MikiMilane Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nakića su uništile povrede. Tarlać je uvek bio prosečan talenat. Največa mana Miličića i Pavlovića jeste činjenica da su 15 cm niži od očeva.
Darko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, MikiMilane said: Nakića su uništile povrede. Tarlać je uvek bio prosečan talenat. Največa mana Miličića i Pavlovića jeste činjenica da su 15 cm niži od očeva. Filip Rebrača je još jedan a ima ih i još. Nije samo visina u pitanju nego i fundamentali (šut, vođenje lopte, pas itd). Miličić bar ima veličinu i atletiku, dok Pavlović ima samo atletiku. Nije to dovoljno za vrhunske domete.
Miki8 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Aleks said: Ako sada ne mogu nakon svog uspeha reprezntacije kada ce... Meni je i Dramicanin mnogo gotivan. Na onu visinu nakon naglog izrastanja cini mi se da je zadrzao brzinu a i ima finu mehaniku suta. Jel se zna razlog prelaska u Partizan? Pretpostavljam jer nije igrao u Megi jer nije imao snage da prati? Eto cetiri krila, tako da ako iz ove generacije ne izvucemo barem dva seniorska ne znam kada cemo. Pavlovic samo da popravi sut jer nema 10 godina i ima valjda snage da ne baca loptu, osim toga cini mi se da ima vise sansi od Milicica. Inace savez je izbacio mnogo slika klinaca jednih pored drugih i Bjelica izgleda bas nekako sitno. 1
Aleks Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 1 hour ago, Miki8 said: Kad smo kod sinova poznatih otaca najveca steta ce biti ako Danilovic ne izraste. Karalic je mnogo na fizikalije do sada prolazio i to mu je malo usporilo napredak u zadnjem periodu (i nije mi jasno sto mu ne poprave mehaniku suta). Mada to ne znaci da nije nas najveci all around talenat u tom godistu, ali mislim da je Danilovic za lestvicu iznad sto se tice ofanzivnog potencijala.
Recommended Posts