Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 hours ago, JPM said:

Hahahaha Enkamua Finac.

18 hours ago, JPM said:

Pre ovog ociglednog Finca Litla bio je i faul Salina na Milutinovu ali ne daj boze ovi amateri nesto da vide.

15 hours ago, JPM said:

Prestali smo da pravimo igrače nakon odlaska Vujoševića iz Partizana. Više niko ne sme klincu Srbinu da da loptu u ruke i lidersku ulogu. Samo ganjamo strance. Možemo sad komotno i da naturalizujemo pet Amera...isti kurac.

10 dana

Očigledno brojanje krvnih zrnaca.

Poslednji post je najmanje problematičan, ali da se nađe pride.

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
  • 2 weeks later...
Posted
4 hours ago, Zvezdaš96 said:

Jbg previše je mrtvo ovde konstantno, mora malo.

A plus uvek se neko upeca, mahom jedni isti ljudi.

Mada danas više nego obično...

Ovako posto je forumas u vise navrata banovan a i uposlednje vreme upozoravan sto javno sto preko nasih alata da prikoci sa spamovanjem, trolovanjem(uporedo i flejmovanjem cak svesno ili nesvesno)  ide kazna od 30 dana.

i ne nije samo zbog ovog posta, imate danas ceo niz postova zbog kojeg smo rekli da je dosta.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
15 hours ago, Daiki Ito said:

Da mi Bog oprosti nadam se da ce sto duze ostati van terena . 

15 dana.

Ma koliko god smatrali i ne voleli Kenana ne treba zeleti da odsustvuje sa terena sto duze zbog povrede.

22 hours ago, Radovan III said:

Šteta.Nije fer.Ipak je Srbija ostavila ogroman trag u košarci i trebalo bi da ima nekakav uticaj u Fiba.Turci mogu bukvalno sve.Rame uz rame su im i oni španski cigani. Ovo je samo dokaz da košarku u Srbiji vode ljudi ...Da ne pišem dalje

15 dana.

17 hours ago, tejlor said:

Gledaj bre ovog ........ uh dzigericu ce mi pojesti ovo govno na pleju

I nama moderaciji cete pojesti dzigericu konstatnim vredjanjem igraca.

5 dana.

• Like 2
Posted
On 10/2/2025 at 11:04 PM, TB Told said:

Šta drugo treba da se radi sa narikačama koje pokušavaju da budu duhoviti nego da budu predmet podsmeha.

On 10/3/2025 at 12:21 AM, TB Told said:

Da li se to stalkovanje odnosi i kad onako sa strane, kukavički, prozivaš čuvare vatre ili ne? 

On 10/3/2025 at 12:09 AM, TB Told said:

Najsmešnija stvar napisana večeras.

On 10/2/2025 at 11:40 PM, TB Told said:

Ne, oni dolaze zbog "navijača" poput tebe, koji će da ih tera posle 15 dana.

A plan da je da mu se da ugovor na mesec dana kako bi ti i slični procenili da li je trener za Zvezdu. 

On 10/2/2025 at 11:19 PM, TB Told said:

Najpametnije što si mogao da smisliš je povezivanje podrške Sferopulosu sa podrškom Vučiću. Jadno, bedno i sasvim očekivano od tebe.

7 dana.

Ovo je samo deo postova gde forumas ide i spusta na licni nivo sa drugom stranom.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
On 10/2/2025 at 11:17 PM, Crni said:

Ma neka ga Grk.

Neka ga Alek.

On 10/2/2025 at 11:43 PM, Crni said:

Ne razumemo mi to...

Znas imas navijace po kategorijama.

Svi koji teraju Janisa su zapravo krezuba masa koja pije i duva na ulici.

Ili potpune neznalice koje je Covic navikao da je resenje samo promena trenera.

Imas navijace rezultata kao sto rece promoter kocke, a ovde se taj termin odomacio.

I imas navijace plave krvi, kad prdnu, ne cuje se trt nego pardon, na tecnom fransckom...

5 dana.

Posted
On 10/3/2025 at 12:20 AM, Sokmeniki said:

A sta sam vam ja govorio od novembra, ali ne, proglasiste me mrziocem Zvezde i Sferopulosa.

E posto sam vam rekao za ovog prije 10 mjeseci kakva je situacija i kako ce to izgledati reci cu vam i za naredni period.

* Izvinjenje zbog duzeg posta, ali pravi navijaci Crvene zvezde ce procitati do kraja.

Jula 2021 kada ja odluceno da se Zeljko Obradovic nakon najgore sezone u istoriji Partizan vrati u isti klub dogovorene su sledece stvari: da Partizan i Zvezda imaju priblizan budzet (naravno Partizan sa mnogo ozbiljnijim igracima), da se takmice zajedno u Evroligi i najvaznije da Partizan osvaja gro trofeja a da se Zvezda zadovoljava sa otpacima (pokoji kup ili kls). Naravno Zeljko bi nakon svakog osvojenog trofeja glumio velikog gospodina, smirivao tenzije i hvalio kako organizaciju lige tako i sudije koji su sjajno određivali svoj posao, uz smanjivanje tenzija i na tribinama i na terenu. To je bio plan.

Tom planu se suprotstavio Nebojsa Covic. Uspio ga je neutralisati u prve tri godine, a kada je vidio da je neizbjezan, pokusao ga je usporiti. Nije uspio zato sto vecini navijaca Crvene zvezde nije bilo dovoljno sto se osvajaju duple i triple krune, i pored toga su zeljeli promjene. I dobili su te promjene u vidu Zeljka Drcelica, SNS placenika sa kojim bi dobili nevidjeni budzet, ali i covjeka koji je spreman da sve navedene stavke sprovede u djelo. U mandatu Zeljka Drcelica Crvena zvezda se obrukala i protiv Buducnosti, tako sto je prvi put u istoriji u plej ofu ABA lige ispala u polufinalu i protiv visestrukog jeftinijeg Spartaka tako sto je ispala u polufinalu KLS-a.

Ali posto navijace Crvene zvezde izgleda ne zanimaju trofeji i pobjede, vrlo brzo su se presaltali na prelazni rok u kojem smo potrosili nevidjene pare, nezapamcene za nase uslove. Potpuno je promjenjen identitet kluba, dovedeno je 10 stranaca, tjesili su se pojedini da je to neizbjezno ali su i sami svjesni sta se radi od naseg kluba.

Ne bih vise da duzim, svi ovi potezi su jasan pokazatelj da je KK Crvena zvezda, odlaskom Nebojse Covica postala klub za uveseljavanje navijaca Partizana i Zeljka Obradovica, a najzasluzniji za to su sami navijaci Crvene zvezde, koji su prizeljkivali i radosno pozdravili odlazak ljudi koji su ovaj klub podigli na najvise grane i na nivo koji je danas.

A najgore od svega je sto ti isti ljudi pokusavaju to da urade i sa najtrofenijom sekcijom u nasem SD - FK Crvena zvezda.

Laku noc i prijatno, nadam se da se vidimo na stadionu i u hali u nekim srecnijim i ljepsim vremenima, kada se vecina opameti.

30 dana 

Laku noc i prijatno, nadam se da se vidimo na forumu zbog provociranja i izrugivanja pocetnog posta na temi. Valjda ce se opametiti forumas.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...