Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bas ubijaju sa ovim dvonedeljnim mastersima, sve je ocajno razvuceno, danas je utorak a igraju se 2 meca QF, 2 su vec zavrsena. :classic_ninja:

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted

Stvarno se nadsm da će posle nekog vremena da se dozovu pameti i vrate na staro. Ovo guši manje turnire a ni igračima nije od velike pomoći. Ne znam koliko se više para izvuče za te dodatne dane, nadam se ne dovoljno da ostane ovako za stalno.

Posted

I dobi Fricko i Rubljeva, 6-3 7-6(4), brejknuo ga je na 4-4 u drugom, imao mec loptu, ali nije uspeo da tada zavrsi mec. Srecom, konsolidovao se u TB i bez vecih problema prosao u polufinale. Velika i vazna pobeda, a sada tek derbi sa zemljakom, 1. i 2. reket USA u 1/2 Toronta, prvom sveamerickom SF mastersa jos od '10 kada je Fish savladao Rodika u SF Sinsija. Prebitan mec, Fricko je samo jednom prosao SF mastersa i to '22 kada je pobedio Rubljeva bas, a u finalu posle osvojio protiv Rafe. Ako Fric prodje, na rejsu ce se dodatno pribliziti Djokovicu, zacementirati #5 nad Draperom koga je presao za sicu ; Ben igra svoje prvo polufinale mastersa u karijeri (Zanimljivo, igrao je vec 2x SF Slama - USO23 + AO25) i ako prodje bice to njegovo i prvo finale mastersa i preteci ce Tejlora na rejsu. Ocekujem spektakl od meca

Drugo polufinale : Zverev-Kacha. Eto,od 4 polufinalista imamo #1, #2 #4 i #11, dok na WTA turu imamo ispadanje Svjontek u R16 od Tauson #16 koja igra SF, Koko je ispala od "neke Mboko"  koja igra sa Ribakinom #9. Samo kazem..

• Like 1
Posted

I sad jos vrhunac gluposti, finale mastersa je u petak, tj. moze se reci u cetvrtak :twak:

Finala su, Hacanov-Selton i Mboko-Osaka, oba mogu da budu zanimljivi mecevi, ali sigurno necu gledati jer mi je kasno.

• Like 1
Posted

Ja sam bila ubeđena u finale Fric-Zverev :classic_ohmy: a sigurno ni ovu Mboko nisam očekivala u završnici. Evo prilike za Osaku da konačno uradi nešto konkretno posle povratka.

Posted

Mboko je bas preokrenula mec, izgubila je prvi set sa 6:1, a koliko viidm Ribakina je imala i 5:3 u 3.setu i mec loptu ali na servis Mboko.

A i Zverev je imao mec loptu u 3.setu, ali na Hacanov servis.

Posted

I ja nisam stigao nista da odgledam jer su mecevi bili bas kasno, iznenadilo me sto je Fricko lagano pukao, ocekivao sam makar jaci otpor protiv Sheltona u naletu... A tek me iznenadio poraz Zvereva, a posle videh i da je imao mec loptu. 

Shelton je sad prestigao Frica na rejsu, a ako osvoji turnir preci ce i Djokovica. Kacanov takodje ovim finalom (a tek titulom) kuca ponovo na vrata top10.

Posted
19 minutes ago, delgado said:

A tek me iznenadio poraz Zvereva, a posle videh i da je imao mec loptu. 

Verovatno bi trebalo da prestanemo da se čudimo ovakvim porazima Zvereva posle toliko ispuštenih pobeda u bitnim mečevima, samo je sad sa slemova prešao i na masterse :classic_rolleyes:

• Tuzno 1
Posted

Cekao sam ga za dobitak na tiketu, ujutru se budim, cekiram rezultate - nema ni dobitka, a ni Frickovog finala ;(

U Finalu mi je Shelton favorit, mislim da moze da dodje do najvrednije titule u karijeri. Opasan je malish.

Posted

Mora Hacanov da spase tenis od ovih americkih bumbara 😅 ..................... bum bum, tras tras i to je otprilike to ...................

Posted
4 hours ago, Boxy said:

A i Zverev je imao mec loptu u 3.setu, ali na Hacanov servis.

Poslao rutinski return na drugi servis u mrežu. Znam, jer mi nešto nije dalo mira i probudio sam se u tri ujutru, pa sam odgledao drugu polovinu trećeg seta.

4 hours ago, alcesta said:

Verovatno bi trebalo da prestanemo da se čudimo ovakvim porazima Zvereva posle toliko ispuštenih pobeda u bitnim mečevima, samo je sad sa slemova prešao i na masterse :classic_rolleyes:

Ovo.
Jednostavno, Zverev uvek pronađe način da izgubi. Imao je 3-1 u tb i onda izgubio pet poena u nizu.

Prebacivao sam i na Osaka - Tauson.
Naomi skoro kao u najboljim danima, kretanje besprekorno nakon dugo vremena. Dankinja je bila potpuno bespomoćna i na konopcima, otvoreno pokazivala znakove frustracije.. Iskreno sam se jutros začudio kad sam video da je drugi set otišao u tb..delovalo je da će mnogo brže završiti..(uspeo sam zaspati oko 4)