fancy Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Edinburgh said: moze biti da nema kartice u automobilu, jer za GPS pozicioniranje automobila na mapi nije neophodna SIM kartica. OK, ali kako ga onda palim, gasim, otključavam, zaključavam, imam info o kvalitetu ulju, količini goriva, AD blu, pritisku u gumama, mestu gde je parkiran / gde se nalazi, preko Fordove aplikacije na telefonu, gde god da sam? Mislim... jbš karticu ali kako se onda ostvaruje konekcija i komunikacija s autom? 🤔
Edinburgh Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 1 hour ago, fancy said: OK, ali kako ga onda palim, gasim, otključavam, zaključavam, imam info o kvalitetu ulju, količini goriva, AD blu, pritisku u gumama, mestu gde je parkiran / gde se nalazi, preko Fordove aplikacije na telefonu, gde god da sam? Mislim... jbš karticu ali kako se onda ostvaruje konekcija i komunikacija s autom? 🤔 Ako imas taj info na telefonu kada nisu blizu automobila, onda imas karticu. Ako te informacije ne mogu da se updejtuju kad si udaljen od auta, onda nema kartice. To bi znacilo da aplikacija na telefonu komunicira sa uredjajem u autu preko blututa. Sto se tice mesta gde je parkiran, Maps i Google Maps imaju tu opciju, softver u telefonu putem senzora prepoznaje poslednju promenu nacina kretanja i to shvata kao mesto gde si parkirao. Edited 10 hours ago by Edinburgh
HAMMER Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago sve se apdejtuje preko blututa kad se povezu uredjaji. barem meni preko android auta.
Recommended Posts