Zvezdinho Posted January 27 Share Posted January 27 @Dracarys trepni dvaput iz 1st tier-a kao nisi otet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 27 Share Posted January 27 Out Lamelo out Maxey, cele nedelje bez prva 2 centra, i cele sezone ovako 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) To samo tebi moze da se desi. Fantasy kuknjava mode on. Edited January 27 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Veliko hvala Embidu za ovaj gospodski potez Kakvo vece Edited January 28 by Magia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 28 Share Posted January 28 neko je paul reed a neko deo mog sastava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 28 Share Posted January 28 3 hours ago, uini said: neko je paul reed a neko gridi dick Opaka partija Rida. Mi smo ga digli u poslednjim trenucima i oduzio nam se sa dva kata Realno brojke ko da je Dejvis Kako si ti prosao? Jel i tebi doneo pobedu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 28 Share Posted January 28 1 minute ago, maXa88 said: Opaka partija Rida. Mi smo ga digli u poslednjim trenucima i oduzio nam se sa dva kata cekaj, kod vas je reed na FA? uspeo si i b ligu da useres, nekad se tamo djuskao fantazi za primer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 28 Share Posted January 28 7 minutes ago, maXa88 said: Opaka partija Rida. Mi smo ga digli u poslednjim trenucima i oduzio nam se sa dva kata Realno brojke ko da je Dejvis Kako si ti prosao? Jel i tebi doneo pobedu? Maxo sta ti radis na ovom topiku ? Zar se ti nisi penzionisao ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 28 Share Posted January 28 57 minutes ago, uini said: cekaj, kod vas je reed na FA? uspeo si i b ligu da useres, nekad se tamo djuskao fantazi za primer. Znaci nije bio kod tebe nego te usrao. To mnogo objasnjava 😌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 28 Share Posted January 28 1 hour ago, maXa88 said: Znaci nije bio kod tebe nego te usrao. To mnogo objasnjava 😌 pa jebiga to je i pisalo salji ti delgadu kad te neki upis interesuje, on zna da ti preprica lepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 28 Share Posted January 28 Rascmaruje te madjija znaci Lamni maiami stajl? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 29 Share Posted January 29 @Magia, cestitke; ne znam kako sam se sinoc nadao da mogu dobiti 7-6, valjda su u tome cari nepoznavsnja osnova matematike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 29 Share Posted January 29 3 hours ago, uini said: @Magia, cestitke; ne znam kako sam se sinoc nadao da mogu dobiti 7-6, valjda su u tome cari nepoznavsnja osnova matematike Hvala, znaci ovaj beg iz zone ispadanja 🙂 Moglo je lako biti i 7 6 za tebe, recimo Eubanks ti je zeznuo ppm, a Bogdan imao 5 to. Bez Eubanksa mislim da bih te dobio 7 6 zbog 1 izgubljene lopte manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 29 Share Posted January 29 aa izgubljene su me sjebale, bas sam se pitao sta sam prevideo da, eubanksa sam uzeo, osim povrede nurka i zbog toga sto obicno ima tipa 4-4 iz igre za 16mins a sad za 27mins imao 2-2 i zair me je malko obogaljio jebiga, tako je kako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 29 Share Posted January 29 ..samo da javim da igram fantazi i sledeće sezone, bilo u b-rezidenturi ili ovde ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 29 Share Posted January 29 Ma koga ce to madjija da plodi? Smrc smrc Opet te guze uini, i opet oprostaj aooo 😘 Ne brini, mi te cekamo, kolko god da jinxujes ❤️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 29 Share Posted January 29 On 1/27/2024 at 6:19 PM, Zvezdinho said: @Dracarys trepni dvaput iz 1st tier-a kao nisi otet. Samo ti zezaj, povrediće se i tebi neko za plej of 😉 Teška sezona za mene, na dnu tabele sam, B liga je izvesna. Jedino me Alen i Adebajo nisu razočarali što se tiče doprinosa, sve drugo je krenulo loše. Zajon je teški promašaj, ovih sezona kada se nikada lakše dolazi do nekih abnormalnih poenterskih učinaka, kurta i murta ima preko 20 poena, Zajon nema ni 22 ppg. Morent me je posebno sahranio, a i ESPN sa njim. Prošle sezone su najlaganije suspendovani igrači išli na IR, još je i taj isti Morent išao na IR za onih 8 utakmica. Ove sezone ne može, niti je ESPN objavljivao da li može ili ne može. Na Yahoo je išlo na IL najlaganije. Dao mi je 9 utakmica i posle season ending injury, sjajno. Nemam mogućnosti ni da ga trejdujem da povratim neki kvalitet. Ben se vraća večeras, ali kasno Marko na Kosovo stiže. Detroit je ubedljivo najgluplja ekipa u ligi, ekipa ima skor 4-453034, ali oni još govore kako planiraju da pojačaju ekipu, razjebaše mi Ausara skroz, ali je sasvim izvesno da će u martu biti TOP40 igrač lige, kada šutnu Bojana i ostale balavandere nakon dedlajna. Stjuart je solidan. THT, jebi ga, najavili da će biti starter pre sezone, ko bi rekao da će 22-ogodišnjaka da menja Kris Dan kome davno nije mesto u NBA. Izgubio je mesto u rotaciji, ali bi možda mogao biti opasan u martu, sada slobodno visi na FA. Hejvord je bio dobar, dok se nije povredio. Užasna sezona. Nemam po čemu lepom da je pamtim. Ovo nikad, ni u jednoj fantazi ligi nisam imao, ni blizu. Žao mi je samo što ću da sahranim B ligu sledeće sezone, ni krivu ni dužnu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 29 Share Posted January 29 @Dracarys, na espnu je pisalo da suspendovani igraci nece moci na IR a mislim da je isto bilo za miles bridgesa prosle sezone i jos nekoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 29 Author Share Posted January 29 2 hours ago, uini said: @Dracarys, na espnu je pisalo da suspendovani igraci nece moci na IR a mislim da je isto bilo za miles bridgesa prosle sezone i jos nekoga Nikad nisu ni bili za IR, kao ni KOlins ni Ajton, tier 1 draft tier 5 znanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 30 Share Posted January 30 14 hours ago, uini said: @Dracarys, na espnu je pisalo da suspendovani igraci nece moci na IR a mislim da je isto bilo za miles bridgesa prosle sezone i jos nekoga Ja to nisam video, a tražio sam. Prošle sezone su svi suspendovani igrači išli na IR. 12 hours ago, LayupFromTheMidget said: tier 5 znanje. Tier 5 znanje ima titulu koju ti nikad nećeš da vidiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 30 Share Posted January 30 Konačno sam se dokopao Taureana Princa, ostao mi nedosanjan san još od kada mi ga je Mile1 nudio za Kajrija Irvinga 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 30 Author Share Posted January 30 11 hours ago, Dracarys said: Ja to nisam video, a tražio sam. Prošle sezone su svi suspendovani igrači išli na IR. Tier 5 znanje ima titulu koju ti nikad nećeš da vidiš. Usralo ga, zato sada igra ligu B dok se ne ugasi forum posto ne ume Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 31 Share Posted January 31 diet-triple double josh harta sinoc, ovo samo meni moze da se desi; ne, stvarno StatMuse has season-level data for triple-doubles going back to the 1950-51 season. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 31 Share Posted January 31 Ostao ti uključen capslock vidi se da si se iznervirao 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarryWhite Posted January 31 Share Posted January 31 Dosao sam samo da vidim da li ce VIni da kuka zbog Hartovog TD 😁 Cik pogodite ko je protiv mene imao TD Spoiler Clarkson had 20 points, 11 assists and 10 rebounds – the first triple-double of his career – and the first for the Jazz in a regular-season game since Carlos Boozer had one on Feb. 13, 2008, a stretch of 1,256 games. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts