Darko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 hours ago, Aleks said: Backa su udvajali pri svakom dodiru sa loptom, a on je nije imao kome dodati nazalost. Kako je mislila Mega da se pokaze u najboljem svetlu na ovom turniru sa Lucicem kao organizatorom igre meni nije jasno... Srzentic je fino trcao na ovom turniru i imao solidne role. Karalic ne moze da pogleda na kos koliko nema separacije, a pri prvom koraku cini mi se kao da ide od a ne prema kosu. Video sam ih samo protiv Prolific Prep i nisam bio impresioniran. Lučić je tu još i bio najmanji problem, imao je 19 poena.
Aleks Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 hours ago, Darko said: Video sam ih samo protiv Prolific Prep i nisam bio impresioniran. Lučić je tu još i bio najmanji problem, imao je 19 poena. Pa nije njegov posao sa tom visinom da bude skorer sa tunel viziojom, nego i da doda, sto ne ume nikako.
Bojdo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ovo je sajt na kojem ce biti utakmice U22 spanske lige, gdje cete moci gledati Kusturicu, Dzepine, Lukica(mada ga zasada nema u sastavu u22 Saragose) li sl. Bjelicu pise da je 196, sad, ne znam koliko je to tacno i da li je zaista izvukao jks koji cm. https://youtube.com/@ligau22?si=kcJqSq0pnNtZMbAn Edited 1 hour ago by Bojdo 1
Recommended Posts