Jump to content

Recommended Posts

Posted

I tako, sedim juče u Rajfajzenu na Terazijama, gledam svoja posla i čekam da se blagajna otčepi, kad ono

20260313-095550.jpg

a onda se setim, petak the 13. :s_d:

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Čuo sam na nekoliko mesta i pročitao da je Vučić govorio o košarci, pa sam morao da pronađem tu emisiju i odgledam je premotavajući segmente, jer nisam mogao da verujem da predsednik zemlje kritikuje odbranu nekog tima i hvali defanzivnu tranziciju drugog tima, koji ne dozvoljava kontre i da mu protivnik trči u leđa...

I ma šta taj nivo želje za sveprisutnosti pokazuje, a pokazuje baš mnogo, postoje i oni dululu tipovi koji nikome ne škode... Znate ih jer ih viđate po ulici, u javnom prevozu ili ispred prodavnice dok pričaju o ratu, poljoprivredi, Kremanskom proročanstvu, Branku kockici, džedajima, Atlantidi, Užičkom kolu... I u sve se razumeju.

Ali nisu opasni po okolinu.

A kad predsednik nekoliko puta pomene da hoće da bude u miru sa svima, pa onda opet konstatuje da je za mir sa NATO, da bi usledio i čitav dalji niz njegovih  opservacija o miru u komšiluku, onda se onaj bezopasni lik koji se razume u sve i propoveda u busu ili ispred dragstora pretvara u komšiju nedokućivih namera, koji ide od vrata do vrata do vrata, pokuca, pa kad mu otvore, kaže: ja sam za mir sa vama.

Zašto bi neko išao od vrata do vrata i ubeđivao komšije da je za mir, kad bi to trebalo da se podrazumeva?

I kako je komšijama kad im zakuca na vrata lik koji u istom satu priča o defanzivnoj tranziciji u košarci i vežbama sa NATO paktom?!

Edited by Nek grmi jako
Posted
On 3/12/2026 at 10:15 PM, Volter said:

Farma 2010. kao da je nagovestila šta nam sledi. Vučić je sigurno bio oduševljen brutalnim lažovom i šovinistom Bojanićem, kao i veći deo naroda. Priznajem da sam s vremena na vreme pratio tu Farmu zbog koje umalo da izbije građanski rat. :smiley53:

Ja sam jos pre jedno 9 godina cuo pricu da je Vucicev javni nastup i persona pravljena po modelu Bojanica. 

Nemam pojma kolko je tacno, ali mi ne zvuci nemoguce

Posted (edited)
19 minutes ago, nemanjaol said:

Ja sam jos pre jedno 9 godina cuo pricu da je Vucicev javni nastup i persona pravljena po modelu Bojanica. 

Nemam pojma kolko je tacno, ali mi ne zvuci nemoguce

Sećam se prvog Velikog brata koji je bio na B92. To se tada smatralo za nešto moderno, nije bilo velike gledanosti i uglavnom je VB gledao mlađi deo populacije. Pobedio je pametan i kulturan momak Ivan Ljuba. Kasnije je rijalitije preuzeo Pink. Vrhunac je bila Farma 2010. Na svakom koraku se pričalo o tome tako da hteo ne hteo morao si saznati za sav onaj pičvajz koji se dešavao. Zvezde Granda je bila najpopularnija emsija i Saša Popović je kroz svoje emisije radio kampanju Bojaniću, većina novina je od njega pravila žrtvu i otvoreno pisala o ustaši koji maltretira jednog Srbina. Klipovi na YT su preplavili fanatici Bojanića. Uživo u programu išla su skandiranja Firči ustašo i Maco Turčine napuši se kurčine.

Brzo je i Nepomenik državu pretvorio u Farmu.

Edited by Volter