Stiletto Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Zašto je voditelj u pidžami? Ovog Danca bih sreo u mračnoj noći samo ako se prvo dobro najedem belog luka.
Stiletto Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Nemica kao očerupana kokoška sa butinama a la Hans Peter Brigel. A pesma pokradena sa sto strana. Pesma Izraelca je nenadjebiv lek za nesanicu.
Stiletto Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Neću sa grešim dušu, Belgijanka zna da peva, ali joj je pesma ko da slušam hodžu sa džamije. A i Plušenko je pre X godina već klizao po sceni.
Mina D. Harker Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Provalila sam Belgiju, No Roots + Lana del Rey + malo Bjork šmeka. Meni odlično.
Stiletto Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Ako ovog Albanca budem sanjao noćas uz sve ove face sa ekrana oko njega, najebao sam. A pesma mu je kao Švaba tralala.
Mina D. Harker Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Aupm tronuo me je Albanac 😥 dobar je, ovako bi zvučala CG da šalje ozbiljnije pjesme jer je 1/1 vajb.
Stiletto Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Pesma Grka ko da peva Patrik Zvezda na steroidima. Čuj mene, pesma. Monolog il' recitacija?
Issey Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago (edited) Zajebancija klasična je Grčka pesma. I to loša... Edited 17 minutes ago by Issey
Stiletto Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Hvala Bogu konačno dobra pesma. Ukrajinka ošurila i glasom i stajlingom.
McLeod Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Ukrajina toilet break. Da je ovo Letonija ne bi videla finale. Za sad Danac najbolji ubedljivo
Stiletto Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Australija pesma klasična Eurosong drndalica, ali žena vozi pesmu ubitačno.
Issey Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Australija ok, noting spešl. Ali peva žena odlično. I dalje Danska najbolja...
Recommended Posts