Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Aleks said:

Backa su udvajali pri svakom dodiru sa loptom, a on je nije imao kome dodati nazalost.
Kako je mislila Mega da se pokaze u najboljem svetlu na ovom turniru sa Lucicem kao organizatorom igre meni nije jasno...
Srzentic je fino trcao na ovom turniru i imao solidne role.
Karalic ne moze da pogleda na kos koliko nema separacije, a pri prvom koraku cini mi se kao da ide od a ne prema kosu. 

Video sam ih samo protiv Prolific Prep i nisam bio impresioniran. Lučić je tu još i bio najmanji problem, imao je 19 poena. 

Posted
11 hours ago, Darko said:

Video sam ih samo protiv Prolific Prep i nisam bio impresioniran. Lučić je tu još i bio najmanji problem, imao je 19 poena. 

Pa nije njegov posao sa tom visinom da bude skorer sa tunel viziojom, nego i da doda, sto ne ume nikako.

Posted

Licimo na Hrvate u generacijama 94-97. Najveci potencijali su nam krila i centri. Ok, tu je Topic, ali sa ozbiljnom manom koji nije ispravio iako je napunio vec 20 godina i zaigrao u NBA.

Posted

I nemamo nekog nalik Bogdanu na vidiku. Možda Kusturica ako ga forsiraju na dvojci, što bi po meni bilo dobro. Al to je manje više to, niko ni blizu njega.

Posted
1 hour ago, Darko said:

I nemamo nekog nalik Bogdanu na vidiku. Možda Kusturica ako ga forsiraju na dvojci, što bi po meni bilo dobro. Al to je manje više to, niko ni blizu njega.

Kusturica će biti 3/4 igrac, plus njemu je šut tanja strana.