Jump to content

Premier League 2023/2024


Charles De Ketelaere

Recommended Posts

Everton ima sreće da su i Luton i Šefild presmešne ekipe za PL standarde trenutno, videćemo šta će se događati do februara. Svakako imaju dobrog trenera i ne tako loš tim, samo nesrećno sklopljen i naduven platežni spisak. Mislim da su trenutno u crvenom kod domaćeg FFP-a, a pitanje je gde će i da li će ove nesrećne Andre Gomeše i Gbamine da udome. Dandžuma je odličan deal ali i Chermiti iz Sportinga koji u potencijalu može fino da odmenjuje DCL-a a cenim i nasledi.

 

Vulvsi su igrački iznad zone ispadanja ali su zasmrdeli opasno na još jednu turobnu sezonu i 30-35 golova. Tržište jeste malo naduveno ali 50 meleona na prokletog Mateuša Kunju je neshvatljiv. 

 

Doku mi se čini brutalan potpis za Šiti, aj što je na oko simpatičan i dopadljiv igrač nego je i po brojkama na elitnom nivou u mnogim kategorijama već duže od godinu dana. Čini se da može da bude game changer u nekim situacijama, Sitijevi veznjaci i krilni igrači nisu nešto poznati po brzini i eksplozivnosti (istina, često im to nije neohpodno kad protivnik čučne u 16), pogotovo protiv ovih većih ekipa koje bi da se nadmeću. Videćemo koliko se uklapa u one Gvardioline šeme i zone pozicione igre jer ne deluje previše koncentrisan i inteligentan momak ali igrački i skill wise je bombona.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...