goldberg Posted March 28 Posted March 28 @Don Dusko i ostali, post koji ste citirali i za koji ste dodelili sedmodnevni ban je odgovor na ovaj post: On 2/20/2026 at 12:12 PM, wrach said: Ja imam utisak da se ja trudim da napisem ovoliko nelogicnosti i sumanutih stavova vezano za kosarku na raznoraznim temama ovog foruma- ne bih uspeo. Cak i kad bih se maksimalno posvetio tome. Sad mi je jasno da trolujes, svaka cast kako uspevas! Dakle, postavlja se pitanje zasto bi iko bio duzan da trpi ovakvo ponasanje? I da, ostajem pri stavu da je ovakav post 1/1 iz naprednjacke kuhinje - klasican maliciozan napad na osobu ciji stav smeta umesto da ili udje u diskusiju ili da istu preskoci. Kako se ovo razlikuje od naprednjackog odgovora "to nam kaze Aleksic koji je imao te i te ocene u srednjoj skoli" ili "to nam kaze lik kojem nije smetalo..." na Aleksicevo "Vucic vlada ovom zemljom kao da je njegovo vlasnistvo" to samo vi znate. Jednostavno, necu vise uopste da raspravljam sa likovima koji pisu ovakve postove kao @wrach. Cemu, da bi on i neki drugi mogli da vezbaju ko ce da napise najsmesniju uvredu? Ima da ide prvo report na svaki takav post, a onda i odgovor kakav zasluzuju ako report ne bude vredeo nicemu. 1
Drug Crni Posted March 28 Posted March 28 Meni ostaje misterija po kojim to tačno kriterijumima vi delite banove ovde? Dajete kazne za epitete "smrad" ili "neandertalac", a rasistički izrazi prolaze..kako, evo objasnite mi da razumem?
NikadProtivŽelimira Posted Friday at 08:22 AM Posted Friday at 08:22 AM Ovaj tajming vam neću zaboraviti. 3 1 1 7
Drug Crni Posted yesterday at 11:01 AM Posted yesterday at 11:01 AM Nedopustiv je pre svega način komunikacije moderacije ovde prema forumašima. Svi padate na tom ispitu ovde sem Uvrnutog. Njega bih voleo da i dalje "gledam" kao moda, kod vas trojice je očito došlo do zamora materijala. Da se privede sezona kraju pa da sa novom dobijemo i nove modove.
Mile1 Posted yesterday at 01:03 PM Posted yesterday at 01:03 PM Mene uzeli na zub kada sam im skrenuo paznju da nije u redu da se glorifikuje docek Zeljka na aerodromu gde je na tom skupu skandirano za cigansku decu.Od tada banuju za svaku glupost i izmisljaju neke razloge za ban. A o odnosu prema forumasima ne treba trositi reci, najgori moderatori od osnivanja foruma Guru, Don Dusko i ovaj crno beli tabor ne zna se ko je gori. Ljudi ladno banuju za celavi ili celafuto to ni sam Sasa Obradovic ne bi shvatio za ozbiljna 1
Taki Posted yesterday at 01:32 PM Posted yesterday at 01:32 PM 27 minutes ago, Mile1 said: Ljudi ladno banuju za celavi ili celafuto Siguran sam da to ne bi bio problem da se jednom napise, ali ako se pise u svakom postu postaje prije svega iritantno i apsolutno zasluzuje ban. 4 2
le piaf Posted yesterday at 01:47 PM Posted yesterday at 01:47 PM 36 minutes ago, Mile1 said: Mene uzeli na zub kada sam im skrenuo paznju da nije u redu da se glorifikuje docek Zeljka na aerodromu gde je na tom skupu skandirano za cigansku decu.Od tada banuju za svaku glupost i izmisljaju neke razloge za ban. A o odnosu prema forumasima ne treba trositi reci, najgori moderatori od osnivanja foruma Guru, Don Dusko i ovaj crno beli tabor ne zna se ko je gori. Ljudi ladno banuju za celavi ili celafuto to ni sam Sasa Obradovic ne bi shvatio za ozbiljna Ne banuju baš za atribut ćelavi, već za čitavu sintagmu - ćelavi retard, ćelavi gmizavac, ćelavi pingvin, ćelavi degenerik i ostale doskočice 2 1
Dropkick Murphys Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 hours ago, le piaf said: Ne banuju baš za atribut ćelavi, već za čitavu sintagmu - ćelavi retard, ćelavi gmizavac, ćelavi pingvin, ćelavi degenerik i ostale doskočice Bilo je 4-5 banova za ćelafuto i prevara je ćelava.
le piaf Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 21 minutes ago, Dropkick Murphys said: Bilo je 4-5 banova za ćelafuto i prevara je ćelava. Kontinuirani šitposting, trolovanje i snižavanje kvaliteta diskusije na KKCZ temi. Saša Obradović ne piše na forumu, pa neće biti ni oteran ovakvim postovima. Smislena i argumentovana kritika je naravno više nego dobrodošla, a ovaj otrov može - al' na X-u, Instagramu, ili komentarima na nekom portalu, ne i na forumu. Drugi ban za ćelafuta je bio forumašu koji je ispisao da je proverio na ChatGPT da li je taj atribut uvredljiv, i kada je dobio objašnjenje koju konotaciju ima, dopisao je da je to zapravo Saša Obradović. Dakle dva cela bana, jedan sam ti boldovao gde je bio okidač, drugi ne moram da crtam valjda. Ćelava prevara je najblaža varijanta, jedan ban za to ukupno. Smatram da nije bilo za ban.
le piaf Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 26 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ajde onda, nacrtaj mi i za ova dva Pa boldovao sam ti. Samo trebaš da sabereš 2+2 1
Recommended Posts