JPM Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 1 hour ago, alberto.ascari said: Ajde ja ću, nisam dugo. Ako iz nekog razloga ne stignes, javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Moze neko Silverston da odradi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 45 minutes ago, Radoye said: Moze neko Silverston da odradi? Pisem ja sutra uvece. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Imal' dobrovoljaca za najavu za Madjarsku? Ako nema ja cu zbrckati nesto do cetvrtka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 4 hours ago, Radoye said: Imal' dobrovoljaca za najavu za Madjarsku? Ako nema ja cu zbrckati nesto do cetvrtka... Standardno 🙂 Sutra uvece pisem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Ima li dobrovoljaca za najavu za Moncu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 56 minutes ago, Radoye said: Ima li dobrovoljaca za najavu za Moncu? Khm... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 OK prodato! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 ja cu biti odsutan od ovog cetvrtka pa do onog tamo ponedeljka (9. Okt.) pa ako ima dobrovoljaca za Katar... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 ✅ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 16 Share Posted June 16 Ima li dobrovoljaca za najavu za Spaniju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 16 Share Posted June 16 Mogu ja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 16 Share Posted June 16 1 hour ago, Juan Pablo Montoya said: Mogu ja. OK tvoja je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 25 Share Posted June 25 Ljudi ja ne postizavam od posla - i to ce jos neko vreme biti tako - mogu ili da smandrljavam najave za trke ili da se jave dobrovoljci (nemojte da sve spadne samo na kolegu Huanpabla)... Ko ce da radi Austriju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 25 Share Posted June 25 Evo ja cu onda Austriju, s tim da ce tema biti verovatno sutra popodne. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 25 Share Posted June 25 @Radoye Ti kazi odprilike do kad si zauzet, evo @Romantik ce Austriju, ja mogu Silverstone, cak sam i hteo da otvorim tu temu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 25 Share Posted June 25 Meni je mama u poseti pa zongliram to sa obavezama na poslu - ne mogu godisnji da izvadim kako sam planirao jer sam iznenada ostao sam u timu, resavamo sef i ja ali tesko je naci adekvatan kadar koji nam treba ovako "na buku" u kratkom roku. Tako da trenutno radim 10-12-14 sati dnevno (ajd' nije bas 100% intenzitet celo vreme, tako da imam kad da gvirim na forum tokom dana) i uz sve ostalo mi je nemoguce da nadjem vremena da sednem, osmislim i uoblicim tekst za najave trka kako dolikuje. (plus jos uvek nisam ogdledao ni Indi na Laguni sto sam propustio uzivo, skinuo sam sa torenta ali nemam kad) Tako da mozete racunati da mi do daljnjeg treba pomoc za svaku najavu osim ako ne kazem da cu ja da radim... 😐 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted June 25 Share Posted June 25 Meh, šteta, nisam video, rado bih napisao, volim Spielberg i bio sam više puta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 25 Share Posted June 25 @alberto.ascari ako imas volje da radis neku drugu najavu mozes odmah sad da bezecujes 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted June 25 Share Posted June 25 37 minutes ago, Radoye said: @alberto.ascari ako imas volje da radis neku drugu najavu mozes odmah sad da bezecujes 🙂 @Radoye uzeću Spa, Silverstone i Hungaroring ću biti na odmoru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 25 Share Posted June 25 OK Spa je tvoj Hvala! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 26 Share Posted June 26 10 hours ago, alberto.ascari said: Meh, šteta, nisam video, rado bih napisao, volim Spielberg i bio sam više puta. Ako hoces, slobodno uzmi Austriju, ja kao sto rekoh pri upisu tek danas popodne sam planirao da sednem i napisem, tj tek tad cu imati vremena, tako da jos uvek nisam poceo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted June 26 Share Posted June 26 2 hours ago, Romantik said: Ako hoces, slobodno uzmi Austriju, ja kao sto rekoh pri upisu tek danas popodne sam planirao da sednem i napisem, tj tek tad cu imati vremena, tako da jos uvek nisam poceo. Dogovoreno.☝️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 17 Share Posted July 17 Ko hoce da radi Hungaroring najavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 18 Share Posted July 18 14 hours ago, Radoye said: Ko hoce da radi Hungaroring najavu? Aj napisacu ja do veceras, kad uhvatim vreme zbog bebca. Ali imaćemo temu do FP1‚ obećavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts