Jump to content

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

• WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

Posted

KK Crvena zvezda mts ovom prilikom želi da izrazi ogromno zadovoljstvo jer je Nemanja pokazao ogromnu želju da se vrati u Crvenu zvezdu, i zbog toga učinio i konkretne poteze kako bi mogao da napusti prethodni klub za koji je prošle sezone u Evroligi ubaciovao preko 14 poena po meču.

Expand  

Kak'a obeštećenja kak'i kurci palci

• Like 1
Posted

Bilo bi dobro i da Kalina ostane i da se dovede još jedan igrač tog cenovnog ranga, da niko od njih trojice ne bude preopterećen. 

Taj treći bi trebalo da bude plej.

Posted

posto sam od skoro na forumu pa ne znam, kada kum najavi transfer on se desi tog dana ili moze kasnije? Ostalo je jos jedno "dobro jutro".

Posted

ima li neki stepenik izmedju:

1. sta nam rade, unistise nam klub, bolje da istupimo iz EL da se ne brukamo, i

2. nemanja nedovic nije dovoljno dobar za zvezdu.

• Like 11
Posted
  On 7/7/2022 at 2:45 PM, major josip said:

Jesu nam i dalje vezane ruke? 

Nedović, lepo pojačanje. Dovoditi igrača pre trenera? Pokazuje u kakvom je stanju klub što se tiče funkcionisanja. 

Expand  

Pa dovodili smo igrace pre trenera i onomad kad smo doveli Tomica, ispostavilo se da su to bili uslovi i da je sa trenerom sve bilo dogovoreno ranije.

Mada, kladim se da je i tebi jasno da je i sada tako, samo ti je bas neki merak da pokvaris prvu lepu vest ljudima jos od osvajanja titule.

• Like 1
Posted

Nedović je ozbiljan trpač i na EL nivou i kao takav je veliko pojačanje za klub koji u svom rosteru prošle sezone nije imao preko 2 igrača sa 10 poena u rukama na EL nivou. Dobro je što je ugovor potpisan na više sezona. Mislim da će Nemanja imati dodatni motiv zato što je veliki navijač kluba i zato što nije najsrećnije završio prvi mandat u klubu.

• Like 1
Posted
  On 7/7/2022 at 3:17 PM, Sjećaš li se Rum kasato said:

Nedović je ozbiljan trpač i na EL nivou i kao takav je veliko pojačanje za klub koji u svom rosteru prošle sezone nije imao preko 2 igrača sa 10 poena u rukama na EL nivou. Dobro je što je ugovor potpisan na više sezona. Mislim da će Nemanja imati dodatni motiv zato što je veliki navijač kluba i zato što nije najsrećnije završio prvi mandat u klubu.

Expand  

Nedović je odlično pojačanje, nema dileme, samo malo mi je čudno da smo potpisali igrača koji ima 31.godinu, sa tolikom platom na 3 godine. Nadam se da nije neka sns megalomanska varijanta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...