Tex_Willer Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Uporedio je talibane sa studentima, kaže to su slične grupacije, jedni su uveli serijatsko pravo, drugi žele da nametnu jednoumlje... 6
Klotzen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Talibane bi mogli da poredimo sa studentima bogoslovije a ne sa ostalim studentima. Ali to se ne bi svidelo Crkvi koja mu verno služi.
fancy Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I tako, sedim juče u Rajfajzenu na Terazijama, gledam svoja posla i čekam da se blagajna otčepi, kad ono a onda se setim, petak the 13. 2
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je fascinatno da on za lokalne izbore mora da ide od sela do sela da pravi kampanju....
Nek grmi jako Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Čuo sam na nekoliko mesta i pročitao da je Vučić govorio o košarci, pa sam morao da pronađem tu emisiju i odgledam je premotavajući segmente, jer nisam mogao da verujem da predsednik zemlje kritikuje odbranu nekog tima i hvali defanzivnu tranziciju drugog tima, koji ne dozvoljava kontre i da mu protivnik trči u leđa... I ma šta taj nivo želje za sveprisutnosti pokazuje, a pokazuje baš mnogo, postoje i oni dululu tipovi koji nikome ne škode... Znate ih jer ih viđate po ulici, u javnom prevozu ili ispred prodavnice dok pričaju o ratu, poljoprivredi, Kremanskom proročanstvu, Branku kockici, džedajima, Atlantidi, Užičkom kolu... I u sve se razumeju. Ali nisu opasni po okolinu. A kad predsednik nekoliko puta pomene da hoće da bude u miru sa svima, pa onda opet konstatuje da je za mir sa NATO, da bi usledio i čitav dalji niz njegovih opservacija o miru u komšiluku, onda se onaj bezopasni lik koji se razume u sve i propoveda u busu ili ispred dragstora pretvara u komšiju nedokućivih namera, koji ide od vrata do vrata do vrata, pokuca, pa kad mu otvore, kaže: ja sam za mir sa vama. Zašto bi neko išao od vrata do vrata i ubeđivao komšije da je za mir, kad bi to trebalo da se podrazumeva? I kako je komšijama kad im zakuca na vrata lik koji u istom satu priča o defanzivnoj tranziciji u košarci i vežbama sa NATO paktom?! Edited 4 minutes ago by Nek grmi jako
Recommended Posts