Radovan III Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Trebali su tu da budu Petrušev,Smailagić,Micić,Gudurić Milutinov... Po nesreći u grupi baš sa Turskom kojoj tradicionalno svi igraju. Plašim se da će ove kvalifikacije da ogole stanje srpske košarke. Ali mi smo zemlja Zvezde i Partizana.Samo je to bitno. Edited 1 hour ago by Radovan III
Chaos Is Me Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Već vidim kako im Aleksa strovaljuje 30 poena
Radovan III Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Kao što Milko napisa,da skačemo do neba ako dobijemo u Beogradu. Ne bi bilo loše da na ljeto na neku magiju Bosanci dobiju Tursku u Sarajevu.To bi nam puno značilo.
Problem sa licnim greskama Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Aleksa sasvim sigurno nece igrati prvu utakmicu jer dan pre igra protiv Asvela a leti se 7 sati do Beograda. Mozda bude stigao za drugo poluvreme. Just now, Radovan III said: Kao što Milko napisa,da skačemo do neba ako dobijemo u Beogradu. Ne bi bilo loše da na ljeto na neku magiju Bosanci dobiju Tursku u Sarajevu.To bi nam puno značilo. Turska ce se prosetati kroz kvalifikacije, njihov poraz protiv Bosne ne bi znacio nista sem da se ugura jos jedna konkurent za prolazak. Meni je sve ovo izuzetno neprofesioalno odradjeno od strane saveza, ne kazem da treba Alimpijevic da ide u MIlano da samara sportskog direktora Olimpije ali mi nikada nece biti jasno kako bas samo nama ne igraju glavni igraci te kvalifikacije a ostalima igraju. Sve u svemu smo se ugurali ovde nepotrebno u potencijalno veliki problem. Trebace 9-3 za prolazak, mozda 8-4 u nekim krugovima. Sve u svemu ako nama Jokic ne igra 4 utakmice letos smo najebali jeza.
Recommended Posts