Jump to content

Đokovići, svakodnevica jedne naše porodice

erwin

Recommended Posts

Mislim da nema svrhe razgovarati o veštačkoj inteligenciji jer su i mediji to preneli, a oni ne nasedaju baš tako lako.

Iako je poznato šta sam na forumu govorio o Novaku Đokoviću, ovoga puta ima moje poštovanje za jasno izrečen stav.

• Like 1

Nije baš da je jasno. Podržao je studente ali ne i ono što oni rade. On je više govorio sa aspekta da je protiv nasilja prema studentima. No ja sam se davno pomirio sa tim da on ne sme da govori protiv vlasti, zato me onaj fake od petka zaprepastio a ovo je manje više kao i onaj prvi njegov post o tome. Opet vlast može da kaže "Pa i predsednik je protiv nasilja i osuđuje gaženje" i pojeo vuk magarca.

• Like 3

Nije bas ni na Novaku da se bori za politicko zdravlje Srba i Srbije, ovo sto je rekao i prosli put i sada sasvim dovoljno po meni - on se borio i bori iz sve snage za tenisere, ko ne zna on je osnovao sindikat - ne znam kako drugacije da ga nazovem (PTPA) sa glavnom motivom dati vise para teniserima koji nisu tako dobro rangirani jer tenis donosi silne pare organizatorima i malom broju vrhinskih tenisera (medju kojima je on naravno) medjutim on se bori tj sindoikat da i manje poznati i popularni teniseri dobiju neki deo kolaca. To njegovo osnivanje PTPA mu je navuklo poprilicno problema kod teniske (organizaciono finansijske) elite tako da mu se ne moze zameriti da gleda samo sebe, njemu taj PTPA ne treba sasvim sigurno jer spada u te vrhunsko privilegovane i bez toga, naprotiv. I daje jako mnogo para svojih pomazuci sve srpske tenisere redom itd itd, tako da ne treba sad jos od njega ocekivati da vodi i politicku revoluciju - valjda Srbija ima ljude koji se time bave i koji treba da se time bave. A ako nema, nikakve svrhe ni koristi da se on bavi.

• Like 1
  • Thanks 1