Chaos Is Me Posted Friday at 12:00 PM Posted Friday at 12:00 PM 6 minutes ago, fancy said: Iz Venecija komisija kliče, vrati tužioce precedniče bolesniče 4 1
Volter Posted Friday at 02:07 PM Posted Friday at 02:07 PM Bolji njih stojko, oni pišu da su blokaderi doživeli poraz, ovaj deo im važan: Quote Komisija smatra da je novo zakonsko rešenje kojim je nadležnost za odlučivanje o privremenim raspoređivanjima (premeštajima) javnih tužilaca preneta na Visoki tužilački savet prihvatljivo. Samo ovaj deo i citiraju, a zamerke su za njih sitnice, to će oni rešiti narednih meseci.
Klotzen Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Šovljanski je izabran za novog urednika N1. Ovo uliva poverenje da ih ipak neće gastiti. Imam neke zajedničke poznanike sa njim i kažu da se on ne bi prodao hulji 100%. Videćemo, postoji uvek opcija i ucene no i meni se čini da je čovek na mestu. Primetio sam da se vratila ona novinarka u jutarnji program Nova S vikendom što je lupetala da će EU propasti pa je bila sklonjena jedno vreme. Razmišljao sam da ju je ovaj englez možda vratio da nastavi da lupa ali vidim da je dosta uzdržanija sada. 2
Volter Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Quote Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Srpska napredna stranka (SNS) imati veliki skup u Beogradu na Vidovdan (28. jun), ili pre, kao i da će isti slučaj biti i u nekim drugim gradovima. "Biće to vreme važnih i velikih odluka za građane Srbije, ali da li su to izbori ili nešto drugo, otom-potom", izjavio je Vučić u Parizu, gde učestvuje na Međunarodnoj konferenciji o globalnoj politici, ne želeći da saopšti kada će biti izbori. Quote Na pitanje da li se plaši političkog megdana sa rektorom Univerziteta u Beogradu Vladanom Đokićem, rekao je da Đokić ima "stranu finansijsku podršku", da je "pomoć ogromna medijska, regionalna, evropska, svetska mašinerija", kao i da ga je "gradila Evropa i ceo Zapad". "Nije pitanje da li ćemo mi nešto loše da kažemo o tom čoveku, on je najbolje govorio o sebi u prethodnom periodu i svim onim što je uradio Univezitetu, protiv naše dece i studenata", rekao je Vučić. "Ljudi će imati priliku da biraju između gospodina Đokića. Da li ću to biti ja, da li će to biti neko drugi od nestranačkih ličnosti ili stranačka ličnost – o tome ćemo tek da donosimo odluku. U svakom slučaju, gospodin Đokić je trenutno u prednosti, jedini je koji je sigurni kandidat i jedini koji ima nedvosmislenu i ogromnu podršku kako Evropske unije tako mnogih drugih spolja", dodao je Vučić. Pokušava na sve načine da isprovocira rektora, ne samo njega, nego i studente da reaguju, ali ovo ignorisanje ga još više iritira. Očekuje potvrdu njegovo kandidature pa da njegovi režimski kerovi krenu sa još večim lavežom. Ne ide mu, a i Đokić pametno dozira svoje nastupe Edited 21 hours ago by Volter
Mina D. Harker Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 8 minutes ago, Klotzen said: Šovljanski je izabran za novog urednika N1. Ovo me je jako iznenadilo. Pratila sam ranije njegove emisije, i ostavlja odličan utisak kao novinar i lik, prirodno i nenametljivo a opet sigurno vodi, nadam se kao i ti da je ovaj izbor dobar znak i da neće obrnuti ćurak. 1
Volter Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Bem ti sunce žareno, čak i deca ne komuniciraju sa njim. Ima mnogo slučajeva gde su roditelji za Vučića a deca za studente. Jbg, takva pamet siromašna i nema pomoći, ali ovo da si svestan da podržavaš zlo samo zbog lične koristi i da te u tome ne sprečava ni ovakva situacija sa decom, onda si monstrum.
Tex_Willer Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 hours ago, Volter said: Bem ti sunce žareno, čak i deca ne komuniciraju sa njim. Ima mnogo slučajeva gde su roditelji za Vučića a deca za studente. Jbg, takva pamet siromašna i nema pomoći, ali ovo da si svestan da podržavaš zlo samo zbog lične koristi i da te u tome ne sprečava ni ovakva situacija sa decom, onda si monstrum. A inace njega je Hrkaloviceva ranije jurila, on kao i ona Branka sa informera su pljuvali Vucica, Branka se slikala pored Srdjana Noga koji je nosio vesela za zvalavog( udba priča naravno).
fancy Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago ... Masovni odlasci iz SAJ-a - ovu nekada elitnu jedinicu napustilo je oko 40 aktivnih pripadnika Quote ... Prema rečima sada već penzionisanog pripadnika SAJ-a, koji je želeo da ostane anoniman, u operativnom sastavu će ostati svega 70 ljudi, a radi poređenja - tokom prošle godine i u vreme dok je jedinicom rukovodio Spasoje Vulević - bilo ih je više od 120. Ukoliko se zna da je pun borbeni sastav oko 150 specijalaca...
Recommended Posts