanfman iz trka, na momente kao Alkaraza da gledam. Ako održi ovaj nivo i u drugom setu, sa sve servisom, svaka čast, nema se šta reći.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sad vidim da Petar Popovic Spajn trenira Hanfmana. On je idealan trener za ovakve igrace, setimo se kako je izvlacio maksimum iz Karlovica i kako je Ivo pobedjivao Novaka dok mu je on bio trener. Inace dok ovo pisem Hanfman uzima prvi set, igra odlicno za sad. Novak vidi se da se muci u ovim uslovima ali ne bih rekao da je odigrao preterano lose.
alcesta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Makar nije izgubio u TB, i to je nešto. Valjda će i Hanfman početi malo više da greši na bitne poene.
Dracarys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Novače, povuci se. Što ranije, to će biti i bezbolnije.
alcesta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Koliko me nervira ovaj komentator sa Muleom opet... Kao da su danas zamenili bekhende, Hanfmanov bekhend je baš iznenađenje. Novakov škripi već neko vreme.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Au kakav poen, sta stize sve Hanfman i kako igra danas, kapa dole. 1
alcesta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Danas mu očigledno sve ulazi, sjajni poeni. Novakov govor tela između poena je očajan, i ako izvuče nekako ovaj set deluje mi da bi treći izgubio tipa 6:1 ili 6:2.
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Klasika, odigra meč života, samo da bi pukao u sledećem kolu. Meh.
alcesta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Pa i nije baš, preokrenuo je u prethodnim kolima Tijafoa i Sonega. Novakovi drop šotovi... 1
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) za nas sa jeftinijim ulaznicama koji nismo u prilici da gledamo mec, zar je Novak toliko los protiv jednog igraca kao sto je Hanfman .................... pokusacu sada da nadjem neki link preko tenis uzivo ................... ne vredi, trazi mi registraciju, da nije neko pronasao neki dobar link za gledanje, mozda preko tenis channel .................. Edited 1 hour ago by jevrem69
alcesta Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Šta je sad propustio na 30 oba... možda će izgubiti set zbog ovoga. Nije Novak toliko loš koliko je Hanfman bolji od očekivanog. Čak ni tu razlika u proseku nije tako velika, najveća je u tome što Hanfman danas najvažnije poene igra mnogo bolje i ne daje mnogo šansi. 1
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, alcesta said: Šta je sad propustio na 30 oba... možda će izgubiti set zbog ovoga. Nije Novak toliko loš koliko je Hanfman bolji od očekivanog. Čak ni tu razlika u proseku nije tako velika, najveća je u tome što Hanfman danas najvažnije poene igra mnogo bolje i ne daje mnogo šansi. sta bi, jel ga drmnuo Novak?
alcesta Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ufff, jedva. Odlično što nije stiglo do TB-a, tu nisam uopšte sigurna kako bi se završilo. E sad, kako izdržati 3. set, možda će mu ovo uliti adrenalina da malo jače pritisne, pošto stvarno izgleda očajno između poena. 1
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sramno je sta radi ova naprednjacka lopovska ekipa sa ovim kanalima na Areni sport, pre neki dan pustise Kecmanovicev mec, pa onda i zenski mec sa turnira, a Novaka namerno prenose samo na tim premium kanalima .......................
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zar se ovaj Arena tenis kanal dodatno naplacuje? Sad moram da vidim sta mi stoji u ugovoru sa Supernovom, mislio sam da svi imaju sve kanale.
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, La mano de Dios said: Zar se ovaj Arena tenis kanal dodatno naplacuje? Sad moram da vidim sta mi stoji u ugovoru sa Supernovom, mislio sam da svi imaju sve kanale. tebi je drugi operater, ja sam kod SBB-a .............. tu sada imas samo dve opcije, ili osnovni paket, ili taj premium paket koji kosta 4800 din, gde su ukljuceni i AP4, AP5 i taj teniski kanal ................
Recommended Posts