McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 hours ago, Volter said: Predata je lista i pored svih opstrukcija: Jsno je i zašto su ponovili izbore, a neki su se naravno i prodali. Ljudi, taj sukob u tuzilastvu je svakako borba oko plena, cast izuzecima, to su pojedinci i debela manjina. To sam i na pocetku rekao, lozimo se i navijamo za Dolovac protiv Stefanovica.
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 hours ago, Drug Crni said: Inače, u Kuli zajedno u koaliciji nastupaju sns, sps i svm. Politički oci Saveza vojvođanskih Mađara dr Ferenc Čubela i Jožef Kasa se prevrću u grobu. U savez sa šešeljevcima koji su ih bukvalno proterivali iz Vojvodine. Mogli bi ovi iz SVM više mesta da dobiju da idu samostalno, zbog nižeg cenzusa. Izgleda da vođa ništa ne prepušta slučaju pa ih gira na jednu listu. 2 hours ago, Tex_Willer said: Da li u nekim istraživanjima se navodi potencijalna izlaznost, na republičkom nivou? Još nisam naišao na takav podatak zato što ni nema najave izbora. Na dosadašnjih pet lokalnih je u proseku izašlo 15% više nego na republičkim 2023. a uzorak je nikakav da bi se pravila procena za republiku. Nakon ovih deset izbora će se videti neki trend.
nemanjaol Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 6 hours ago, Volter said: Predata je lista i pored svih opstrukcija: Jsno je i zašto su ponovili izbore, a neki su se naravno i prodali. Ne znam da li je mcl u pravu, ali svakog ko je deo sistema i sad istupa protiv rezima treba maksimalno podrzati. Kako zamisljamo da ce vise ljudi reci dosta i stati na pravu stranu ako se sere po svakom ko pokaze malo kicme. Ne pricam kao da mi ovde na forumu imamo neki uticaj, nego vise kao komentar sireg trenda Edited 6 hours ago by nemanjaol
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 hours ago, Barkley#34 said: Još nisam naišao na takav podatak zato što ni nema najave izbora. Na dosadašnjih pet lokalnih je u proseku izašlo 15% više nego na republičkim 2023. a uzorak je nikakav da bi se pravila procena za republiku. Nakon ovih deset izbora će se videti neki trend. Nekih 4,3m glasova bi značilo 66-67% izlaznost, mislim da iznad toga nije realno, ja sam se nadao i oko 70%, ali za to bukvalno treba preko 90% ljudi u Srb da izadje+ dijaspora 150-200k.
Recommended Posts