McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svedjanka i pored tolike pomoci, lasera, produciranih i glasnih nasnimljenih vokala ocajno zvuci. I to treba znati
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kiparka ima građu boginje ali slabe glasovne mogućnosti.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kiparka je bila dobra kakva je bila za ziri i publiku u SF
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Helena said: Šta Duška lupa, šta je na Vinčiju original? Valjda hoće da kaže da je izoperisan, tako sam bar ja shvatio.
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pre će nabrojati one koji nisu, od starijih, Finkinja npr Ali to nije njena briga, šlepa se 100 godina i putuje i onda ovako komentariše.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Norvežanin nije za Evroviziju, već za sanitarnu inspekciju.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Norvezanin je vrhunski pevac mada veceras mi je nesto falsirao u drugom delu pesme.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rumunka porobila. A još kad doda ovaj Tarja Turunen vajb... šteta što joj je pukao glas u finišu.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vrhunska Rumunija ali ne mogu da se otmem utisku da im je stejdzing odneo sansu za pobedu ma kako mala ona bila.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne da je Austrijanac pokrao Falka, nego nije normalno. Da nije domaćin finale ne bi video ni na razglednici.
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najbolji su bili Australija i Finska, sa njima i Rumunija. Mislim da će biti top 5 u obe kategorije. Francuska i Ukrajina će biti dobre kod žirija. Ukrajina bi mogla biti čak i dark horse ukupno.
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Mojih top 5. Danska, Moldavija, Norveška, Bugarska, Australija... Od svega po malo... Rumunija i Finska mi se nisu dojmili... Balkan solidan... Edited 1 hour ago by Issey
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hajde da probam - Australija pobednik, Finska, Rumunija top 3. Grcka, Danska top 5. Bugarska, Moldavija, Hrvatska, Izrael, Srbija.
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Preterujete da Srbijom, ako bude 20. biće super. Finci pobeđuju.
Iryna Zarutska Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Ja sam glasao za Rumuniju. Mada je i UK možda zaslužio da se pošalje jedan SMS
Issey Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 4 minutes ago, Helena said: Preterujete da Srbijom, ako bude 20. biće super. Finci pobeđuju. Ukrašće neko Fincu pobedu, imam neki osećaj... Za Srbiju se slažem, jako 18. mesto...
Recommended Posts