Radoye Posted July 23 Posted July 23 Kolega JPM je banovan, ima li neko drugi dobrovoljac da odradi Spa ili cu ja nesto da smandrljam sutra? 2
Radoye Posted August 18 Posted August 18 Ja u subotu krecem put rodnog kraja (ako bude srece i zdravlja - ovde je strajk osoblja u putnickom aviosaobracaju, u Srbiji su desvanja poznata) i bicu odsutan do polovine Septembra (ako bude srece i zdravlja, zbog vidi pod gore). Tako da sto se tice najava za Zandvort i Moncu neka neko vec pokrije.
JPM Posted August 18 Posted August 18 Mogu ja jednu ili obe. Ako neko hoce, podelicmo. Mozda @alberto.ascari hoce Moncu? 1
alberto.ascari Posted August 20 Posted August 20 On 8/18/2025 at 9:32 PM, JPM said: Mogu ja jednu ili obe. Ako neko hoce, podelicmo. Mozda @alberto.ascari hoce Moncu? Hoće 🙂
JPM Posted August 20 Posted August 20 Just now, alberto.ascari said: Hoće 🙂 Deal, ja ću Nizozemsku. 1
Radoye Posted October 1 Posted October 1 Neka neko odradi Singapur, meni je crko internet kući (otišao modem, čekam da stigne zamena). Ne mogu s telefona.
JPM Posted October 1 Posted October 1 3 minutes ago, Radoye said: Neka neko odradi Singapur, meni je crko internet kući (otišao modem, čekam da stigne zamena). Ne mogu s telefona. Udari tamo veto da me ne banuju do sutra uveče i nije frka. 2
Radoye Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ima li dobrovoljaca za COTA, ili cu ja opet da smandrljam stogod?
Recommended Posts