Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, StefanPG said:

Dobi se ovo nekako, nakon uzasne 3. cetvrtine. Posle bjese dobra odbrana. Nazalost ova ekipa nema konstantnost za nesto vise, fali tu jedan centar mjesto Tompsona jer je bas rupa godinu dana

Vama ti prespori igraci na 5 su postali problem kao kkp mlohavi igraci na bilo kojoj poziciji.

Kako ti deluje Tanaskovic, pre svega defanzivno kakav je.

Posted (edited)
1 hour ago, Tex_Willer said:

Vama ti prespori igraci na 5 su postali problem kao kkp mlohavi igraci na bilo kojoj poziciji.

Kako ti deluje Tanaskovic, pre svega defanzivno kakav je.

Evo ja cu ti dati svoje mišljenje...prije toga da spomenem veceras protiv ulma 4/4....furiozna...mudata

Tane - znam da pitas iz perspektive vijesti koje su izlazile zadnjih mjeseci da je vec zavrsen u kkp. Ne znam sto da ti kazem, nisam siguran da je za EL ,a nisam siguran ni da nije. Mozda moze ako mu koncepcija tima i igre bude odgovarala da odigra po koji minut...za sve preko toga ne bih se smio kladiti. Nisam siguran ni u njegovo tijelo iskreno pod vecom potrošnjom i snažnijim protivnicima. Za EK je ok. Ali opet mozda me razuvjeri ,mozda on i jeste za El. E sad ako predje u kkp zelim mu svu sreću u daljoj karijeri. Neka zaradi novce, prave novce. Momak je zadnje tri godine posteno oznojio plavo-bijeli dres. Ima jedan sasvim prosjecan ugovor 15-20 mjesecno , u kkp ce dobiti glat 50. Znam da ga je Ostoja prosle godine htio i da je nudio Bokanu 100-200 hiljada da otkupi ugovor. Ovaj je odbio jer nismo imali koga a za te pare se ne moze na brzinu naci dostojna zamjena. Tada su iz kkp probali na seljacku foru , da slome igraca da zatraži izlaz iz ugovora, jer su odjednom svi "insjaderi" i portali pisali kako prelazi u kkp, pisale se razne gluposti i njegovoj povezanosti sa kkp, ali lik je ostao stabilan, bez trunke nesigurnosti u svoju odluku ,ostao, i time nagradjen trakom. Sad izlazi iz ugovora i vjerovatno ukoliko ga kkp bude htio ,ide tamo.

Edited by Nemam_ti_kad