Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zašto je voditelj u pidžami? Ovog Danca bih sreo u mračnoj noći samo ako se prvo dobro najedem belog luka.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemica kao očerupana kokoška sa butinama a la Hans Peter Brigel. A pesma pokradena sa sto strana. Pesma Izraelca je nenadjebiv lek za nesanicu.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neću sa grešim dušu, Belgijanka zna da peva, ali joj je pesma ko da slušam hodžu sa džamije. A i Plušenko je pre X godina već klizao po sceni.
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Provalila sam Belgiju, No Roots + Lana del Rey + malo Bjork šmeka. Meni odlično.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako ovog Albanca budem sanjao noćas uz sve ove face sa ekrana oko njega, najebao sam. A pesma mu je kao Švaba tralala.
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Aupm tronuo me je Albanac 😥 dobar je, ovako bi zvučala CG da šalje ozbiljnije pjesme jer je 1/1 vajb.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pesma Grka ko da peva Patrik Zvezda na steroidima. Čuj mene, pesma. Monolog il' recitacija?
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Zajebancija klasična je Grčka pesma. I to loša... Edited 1 hour ago by Issey
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hvala Bogu konačno dobra pesma. Ukrajinka ošurila i glasom i stajlingom.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ukrajina toilet break. Da je ovo Letonija ne bi videla finale. Za sad Danac najbolji ubedljivo
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Australija pesma klasična Eurosong drndalica, ali žena vozi pesmu ubitačno.
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Australija ok, noting spešl. Ali peva žena odlično. I dalje Danska najbolja...
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Australija boginja, mi smo bili odlicni. Dao je Luka sve i vokalno i glumacki.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za razliku od polufinala kad je od treme skembao početak pesme danas ga je izneo junački. A od urlika popucaše zvučnici. Maltežanin lepo peva, ali pesma mu je posle naše apsolutno nečujna.
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odlični naši monci, malo Raštan malo Menson, bolji nastup nego u polufinalu. Streja full package i vrv najozbiljniji kandidat za pobjedu, iako je pjesma bezze. Maltežanin zaglavljen u vremenu, ubi bože dosadan.
Stiletto Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Bugarska Karleuša me tera na samoubistvo iz zasede.
Issey Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 4 minutes ago, Stiletto said: Bugarska Karleuša me tera na samoubistvo iz zasede. Da gledaš samo sise, ne bi...
Stiletto Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Hrvati vole harmonijsko pevanje još od Delfina 1967. ali ovo je pesma za Bilju Krstić, a ne za Eurosong. Pogotovo istorijska tema koja je jasna samo nama na Balkanu. Just now, Issey said: Da gledaš samo sise, ne bi... Tebe su zakinuli za mleko kad si bio beba? 😉
Recommended Posts