Jump to content

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, Volter said:

Reče Nepomenik da su blokaderi među kojima je bilo i narkomana napali njihove aktiviste, iza toga stoje Pajtić i Čanak, a iza svega stoje separatističke ideje. Opet ponavlja da će izbori biti neizvesni, a polcija će sprečiti divljaštvo. Očekivano od njega. Inače, sve ovo je izjavio u Kuli, izgleda da i tamo zagustilo.

Meni je tu bitno da grad Kula padne, tu živi oko 14k ljudi trenutno, opština je daleko veća još oko 21k ljudi( sve su manja sela).

Ako u gradiću koji ima taj broj ljudi bude 53-47 za studente to bi baš jak indikator bio, da tipa Beograd, Novi Sad Niš, Kragujevac, mogu nositi i nekih 57-58% za studente, dok sva mesta od preko 30k da budu na nivou od 55%( npr za moju Indjiju ima zanimljivo istrazivanje gde grupa gradjanja je na 42% sns 31% i ta grupa gradjana je vrlo aktivna ja lokalu, mladi ljudi ih vode).

Posted (edited)

Oko 25 000 ćacijevaca uživa u pesmama Vesne Zmijanac:

Inače, njena ćerka Nikolija podržava studente. Mnogo je takvih u Srbiji, al baš ovako javno da se blamiraš dok ti ćerku nazivaju narkomankom je užasno. Možda je htela ovim da nju zaštiti :smiley33: Čudi me da nema Cece, valjda je čuvaju za parlamentarne izbore.

Edited by Volter
Posted (edited)
52 minutes ago, Tex_Willer said:

Meni je tu bitno da grad Kula padne, tu živi oko 14k ljudi trenutno, opština je daleko veća još oko 21k ljudi( sve su manja sela).

Ako u gradiću koji ima taj broj ljudi bude 53-47 za studente to bi baš jak indikator bio, da tipa Beograd, Novi Sad Niš, Kragujevac, mogu nositi i nekih 57-58% za studente, dok sva mesta od preko 30k da budu na nivou od 55%( npr za moju Indjiju ima zanimljivo istrazivanje gde grupa gradjanja je na 42% sns 31% i ta grupa gradjana je vrlo aktivna ja lokalu, mladi ljudi ih vode).

Pa nisu u Kuli mala sela. Sivac i Crvenka su najveca sela u Srbiji. A ni Ruski Krstur nije malo selo. 

A i nije Kula reper za Srbiju, procenat nacionalnih manjina je znatno veci nego sto je to u proseku u opstinama u Srbiji. 

Edited by A sad
Posted
3 hours ago, Volter said:

Reče Nepomenik da su blokaderi među kojima je bilo i narkomana napali njihove aktiviste, iza toga stoje Pajtić i Čanak, a iza svega stoje separatističke ideje. Opet ponavlja da će izbori biti neizvesni, a polcija će sprečiti divljaštvo. Očekivano od njega. Inače, sve ovo je izjavio u Kuli, izgleda da i tamo zagustilo.

Klasična poruka. Ja ću da vas pokradem jer mi se može, a vi ako hoćete posle da se bunite, dobićete batine... Već viđeno...