Jump to content

Recommended Posts

Posted

Decko mora da radi na sutu za tri poena i selekciji suta. Nema sanse da dobijemo turke, trenutno su bolji.

2 hours ago, Aleks said:

Lukic ako postane vise konstantan sa sutom (mehanika izgleda ok) i poradi na fizici (najslabiji je tu u timu) moze isto biti zanimljiv igrac.

Dobro je Lukic gradjen, solidan atleta ali nekako nedorecen. Ume lepo i da doda ali i da pravi neke bezvezne greske.

Posted
4 hours ago, Miki8 said:

Zasto je selektor izbacio iz igre Simjanovskog a uveo Galica u poslednjem napadu??? Uzasan zadnji napad, nije se ni  pokusao napad na kos, tu je trebao Simjanovskog da iskoristi.  Mislim da smo izgubili kontrolu nad utakmicom u drugoj cetvrtini kada je Pavlovic napravio dve vezane izgubljene lopte a mogli smo da povedemo dvocifrenom razlikom , nismo se posle toga sastavili, jesmo poveli na kratko dva puta ali nismo delovali sigurno.

Mislim da je utakmica izgubljenja zbog slobodnih bacanja. Slažem da Pavlović ovde jednostavno ne pripada, strči ko Filip Čović.

1 hour ago, Miki8 said:

Nema sanse da dobijemo turke, trenutno su bolji.

Gledao sam ih malo protiv Izraela, ništa specijalno nisu pokazali. Osim Kutlaja, opak igrač. 

Ja mislim da smo mi i Španci trenutno najviše impresivni, ne bi se iznenadio da se ponovo sretnemo u finalu. Inače sjajna utakmica, uzbudljiva do kraja i momci su pokazali karakter, vratiše se pri kraju i imali šut za pobedu. Kusturica channelovao svog unutrašnjeg Duranta, moćna partija.