JPM Posted March 18 Posted March 18 1 minute ago, Radoye said: Razni rasisti, slažeš se? Da. 1 minute ago, Radoye said: Zato sam i ponudio da se objasnimo da li 7 dana za vređanje ili 30 do trajno za rasizam. A lik me izignorisao. Onda sam ponudio neko rešenje, pogledaj istorijat. 2 minutes ago, Radoye said: Ali to nije OK. Naravno da nije. Hitler možda nije kriv što je Hitler ali to svakako ne treba tolerisati i dozvoljavati već korigovati.
Radoye Posted March 18 Posted March 18 1 hour ago, JPM said: Onda sam ponudio neko rešenje, pogledaj istorijat. Pogledao sam, zato sam i pruzio sansu da se objasnimo. Da vidimo da li ce biti dosluzenje jos 5 dana do ukupno 7 (standardno za uvredljiv govor prema vozacima, kaznjavali smo tako i za bezazlenosti tipa "Kita Mazepin" a ovo je bilo znacajno teze vredjanje) ili... A evo dva dana me ignorise. Jel' sad ja treba da ga molim da mu ne dam trajni ban kad nece da me ispostuje? 1 hour ago, JPM said: Naravno da nije. Hitler možda nije kriv što je Hitler ali to svakako ne treba tolerisati i dozvoljavati već korigovati. Uh prika, Hitler je apsolutno kriv sto je Hitler. On je ideolog i inspirator. To samo metak u celo koriguje. Ja sam pricao o Hitlerjugendima, indoktriniranoj deci koja ne znaju za bolje nego kako su ih odgajili. Tu ima mesta za korekciju ali ako postoji volja da se ta korekcija prihvati. Ako ne postoji onda jbg.
Romantik Posted March 18 Posted March 18 3 hours ago, Radoye said: Razni rasisti, slažeš se? Sa ovim ne mogu da se složim. Ja sam navijao za Hamiltona kada je došao u F1, danas ne mogu da ga smislim i drugi mi je najomraženiji vozač ikad (odmah posle Šumahera) i to nema veze ni sa bojom kože ni sa onim što su oni uradili na stazi. Možda čovek ima nešto protiv Hamiltona kao i ja, a to nije boja kože, i onda traži u svakoj njegovoj izjavi nešto negativno i način da ga opljune. Izvučeno iz konteksta ono podebljano deluje kao rasizam izgovoren od strane Hamiltona a forumaš je to samo dočekao na volej kako bi opljuno po njemu. MIslim da se prelako na ovom forumu (ne mislim na tebe Radoje, već generalno, posebno na politici) potežu klasifikacije rasista, nacista i slični užasi.
Radoye Posted March 18 Posted March 18 10 minutes ago, Romantik said: MIslim da se prelako na ovom forumu (ne mislim na tebe Radoje, već generalno, posebno na politici) potežu klasifikacije rasista, nacista i slični užasi. A mozda su ti uzasi zaista toliko uzasni da se treba maksimalno distancirati od njih pa i od svega sto i nalikuje? Nijedna takva odluka se ne donosi olako nego je svi zajedno dobro prezvacemo bas zato sto su sankcije tako drasticne. (I veruj mi da tu nema razmimoilazenja izmedju bilo koga u mod i admin timu, sve takve odluke donose se konsenzusom svih nas i sve je izmereno 56 puta pre nego sto se presece!) Mozda bi zato svaki od clanova pre nego sto u borbenom zanosu forumskog ukrstanja kopalja ispali neku glupost koja vuce na -izme trebalo da prikoci, jos jednom procita napisano i razmisli da li je bas tako hteo da se izrazi? To bi nam svima pomoglo i ucinilo boravak na forumu lepsim i prijatnijim.
Radoye Posted March 19 Posted March 19 Jbg tri dana cekam na bilo kakvo objasnjenje @Duh sa sekirom da izbegnem davanje dugotrajnog bana i nista. A posle ce biti ua moderacija. 30 dana zabrane postovanja, uz vec odsluzena 2 to je 28, do 17. aprila.
alberto.ascari Posted March 19 Posted March 19 @Radoye 'aj obriši Locked, leba ti. Hvala. Nisam znao da se 4um zaključava zbog demonstracija, mnogo baš i ne pratim šta se dešava, tj. ne čitam srpsku štampu a kod nas to apsolutno nije tema.
Radoye Posted March 19 Posted March 19 Ne mogu, mogu samo da sakrijem sto si ti vec uradio. Neka stoji tako. I ne zamera ti niko na neinformisanosti, ja da ne pratim na internetu ne bih znao sta se dogadja u Srbiji, ovde to naprosto nije tema. Bilo pomenuto samo ono prvo gazenje devojke kad je auto uleteo u masu i to je to. 1
alberto.ascari Posted March 19 Posted March 19 Just now, Radoye said: Ne mogu, mogu samo da sakrijem sto si ti vec uradio. Neka stoji tako. I ne zamera ti niko na neinformisanosti, ja da ne pratim na internetu ne bih znao sta se dogadja u Srbiji, ovde to naprosto nije tema. Bilo pomenuto samo ono prvo gazenje devojke kad je auto uleteo u masu i to je to. Za to gaženje je radila moja ćera reportažu na TV, a od onda ništa. I to je bilo u popodnevnim vestima a ne u prime time.
Radoye Posted March 19 Posted March 19 Jbg prosla su vremena kad je Srbija bila faktor bilo cega (jos jedna zasluga Vucica) pa vise desavanja u Srbiji nisu bitna nikome u svetu.
Hertzog Posted March 19 Posted March 19 Jbt ovih dana je vise postova napisano ovde nego na temi o prvoj trci sezone. Propali smo totalno. I onako su forumi na izumiranju, a ljubitelja F1 koji pisu na istima se moze meriti promilima. Pa uspemo i to da zajebemo. Slicno je bilo kad je pocelo sranje u ukrajini, pa su i na ovim delovima foruma nasli prostora da pisu o politici, nisam nakon toga neko vreme pisao, jer stvarno samo ovde zalazim i pisem, ostale delove izbegavam upravo zbog politike, mrznje, i slicnoh negativnih stvari. Jbg, nek ohladi malo glavu duh, ne znam je li trebao toliko dug ban, mislim da je svakako planirao da ignorise forum jer je banovan, sa cime se sigurno ne slaze. Nemojte ljudi da se razjebe i ova nasa mala sekta, bas nas je par ostalo i nikada nije bilo teskih reci. Ohladite glave pa da nastavimo. Ajd uzdravlje 🙂 1
Don Dusko Posted March 19 Posted March 19 Verovatno zato sto je u to vreme bio kljuc pa nije moglo live.
Radoye Posted March 20 Posted March 20 Probacu danas da odradim Kinu F1 i IndyCar Termal. Generalno usrana nedelja sto na poslu sto privatno. Nista ne stizem.
JPM Posted March 20 Posted March 20 3 minutes ago, Radoye said: Probacu danas da odradim Kinu F1 i IndyCar Termal. Generalno usrana nedelja sto na poslu sto privatno. Nista ne stizem. Aj ti odradi Termal, ja ću Kinu, ali večeras, za nekih 6-7 sati. Biće svakako pre prvog treninga. Može? 1
Recommended Posts