Romantik Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Čiji su Kamarini momci? U startnoj postavi je igrač koji je povređen (IR), nek to promeni dok još može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 (edited) Kad izgubiš od ekipe koja nema tri startera.... Mostert je čoveku na klupi cele sezone... https://ibb.co/27rsZtd Edited November 14, 2023 by Lineker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Prikladan kraj ove sezone. 😒 https://ibb.co/hfnK8Bc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 Čestitke šampionu, srećno u play-offu. Nisam se uspeo ušunjati u zadnjem trenutku... Dobar po poenima, ali protivnici bolji. Svejedno, zadovoljan ekipom koju sam imao. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted December 12, 2023 Author Share Posted December 12, 2023 Čestitke šampionu, srećno u play-offu. Nisam se uspeo ušunjati u zadnjem trenutku... Dobar po poenima, ali protivnici bolji. Svejedno, zadovoljan ekipom koju sam imao. Spoiler Tua meni doneo 9 od projektovanih 22 poena. Da je doneo mizernih 12 ti bi isao u PO, a Sky kuci. Ovako, nemas srece, sada vec uslo u poslovicu: "Baksuz si ko Lineker na fantaziju. "Sent from my SM-S918B using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 Cetvrtfinale vs @Romantik i njegovih Ubica bez haubica 🙂 Vrhunski je popunjen na RB poziciji, pa se sve nadam da ce onaj kog ostavi na klupi imati najvise poena. Ja se uzdam u Daka i nadam se da bi JJ mogao da isporuci ozbiljne brojke nakon izlaska iz povrede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 Večita borba sa vetrenjačama moj @karipesic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 5 hours ago, Contador54 said: Cetvrtfinale vs @Romantik i njegovih Ubica bez haubica 🙂 Vrhunski je popunjen na RB poziciji, pa se sve nadam da ce onaj kog ostavi na klupi imati najvise poena. Ja se uzdam u Daka i nadam se da bi JJ mogao da isporuci ozbiljne brojke nakon izlaska iz povrede. Ja se nadam da ce moji defanzivci napraviti razliku, odlicni su, plus da kralj Henri ponovi partiju od juce i bice dobre borbe 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 Da cestitam sebi rutinski ulazak u A ligu, u kojoj sam btw takodje prvi bio u regularnom delu 🤣 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted December 13, 2023 Author Share Posted December 13, 2023 Da cestitam sebi rutinski ulazak u A ligu, u kojoj sam btw takodje prvi bio u regularnom delu [emoji1787]Izdominirao si. Ja sam usao u oba PO, i smatram uspehom ali ti si ga pokidao. [emoji122][emoji122][emoji122]Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Ty Chandler, mislim da je ovo waiver sezone, alal vera coveku koji ga je pokupio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 Ty Chandler, mislim da je ovo waiver sezone, alal vera coveku koji ga je pokupio.Al ga drzi na klupi [emoji1787] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zijan Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 3 hours ago, Romantik said: Ty Chandler, mislim da je ovo waiver sezone, alal vera coveku koji ga je pokupio. Ja ga pokupio i sat pred mec mi popusti hrabrost pa stavim Rida u flex umesto njega..Svakako i od Rida ocekujem poene 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Kako neslavan kraj sezone, izgubio sam od protivnika ciji je QB imao celih 6 poena Treba ponajvise da zahvalim mojim defanzivcima koji su cele sezone bili odlicni i onda u najvaznijem mecu podbace totalno, ali glavni utisak je ipak moj visegodisnji ljubimac, Derik Henri, iz 20 dodira sa loptom, da, i slovima, dvadeset, uspeo je da skupi celih 10 jardi. Pretpostavjam da mu je ovo bez dileme najgora partija u karijeri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted December 19, 2023 Author Share Posted December 19, 2023 Sjajno QF sa odlicnim @Zijan Ispostavice se da je na kraju presudio moj waiver odbrana Cikaga u poslednjem momentu inace moglo bi se reci da je on vise zasluzio pobedu, mnogi igraci su mi se povredjivali u toku tekmi a moji su masovno podbacivali. Ali eto, mnogo srece i nesto malo znanja i eto mene u SF. Idemo dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zijan Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Dve dileme pred QF dve lose odluke,koju odbranu da stavim i reed vs chandler.U oba slucaja isao na manje projekcije i na kraju mi se obilo o glavu😁Cestitam @karipesic dobar mec,zasluzena pobeda.Srescemo se mi jos😝 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Iako se Dak nije pojavio na tekmi, James Cook, Waddle i defanzivci su vrhunski potegli i eto plasmana u SF. Nadam se da ce sledeci protivnik opravdati naziv ekipe i da ovi moji mogu do finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Ideeeeeeeeemo!!! Finale je tu, ne znam na koju foru su se kockice ovako poslozile, ali zakazali smo duel sa Mladjanim Zmajevima koji redom ciste sve pred sobom. E sad, ako Cook bude unosio loptu trcanjem u end zonu, a ne Allen, mozda i mogu necemu da se nadam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Za pocetak finala majstorski overthinking sa moje strane i benchovanje Halla, ove godine je protiv jakih linija uglavnom bio bas tanak (nije do njega), a i znao sam da ce biti negativni game script, al opet covek porobio, ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 I bas kao sto sam se pribojavao, Allen 2 TD trcanjem. Uz porobljavanje Williamsa tesko da su mi ostale ikakve sanse. Jedino neko ludilo JJ od 4 TD hvatanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 1 Share Posted January 1 Cestitke @nlavrnja retko dominantna sezona i postpuno zasluzen plasman u visi rang. Moji su se raspali i plejofu, na kraju utesna pobeda u borbi za sedmo mesto, a i to umalo da izostane s obzirom da sam na klupi ostavio dva trkaca sa po 25 i 24 poena a startovao mi Henry koga su ocito godine konacno stigle. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted January 15 Share Posted January 15 Cestitke @nlavrnja na potpuno zasluzenoj tituli, dominacija od pocetka do kraja. Jesu li ovi moji nesrecnici zasluzili visi rang plasmanom u finale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted January 15 Share Posted January 15 Sad vidim da se nisam oglasio. Hvala na cestitkama, mnogo mi je draga ova titula, bas dominirao cele godine i posle duzeg vremena da me ekipa ne nervira i ne sjebava pracenje samih utakmica, sta vise suprotno 😁 @Contador54 ides i ti, posto sam bio prvi i u regulareu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 13 Author Share Posted August 13 Narode, dal otvarati novu temu i prebrajati se polako? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 13 Share Posted August 13 Sto bi Scepan Scekic rekao: Normalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts