Boxy Posted Tuesday at 11:50 AM Posted Tuesday at 11:50 AM Bas ubijaju sa ovim dvonedeljnim mastersima, sve je ocajno razvuceno, danas je utorak a igraju se 2 meca QF, 2 su vec zavrsena. 1 1
alcesta Posted Tuesday at 03:10 PM Author Posted Tuesday at 03:10 PM Stvarno se nadsm da će posle nekog vremena da se dozovu pameti i vrate na staro. Ovo guši manje turnire a ni igračima nije od velike pomoći. Ne znam koliko se više para izvuče za te dodatne dane, nadam se ne dovoljno da ostane ovako za stalno.
delgado Posted Wednesday at 12:41 PM Posted Wednesday at 12:41 PM I dobi Fricko i Rubljeva, 6-3 7-6(4), brejknuo ga je na 4-4 u drugom, imao mec loptu, ali nije uspeo da tada zavrsi mec. Srecom, konsolidovao se u TB i bez vecih problema prosao u polufinale. Velika i vazna pobeda, a sada tek derbi sa zemljakom, 1. i 2. reket USA u 1/2 Toronta, prvom sveamerickom SF mastersa jos od '10 kada je Fish savladao Rodika u SF Sinsija. Prebitan mec, Fricko je samo jednom prosao SF mastersa i to '22 kada je pobedio Rubljeva bas, a u finalu posle osvojio protiv Rafe. Ako Fric prodje, na rejsu ce se dodatno pribliziti Djokovicu, zacementirati #5 nad Draperom koga je presao za sicu ; Ben igra svoje prvo polufinale mastersa u karijeri (Zanimljivo, igrao je vec 2x SF Slama - USO23 + AO25) i ako prodje bice to njegovo i prvo finale mastersa i preteci ce Tejlora na rejsu. Ocekujem spektakl od meca Drugo polufinale : Zverev-Kacha. Eto,od 4 polufinalista imamo #1, #2 #4 i #11, dok na WTA turu imamo ispadanje Svjontek u R16 od Tauson #16 koja igra SF, Koko je ispala od "neke Mboko" koja igra sa Ribakinom #9. Samo kazem.. 1
Boxy Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago I sad jos vrhunac gluposti, finale mastersa je u petak, tj. moze se reci u cetvrtak Finala su, Hacanov-Selton i Mboko-Osaka, oba mogu da budu zanimljivi mecevi, ali sigurno necu gledati jer mi je kasno. 1
alcesta Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Ja sam bila ubeđena u finale Fric-Zverev a sigurno ni ovu Mboko nisam očekivala u završnici. Evo prilike za Osaku da konačno uradi nešto konkretno posle povratka.
Boxy Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Mboko je bas preokrenula mec, izgubila je prvi set sa 6:1, a koliko viidm Ribakina je imala i 5:3 u 3.setu i mec loptu ali na servis Mboko. A i Zverev je imao mec loptu u 3.setu, ali na Hacanov servis.
delgado Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago I ja nisam stigao nista da odgledam jer su mecevi bili bas kasno, iznenadilo me sto je Fricko lagano pukao, ocekivao sam makar jaci otpor protiv Sheltona u naletu... A tek me iznenadio poraz Zvereva, a posle videh i da je imao mec loptu. Shelton je sad prestigao Frica na rejsu, a ako osvoji turnir preci ce i Djokovica. Kacanov takodje ovim finalom (a tek titulom) kuca ponovo na vrata top10.
alcesta Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago 19 minutes ago, delgado said: A tek me iznenadio poraz Zvereva, a posle videh i da je imao mec loptu. Verovatno bi trebalo da prestanemo da se čudimo ovakvim porazima Zvereva posle toliko ispuštenih pobeda u bitnim mečevima, samo je sad sa slemova prešao i na masterse 1
delgado Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Cekao sam ga za dobitak na tiketu, ujutru se budim, cekiram rezultate - nema ni dobitka, a ni Frickovog finala ;( U Finalu mi je Shelton favorit, mislim da moze da dodje do najvrednije titule u karijeri. Opasan je malish.
jevrem69 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Mora Hacanov da spase tenis od ovih americkih bumbara 😅 ..................... bum bum, tras tras i to je otprilike to ................... 1
alcesta Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Dočim Hačanov igra mnogo lepši i raznovrsniji tenis, kreativnost pršti na sve strane 2 1
Drug Crni Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 hours ago, Boxy said: A i Zverev je imao mec loptu u 3.setu, ali na Hacanov servis. Poslao rutinski return na drugi servis u mrežu. Znam, jer mi nešto nije dalo mira i probudio sam se u tri ujutru, pa sam odgledao drugu polovinu trećeg seta. 4 hours ago, alcesta said: Verovatno bi trebalo da prestanemo da se čudimo ovakvim porazima Zvereva posle toliko ispuštenih pobeda u bitnim mečevima, samo je sad sa slemova prešao i na masterse Ovo. Jednostavno, Zverev uvek pronađe način da izgubi. Imao je 3-1 u tb i onda izgubio pet poena u nizu. Prebacivao sam i na Osaka - Tauson. Naomi skoro kao u najboljim danima, kretanje besprekorno nakon dugo vremena. Dankinja je bila potpuno bespomoćna i na konopcima, otvoreno pokazivala znakove frustracije.. Iskreno sam se jutros začudio kad sam video da je drugi set otišao u tb..delovalo je da će mnogo brže završiti..(uspeo sam zaspati oko 4)
jevrem69 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 hours ago, alcesta said: Dočim Hačanov igra mnogo lepši i raznovrsniji tenis, kreativnost pršti na sve strane pa da, ipak igra, to sto je on uspeo da odigra do sada samo dva finala Mastersa, i koliko je vremena proslo od te titule, dosta govori i o tome kako je tesko bilo doci do zavrsne faze bilo kojeg jaceg turnira kada su najbolji ikada i par sjajnih pratilaca diktirali pravila igre ............. ovo danas, nije ista prica, ocekivalo bi se da Hacanov cesce dolazi do samih zavrsnica, ali dodjose neki mladi momci (tacnije njih dvojica) .................. da ne gresim dusu, od svih tih Amera, Fric nekako ima najraznovrsniji arsenal udaraca ........................ inace, ja cu mnogo redje gledati tenis u narednom periodu, nemam nameru da im ista dodatno placam za tih par novih kanala, posto sam do pre nedelju dana imao otkljucane sve postojece Arene ................ gledace se Slemovi, i bice tako sve do isteka ugovora i prelaska na tennis channel ........................
Drug Crni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sinsinati promenio boju podloge. Izgleda kao Australian Open
jevrem69 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago zanimljivo, ide prenos Olginog meca na arenisport 1 ..................... deluje kao da ce nase da prenose i dalje van onog seta teniskih kanala kojeg su ubacili u ponudu pre par dana ................. 1
nonick Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Odlicani mecevi Mboko, 🙂 Prve setove posteno izgubila, i juce i danas, posle se nastimala i ladno pobedila. 1
Drug Crni Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Uvek sam simpatisao Osaku i imao razumevanja za njene probleme, ali baš se loše ponašala i na terenu tokom finala, a posebno na ceremoniji kad nije ni čestitala Mboko..da stvar bude gora, Naomi joj je bila uzor, idol na terenu..
Recommended Posts