Dracarys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evo ga, prvi set za Nola. Nema Marin više šanse u ovom meču. 1
alcesta Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Čilić je malopre odigrao najgori drop šot koji sam videla ove godine. Set i brejk u džepu, lakše se diše makar figurativno ako već ne bukvalno. Što se mene tiče glavno mi je da nije još pokvario statistiku u TB 2
delgado Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Au kakav mec Fricka i Marozana, prezive ga Fric iako nije napravio nijedan brejk u mecu. U prvom setu Madjar je briljirao i nije bilo odgovora na njegovu igru, uzima ga duplim brejkom sa 6-2. U drugom setu Fric je na startu imao 2bp, ali nije uspeo da dodje do brejka; Onda je bilo opasno na 3-4 jer je bilo 0-30, ali se izvukao dobro. Na 5-5 ponovo Marozan spasava 2 vezane bp. U TB je Fabian poveo sa 2-0, ali Fric uspeva da preokene i dobije sa 7-4, na set loptu je odigrao savrsen dropshot, oruzje koje je opasno sluzilo Marozana tokom prva 2 seta. U trecem setu Amerikanac dize nivo servisa i igre, ali i Marozan (koji ima zacudjujuce dobar skor sa top10 igracima i voli takve meceve) se drzi, na 4-5 spasava ponovo 2 vezane BP, ovoga puta i MP, strasnim forhendima. U TB-u ipak Fric demonstrira kvalitet i dobija ga sa ubedljivih 7-1. Tako to rade veliki igraci, grinduju meceve, nema predaje nikad. A trebace mu strpljenja i u sledecem kolu, protiv crnog Karlovica. Nije da MPesi briljira u poslednje vreme, naprotiv, ali je u ovakvim uslovima ultra zajeban + videli smo na Wimbledonu sta je moglo biti. @alcesta Gofke je izbacio Sheltona i u Akapulku ove godine, 2-0, nesto tesnije. Grikspur prekinuo crnu seriju od 7 poraza i izbacio Bruksbija nakon 3 seta Tiafo nastavlja uzasnu formu, izgubio od Hanfmana pa ce on igrati protiv Djovaka Bublik out, Ruud out
Recommended Posts