uvrnuto Posted Saturday at 11:03 AM Posted Saturday at 11:03 AM 2 hours ago, PatrickStar said: Nova tura, nova avantura savetodavaca, tumača, kritičara iz komšiluka i danas na toliku KKP. Šta će tek biti ukoliko Zelimir ostane tu gde treba da ostane i kad krenu da dokazuju da su sve unapred znali, da je sve režija... 3 dana Isto kao i za Kocka i Lea.
Don Dusko Posted Saturday at 11:08 AM Posted Saturday at 11:08 AM 1 hour ago, liv7 said: Od 15 godine idem u Pionir i na Marakanu.Pre toga me vodio otac.Svasta sam video i cuo,doziveo..ali,nikad nista kao ono horsko pevanje na aerodromu "nek umru sva ciganska deca"..i nisu to bili pojedinci,nego mnostvo.To nije obicna mrznja,vec njena esencija.I nije nimalo slucajno da se pojavilo u kontekstu Zelimira Obradovica.Naprotiv.Ostaje mi samo da se nadam da nece dodatno zatrovati,ionako kontaminirane odnose. 7 dana. Kao i za Mileta. Kao da je Zoc kriv sto medju nama ima dosta malih frustriranih ljudi koji pevaju najogavnije stvari. Prvi bih svi mi ovde voleli da je drugacije.... 1
Don Dusko Posted Saturday at 09:08 PM Posted Saturday at 09:08 PM 40 minutes ago, manda said: Svaka im cast stvarno 4 hours ago, manda said: Trajno - zalutao 2 7
Don Dusko Posted Saturday at 09:28 PM Posted Saturday at 09:28 PM 19 minutes ago, Zvezdaš sa Temua said: Na nasu zalost, nekom nece odgovarati sav ovaj haos u i oko partizana i gledace na sve nacine da sto pre ugasi vatru i potencijalni pozar... Kako bolje smiriti strasti nego pobedom u derbiju? 5 dana. TZ.
Don Dusko Posted Saturday at 09:38 PM Posted Saturday at 09:38 PM 5 hours ago, Mr.Consular said: ne prekidajte diskusiju molim vas... Kupio sam pre 2 nedelje 3XL pakovanja kokica u lidl-u...vilo je 99 dindži po komadu. dva sam pogrickao ovih dana, evo, želeo bih i treću kesu da završim... lagano žvaćkanje i uživancija gledati kako se mitovi i bajke KK Partizana polako tope kao Sneško na samo malo jačem suncu dok ostaje samo goli cringe... Izdržite komšije, ne dajte se k... sinovima 😂 3 dana. Posle zaustavljanja diskusije ide ovakav post.
uvrnuto Posted Sunday at 10:27 AM Posted Sunday at 10:27 AM 20 hours ago, Tormund said: Neka ti donedavno neutralna, a sada vrsni poznavalac sporta i košarke posebno, pokušavaš da nam objasniš neke stvari. Nekada je bolje ostati u ormaru. 3 dana Nema potrebe za ovakvim obraćanjem drugim forumaši(ca)ma 1
uvrnuto Posted Sunday at 10:38 AM Posted Sunday at 10:38 AM (edited) 11 hours ago, VISOKOLETAC said: Kako je krenulo ipak ce Covic da stavi tacku na komsije. Da se nije Karlik povredio protiv FMP-a, svega ovoga ne bi bilo 😂 Malo sale nikada nije na odmet 🤣 5 dana Iako je post trebalo da bude duhovit, kolega je malo preterao sa pisanjem na ovu temu. Da napomenem da je omašio topik, a takođe prethodno bio upozoren. Edited Sunday at 10:38 AM by uvrnuto 2
Don Dusko Posted Sunday at 10:47 AM Posted Sunday at 10:47 AM 12 hours ago, texas said: Cao, Chaos! Cini mi se da se ne bih se slozio sa tobom, al’ ako gresim i zapravo si u pravu, satisfakcija jos vise dobija na tezini bespredmetnom istinom da je Zeljko Obradovic apsolutno najveci krivac i prakticno jedina odgovorna osoba za sve ovo sto se desilo/desava u Partizanu. I sto je jos strasnije, kudikamo odgovorniji od ћаци Mijailovica i drugih koje cekaju skorasnji procesi. Al’ tako to ide kad si najveci, pa zasluzis da se kolektivni esid aktivira u fundamentalnom momentu. Nadam se da ce se ova saga nastaviti, a ja sam siguran da ne bih izabrao lepsi prvi post na komsijskoj strani od ovog likovanja i zadovoljstva koje osecam zbog trenutnih desavanja na nasem zajednickom brdu, al’ u onom drugom univerzumu. Lako je cigan biti ovih dana, a bogami i lepo 🙂 Pozdrav braci Grobarima, bice boljih dana, al’ nadamo se ne bas tako skoro! 5 dana 23 hours ago, Los_Pollos_Hermanos said: Ако се ово тачним испостави, да Жељко тражи смјену руководства онда стварно не знам шта да мислим о њему. Ни раније ми није био са људске и миралне стране громада, (на страну професионална и сви успеси) али ово било такво ударање и дно да даље нема. Само алиби остао од њега у овом мандату. 5 dana. Obojica su dosli da provociraju i tatisu. 1
uvrnuto Posted Sunday at 03:41 PM Posted Sunday at 03:41 PM 2 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Imam utisak da šta god se napiše na NEUTRALNOJ temi negativno o ŽO ide priča kako su provokatori. Ima ljudi koji drugačije razmišljaju i drugačije vide sliku nego što se u javnosti prikazuje (čaki jedan Kari Pešić vidi malo drugačije situaciju) a ovde moderatori stalno kao opareni skaču na na bilo šta negativno o njemu, čak i kad se iznose činjenice. Kapiram da ne treba dirati njihovu temu, jer su ljudi osetljivi na istinsku legendu KKP-a , ali na neutralnoj svi imamo pravo da iznesemo svoje mišljenje. Banuju se ljudi bukvalno za sitnice (poslednji “VISOKOLETAČ”) i to dodatno frustrira situaciju na forumu. Dobronamerna kritika, uz nadu da će se pronaći rešenje za ovoliko banova oko jednog čoveka i suprotnih mišljenja. 3 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Pa i nisu sad toliko strasne tenzije kod navijača. Realno je pre bilo mnogo gore. Vršac, pa NS , pa cela plej of serija tuča i bukvalno rat sa policijom.. Ovo sad je med i mleko kako je bilo nekada pre. 15 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Da je Svetislav Pešić na ovom forumu napisao ovo što je izjavio od pojedinih admina bi mu bila nalepljena etiketa provokatora 😁😁 23 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Zbog kog posta je tačno banovan forumaš “Mile1”? Ne mogu da pronađem konkretan razlog. On 11/29/2025 at 12:31 PM, Petkovic Miroslav97 said: Nema problema, moj poslednji post ovde na njihovoj temi. Nisam ni želeo da pišem bilo šta, ali mi je bilo krivo forumaša koji ničim nije provocirao. Nadam se da i ti nećeš iznositi neistine o Saši Iliću i kako su svi sa RSB skočili protiv parole o njemu. Naprotiv. Kao i o simpatizerima “Partera B”. Iskreno se izvinjavam navijačima Partizana što sam upao ovde, neće se ponoviti. Sportski pozdrav 🍻 On 11/29/2025 at 12:18 PM, Petkovic Miroslav97 said: Pa ‘ajde majstore.. objasni nam koga je to forumaš @StiviKivi provocirao? Ne moraju svi da misle kao ti i odmah da se normalan post smatra kao provokacija. Sad shvati kako hoćeš. On 11/29/2025 at 12:03 PM, Petkovic Miroslav97 said: Čim se nešto kaže negativno o Obradoviću odmah skačete da je provokacija. Po meni ovo nije provokacija, već gledanje situacije iz drugog ugla i realno ima smisla. “Partet B” je tih godina porodično pratio sve utakmice KK-a (bili i u Zagrebu protiv Cedevite) uglavnom su oni ti koji su docekivali ispred hale. Arnautovićev doček je jasno da je organizovan preko Terzića sa grupom. Ako ideš na utakmice videćeš celu prvu ekipu koja je bila na dočeku Marka Arnautovića. On 11/29/2025 at 8:16 AM, Petkovic Miroslav97 said: Bio sam na tom forumu u to vreme i ovo jednostavno nije istina. Bilo je nekih priča na nesportsko ponasanje Ilića na onom derbiju bez naših navijača na “severu” gde je valjda provocirao ostatak simpatizera na bočnim delovima do severa ako sam zapamtio. Svakako, to su pisala nekolicina( mogu i da se setim koji) opšti utisak je bio baš kao i što transparent govori. On 11/28/2025 at 9:00 PM, Petkovic Miroslav97 said: “ Televisa presenta “ On 11/27/2025 at 7:10 PM, Petkovic Miroslav97 said: Bilo bi dobro da se ovde ne spominje Partizan, njihov trener i ostala patetika koja prati njihov klub. Na ovoj temi bi bilo lepo da se piše samo o Zvezdi i korak po korak, o svakom narednom protivniku. 7 dana Konstantno komentarisanje i ismevanje odluka moderacije, sugerisanje ko, gde i šta da piše, i sve na temama koje nisu predviđene za to. Ostali postovi su prilično besmisleni i često provokatorski. Uz prethodna 2 skorašnja bana opomena da generalno popravi pisanje. 5
Don Dusko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 21 hours ago, Maksim said: Svaka cast momcima i hvala im na ovoj pobjedi, bilo je zaista mnogo gresaka ali ne mogu im nista zamjeriti kad vidim ove podrigle njuske na tribinama evropskog Teherana, zaista jeziv prizor za svakog normalnog covjeka. 20 hours ago, Maksim said: Evo ga ubrzo sa najnizom relativizacijom "kako se osjeca bosnjak na forumu" dok mu ova zadrigla gamad psuje mrtvu majku cetnicku 40 minuta i kakve sve gadosti koja ne mogu ni izgovoriti i ono se brine kako se osjeca bosnjak na forumu hej..Nije ni cudo sto svakakva hulja pisa po vama kad stigne kad se tako guzite. 30 dana Forumas je sl mislio i za Split i Hrvate, pa tako molimo da prestane sa ovim nacionalnim ispadima jer ako jos jednom ponovi sl za bilo koji narod bice trajno udaljen To sto se na tribinama okuplja najnizi sloj ljudi sa najnizim porivima ne znaci da se treba cela nacija ili grad kategorizovati u ovo. I da ima normalnih Bosnjaka koji ovde pisu i citaju pre svega. 1
Don Dusko Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 2 hours ago, Žilee said: Ne treba zaboraviti iscrpljenost Tokoa,koji je prosao ogroman broj kilometara ,dve utakmice sa gruzijom,treba ga napasti sa Čimom koji je znatno brzi,uvesti ga u nervozu i faulove i eto olaksanja,pritom nema ni Laprovitole,koji je glavni igrac sa klupe,cuvati se Brizuele.i vrwce govana Satoranskog,koji samo protiv nas.podivlja sa trojkama. 3 dana
Recommended Posts