Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 3/13/2026 at 3:13 PM, Radovan III said: A jaku želju su imali svi oni koji nisu igrali ove utakmice protiv Turske koje bi nas mogle koštati plasmana? To je druga tema. Da se ja pitam Gudura, Micic, Milutinov, Petrušev i Smailagic hvala i doviđenja. Možda su i imali opravdane razloga za ne dolazak ali mislim da je svakako vrijeme za druge momke. Gudura i Micic nikad nista za reprezentaciju nisu odigrali kad je trebalo tako da nema tu šta. Petruševa ne varim nikako jer mislim da je loš karakter i da nema cojones. Milutinov osim Manile nikad nijedno veliko takmicenje takođe nije odigrao kako treba. Sad se na Euru potpuno raspao i kod njega je očigledno da su ga povrede dobrano načele i da nije to taj igrač. Što se tiče Smailagića tu objašnjenje nije potrebno.
DameTime Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 29 minutes ago, Dzo23 said: Gudura i Micic nikad nista za reprezentaciju nisu odigrali kad je trebalo tako da nema tu šta. Wtf za Guduru, odličan je bio u Manili i Parizu. Micić takođe sasvim dobar na OI. Da ne pričam kako je Gudura ispoštovao za svake kvalifikacije do sada, nije fer da mu se spočitava što jednom nije bio tu. 2
Recommended Posts