Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

U Dreamleague kvalifikacijama OG dobio u dupe od pozadi 24:0 od MCovog tima, ja se ne secam u pro mecu kad sam ovo video. 😄 Na kraju se zavrsilo 32:2. 

Ne racunajuci fake retirement Ceba, nije to ekipa padavicara, 23Garbage, Nine, xNova, Ari, ali kao da igraju izdrogirani. 

• 3 weeks later...

Dragi posetioci najbitnije teme na forumu, verovatno znate da je u toku Fissure turnir u Beogradu.

Ja imam dve karte za finalni dan u nedelju, 02.02. koji pocinje u 11.00 i poklonio bih jednu kartu, posto nismo uspeli da organizujemo da nam neko cuva klinca, a inace je i moja zena trebalo da ide. 

@gggggggg @imbaSpirit @MrTripleDouble

Ako ste zainteresovani, javite se u DM, sto se kaze, ko prvi njegova djevojka.  Ako niko ne moze, banuce mozda @nemanjaol

Inace, nakon jako uspesno organizovane BB Dache u BGu, izgleda da je Fissure prepoznao potencijal za profit u BGu pa u jako kratkom periodu imamo jos jedan turnir kod nas u njihovoj organizaciji. 

Opet je 1M $ prize pool. 

Bio sam bas u haosu prosli put, nisam ni neke slike stigao da okacim ali moram da kazem da je organizacija bila bas top, a cherry on top super zanimljiva finalna serija, steta samo sto Thundra nije uzela.

Prosli put je bila jednodnevna karta 12 eur, 30 eur paket za tri dana. 

Ovaj put je za finale balkon Sava Centra 30 eur i tu sam uzeo dve karte, donji deo 50 eur, a trodnevna ulaznica 110 eur i kad sam gledao sedista opet je skoro sve rasprodato. 

Sto je najjace prosli put sam ocekivao da mahom budu Rusi, ali onako okvirno mozda je cak vise Srba bilo, tj. nije ovo mrtva igrica ni kod nas, ali jeste starija baza igraca i sve je teze uci u igru sa daljim komplikovanjima. 

• Thanks 1

Hvala na ponudi, ali ja otpadam definitivno. :classic_smile:    

Da bude iskren nisam ni znao da se igra turniru u BG-u. Igram i dalje dotu, ali poslednjih godinu dana slabo gledam turnire. Cak sam i TI dosta povrsno ispratio. Radije pustim neki CS2 turnir da gledam nego dotu.

Ja sam se organizovao za gostovanje Albi u Berlinu sestog. I od nase kosarke sam se ohladio zbog svih desavanja u zemlji, ali aj da iskoristim priliku kad vec idem kod drugara u posetu u Dojcland.

Svakako lep provod.

• Like 1

9 hours ago, 40Wins said:

Inace, nakon jako uspesno organizovane BB Dache u BGu, izgleda da je Fissure prepoznao potencijal za profit u BGu pa u jako kratkom periodu imamo jos jedan turnir kod nas u njihovoj organizaciji.

mislim da je fora u tome da je vecina ruskih timova u beogradu i mnogo je jeftinije lakse tu organizovati nego negde drugde.

inace hvala na ponudi, nema sanse da bih mogao do bg-a.

• Like 1