Drug Crni Posted Monday at 07:34 AM Posted Monday at 07:34 AM Gledao sam Hamada. Bio je bolji igrač, prevagu činili servis i retern. Lepe dve pobede;počastio se mečom protiv Alkaraza 1
Mina D. Harker Posted Monday at 09:55 AM Posted Monday at 09:55 AM Šteta za Džumhura, namučio je Alkaraza i pokazao (po 2. put ove godine) da može sjajno i raznovrsno da odigra, ali izgleda ne vjeruje dovoljno u sebe ili se "plaši" pobjede. Jer kad dobro igra, to je uzbudljiv tenis na jako visokom nivou. Bar je takav moj utisak, impresivan je na momente - ali nekonstantan u toku jednog meča.
delgado Posted Monday at 12:05 PM Posted Monday at 12:05 PM Svaka cast Hamadu, a i Dzumhuru na jakom otporu, treba uzeti set Alkarazu sa 6-2.. Meda nastavlja da posrce, pukao od Voltona. Fricko dobio Navu, sad sledi Sonego, sa kojim ima 6-2 u h2h (0-2 na sljaci) ali bilo je tesnih meceva i po neki TB kao u poslednja dva meca (Majami ove godine i Sinsi takodje pre dve). Ne sluzi ga servis nesto od kad se preselila sezona na americki beton, ali je u polju dobar, bori se i stize i izvlaci svasta, posebno dobre pasinge. Nava je dobar igrac, dobar servis, dobri fundamenti, nema rupu na bh.
jevrem69 Posted Monday at 07:14 PM Posted Monday at 07:14 PM 9 hours ago, Mina D. Harker said: Šteta za Džumhura, namučio je Alkaraza i pokazao (po 2. put ove godine) da može sjajno i raznovrsno da odigra, ali izgleda ne vjeruje dovoljno u sebe ili se "plaši" pobjede. Jer kad dobro igra, to je uzbudljiv tenis na jako visokom nivou. Bar je takav moj utisak, impresivan je na momente - ali nekonstantan u toku jednog meča. Dzumhur ocigledno igra nadahnuto protiv Alkaraza i izvalci ono najbolje iz sebe. Ono sto sam ja gledao od njega u poslednje vreme, nije me impresioniralo, recimo u Umagu je bukvalno na brzinu i bolju kondiciju izvukao mec protiv jednog Vavrinke koji ima 40 godina. Ali izuzetan je uspeh da se ponovo vratio u poziciju da moze da igra velike turnire bez kvalifikacija. 7 hours ago, delgado said: Svaka cast Hamadu, a i Dzumhuru na jakom otporu, treba uzeti set Alkarazu sa 6-2.. Meda nastavlja da posrce, pukao od Voltona. Izuzetan mec Medjedovica, gde je sa izuzetkom izgubljenog brejka u drugom setu, sve vreme bio bolji igrac u mecu, i gde se Nizozemac u jednom gemu izvukao sa dobrim servisima od 0 : 40. Bilo bi dobro da i on odigra najbolje sto moze i pokusa da strpne set Mursijancu. 1
delgado Posted yesterday at 05:10 PM Posted yesterday at 05:10 PM Fricko ocekivano u jos jednom tesnom mecu protiv Sonega (TB u prvom setu + produzetak drugog koji je dobio 7-5) prosao dalje. I ovaj i prethodna 2 meca sa Lorencom su isla u 2 seta koja su sadrzala po 1 TB. Zreb je povoljan, sledi Atmane, koji je izbacio Fonseku, u R16, protiv koga ima 1 pobedu u Shangaju prosle godine ali 7-6 7-6. Dobra sansa za novo QF, a tu bi potencijalno isao pobednik meca Rune-Tiafo. Oprezno u narednom kolu, ali ne bi smelo da se kiksne. Za Cicipasa sam se cudio i Marozana sto je pobedio, ali naravno da ga je Bonzi izbacio. Tomi Pol nastavlja sa bledim partijama i formom, izgubio od Manarina. Bas je u krizi. Kacanov-Bruksbi moze biti slager dana.
jevrem69 Posted yesterday at 06:16 PM Posted yesterday at 06:16 PM Ovi se igraju toplo-hladno sa korisnicima arena sport kanala, jedan dan nesto prenose u okviru onih 13-14 kanala, a onda drugog dana nema nista ................. hoce da nateraju ljude da otkljucaju i ta nova dva teniska kanala .................. 1
Drug Crni Posted yesterday at 06:30 PM Posted yesterday at 06:30 PM Kiša je u Sinsiju pa zato nigde nema prenosa trenutno
jevrem69 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 1 hour ago, Drug Crni said: Kiša je u Sinsiju pa zato nigde nema prenosa trenutno jednostavno ne prenose, upravo je zavrsen prvi set ................. jel ima neki link za gledanje za nas sa jeftinijim ulaznicama .................... Edited 22 hours ago by jevrem69 1
jevrem69 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 5 minutes ago, Drug Crni said: Ide prenos na AP 5. pa to su ti novi kanali koji se dodatno placaju, nema na ovih 13-14 koje ja imam u osnovnoj ponudi, u tome je vic ............ pre neki dan su prenosili Medjedovicev mec na AS1 i jos par zenskih meceva na AS2, sada to ne rade .................... igraju se toplo-hladno sa korisnicima .................. Edited 22 hours ago by jevrem69 2
alcesta Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Ja kad sam tražila danas prenos padala je kiša, pa sam pomislila da će se možda negde nešto pojaviti kad stane, ali cvrc. Najviše me je iznenadilo ispadanje Pola od Manarina, u stvari iznenadim se kad god vidim Manatina u žrebu uopšte, nekako sam ga u glavi poslala u penziju još pre par godina
delgado Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Opet ne prenose slepci, stvarno su bezobrazni da nemam reci, puste kao neki dan malo da "navuku" nekog eventualno i onda posle nemas pojma sta i kad ce prenositi, bace nesto na kasicicu kad im se cefne i to je to. Zivimo u svetu gde ce poceti i vazduh da naplacuju, YouTube toliko maltretira sa reklamama i nije vise moguce ni adblock koristiti, da nasilno tera korisnike na premium, na kablovskoj od 100+ kanala bespotrebnih nema nista i onda ono sto vredi gledati prebacuju u Premium pakete da jos dodatno naplate... Zverev je juce prekinut na servisu za mec protiv Nakashime, ostaje mu da dovrsi posao, a i Sheltonov mec sa Agutom pomeren za danas. 1
Mina D. Harker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sad je glavna vijest po ovim tabloidima što me njima bombarduju po fb - Radukanu i beba iz publike. Samo tako pujdaju javnost i prave priče gdje ih nema. Unajmite bejbisitere, ljudi 😒 Gledala sam Hamada i Alkaraza, već prije meča sam pretpostavila da će izgubiti u 2 seta, ne zato što sam ga pratila i znam kako igra nego jbg. Razlika je u klasi. Mada, pružio je pristojan otpor. Kad je servis ulazio bilo je dobro, ali češće nije; pa je pravio i duple greške. Nelep tenis, osim par zgodnih okršaja/nadmudrivanja na mreži. Međutim, dovoljno da Karlos prođe dalje. Ne pratim sve mečeve, jel mi to Museti već ispao? 😞
delgado Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Muske je u finoj krizi posle sezone sljake, ako se nastavi takav trend fin kandidat za ispadanje u 1r/2r na US Openu od top 10 igraca. Opet slepci ne prenose, pitanje je da li ce ista do kraja turnira, verovatno NE. Pustili nam jedan dan da se "ponadamo" i sad opet samo za "Premium" korisnike. Kakvo odjebavanje i ponizavanje tesniskih fanova u Srbiji, dok na ovih 15 preostalih Arena idu naravno snimci, emisije, i prenosi nekih "SNJ" liga fudbala, hokeja, cega god.
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Već sam pisala, ali hajde i ovdje pošto se žalite na Arene. Ranije sam koristila Eon, otkazali smo ga i uplatili Adria Telekom aplikaciju za nešto manje €, tako da gledam tenis na SK. Komentatori su iz Bosne i Hrvatske, rekla bih po govoru.
Boxy Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Ja vise ne mogu ni da se nerviram oko Arena, zelim im da se ugase, a i to ce se desiti.
Recommended Posts