Jump to content

PDF Kosarka - obavestenja

Kurc Emuchelo

Recommended Posts

14 hours ago, MilošVB said:

Jezive frustracije. Ali nema to veze sa Partizanom, posebno s obzirom na silne naše poraze u derbijima prošle sezone, nego sa njihovim nesrećnim životima.

Ja bih se radovao da imam Kalinića i Petruševa u ekipi, kao i Sfera za trenera.

14 hours ago, elmulinho said:

Nije, u vecini slucajeva. Jeste, kada sudi Radovic. I ti to vrlo dobro znas.

14 hours ago, MilošVB said:

Kakav si folirant zatrovani. Kakav jebeni Radović.

Živeli Partizan i Zvezda, a ovakve kreature kao ti neka se zatvore u sobe i ne truju okolinu.

Lakat Smailagica protiv Zvezde i ovo danas protiv Partizana nemaju veze sa vezom. Jedno je protiv Zvezde, drugo je protiv Partizana

Nemam sta prikladnije da srocim to, to je moje iskreno misljenje. Ovo je Evroliga tema, gde se komentarisu utakmice evrolige. Gde se milion puta pisalo kako Real i Barsa imaju jako privilegovano sudjenje bez ikakvih prikladnijih nacina da se nesto sroci. Ne znam zasto bi se ista moralo prikladnije srociti kada igra neki od dva blizanca?

7 hours ago, Recoba said:

Ko o čemu, kurva o poštenju. Ko o čemu, zvezdini navijači o suđenju. Valjda ubijeđeni u neku imaginarnu grandioznost svog tima, pa isti ne može doživjeti poraz bez da ih sudija ošteti. Prave tetkice, vučićevci.

@MilošVB 10 dana zbog deljenja dijagnoza i sta sve ne razumemo da nije lepo citati kada dodje masa Zvezdasa pa vicu sudije pomazu Partizanu ali za to imate report da nas obavestite ili iskulirate ili na drugaciji nacin kazete ali razumemo da emocije rade punom parom .

@elmulinho 5 dana kontiunirano tatisanje kroz par postova.

@Recoba 5 dana tatisanje i generelazacija.Nije nacin da se ovako prozivaju Zvezdasi iako se slazemo sa poentom da Zvezdasi previse kukaju na sudjenje.

• Ha-ha 1

On 12/5/2024 at 10:28 PM, kuraMochi said:

Rekao bih da je sve krenulo nizbrdo kada je Drcela povukao rucnu protiv komsija. Koliko bi sve bilo drugacije da smo dobili taj mec...🤔

7 dana

16 hours ago, magiko said:

Mitrovicu nosi se u tri picke materine i ti i trener koji te drzi i onaj ko ti ugovor dao i Teodosic i pus** ku**c zajedno

5 dana iako je live previse je.

• Like 2
  • Thanks 3

On 12/6/2024 at 1:08 AM, Dzo23 said:

Nažalost, stoka brutalno izgleda. Uhvatili su formu i melju redom. Naravno, i raspored im je dobrano išao na ruku, i značajno pomogao da se uhvati prava forma.

Bez lažne domaće osnove, bez hodajućih povreda, bez starkelja i istrošenih igrača, i ono najbitnije, sa igračima koji igraju u oba pravca. To je osnovni postulat selektovanja ekipe.

Efendija to za razliku od dunstera u našem KK itekako zna. 

Na svu muku gledam raspored, i vidim da im ide Asvel, Alba...Taman da napucaju dodatno samopouzdanje. 

Sledeću utakmicu koju će izgubiti je 09.01. u Atini, baš protiv Panatinaikosa, koji će ih dočekati silno motivisan i željan osvete za ovaj šamar i odučavanje košarke koje im je priredjeno. Niko ih nije ovako odvalio, računajući ovu i prošlu sezonu. 

Molim Boga da im se ne vrati za pretproslu sezonu kad su bili jednom nogom na f4, iako mi jako miriše na taj scenario. 

On 12/6/2024 at 8:37 AM, Dzo23 said:

Brutalnu košarku igraju komšije, nažalost. Kliknuli su, kao prije 2 godine, i trenutno dijeluju nezaustavljivo. 

Naravno, i to što zadnjih 10 utakmica nisu izašli iz Beograda sigurno im je pomoglo da dostignu ovaj nivo igre. 

Ono na čemu skidam kapu Obradoviću je što ne sastavlja ekipu po kumovskoj i rodbinskoj vezi, a ni po pasošu.

Nema starkelja, nema hodajućih povreda, nema domaćih mediokriteta, i ono najbitnije dovode se igrači u naponu snage koji igraju u oba smjera.

To su osnovni postulati selektovanja ekipe, i on to naravno zna, za razliku od naših duduka. 

Gledam raspored, i vidim da im idu Alba i Asvel. Taman da dodatno napucaju samopouzdanje i razigraju se. 

Hot take: Partizan će sledeću utakmicu izgubiti 09.01. u Atini, baš protiv Pao, koji će ih dočekati "na nož" silno motivisan, nakon ovog pretrpljenog šamara, gdje ih ovako niko nije odučio od košarke računajući ovu i prošlu sezonu. 

Molim Boga da im se ne vrati za ono od prije 2 god kad su bili na korak od f4, mada sve miriše na takav scenario. Sezone su preslikane, bar za sada. 

7 dana

Kazna bi svakako bila i jača da forumaš nakon brisanja prvog posta nije ukapirao gde greši, pa se u drugom ipak opredelio za komšije i Obradović umesto stoka i Efendija. Da li će nastaviti da piše na ovom forumu zavisi od toga koji od ova dva stila će ubuduće koristiti. 

• Like 2
  • Love 1

20 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Diskusija sa LeBotovima hahahaha.

Evo LeBotovi, rokajte. Ova tema me.vise nece vidjeti do penzije egomanijaka

5 dana

Standardna kazna za ovaj vid prekršaja, s tim što može biti i duži ban ukoliko se ponovi. 

• Like 1

18 hours ago, Abizolirni said:

imamo vijesti iz sporta, imamo vijesti iz kulture ( ... ).

Mislim da je Teo- dora zavrsio sa EL utakmicama. Mozda i udje ako gubimo toliko da ni ne mozemo pobjediti. Ako toliko vodimo da " ne mozemo izgubiti" a pogotovo ako dodje pojacanje + povratak Boleta a i nase prve balerine Nedovica. Jednpstavno 2-3 igraca su visak. Kontam da su to Teo-dora, Deda, i ne znam ko je treci. Mozda Plavsic.

5 dana.

On 12/11/2024 at 11:54 PM, metallica said:

Vidi majstore ... 500 - 0 u sledecih 1000 godina da bude za Zvezdu, ne bi bilo dovoljno da zatvorimo oci za sve sto je Mordor bio u stanju da nam priredi . Sa Danilovicem i debelim na celu.

5 dana - tatisanje

Nadamo se da forumas nece nastaviti u slicnom maniru kada se vrati iz banovine.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...