Урош19 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 15 hours ago, Drug Crni said: Ništa, sad do decembra gledam trejler svaki dan 2
Drug Crni Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Ima se i šta videti. Trailer je topčider! Ovo je tek teaser trailer..baš su počastili fanove njime koliko ja dugačak, sadržajan..svaka čast. Prava gozba. Ja knjige nisam čitao, ali koliko razumem knjiga Dina: Mesija je najteža za adaptaciju. Stoga možda uopšte nije loše ako Villeneuve napravi i veće izmene? Uostalom, pravio ih je i za prva dva dela prateći glavnu priču. Uostalom, film nije naslovljen kao Dina:Mesija već kao Dina deo treći. Sam reditelj očigledno na tome i insistira. Ako treći deo bude makar na nivou prvog, definitivno ćemo dobiti najbolji sf trilogiju ikada* *Star Wars lično ne doživljavam naučno-fantastičnim filmovima, već avanturističkom akcijom smeštenoj u Dalekoj Galaksiji.
Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nije najteža, samo je najmračnija. Vidim da su uzeli odrasle glumce za Polovu decu Leta II i Ganimu, koji su u knjizi "Mesija Dine" tek bebe. Da li to znači da će u ovaj film da uvežu i sledeću knjigu, "Deca Dine" ili će samo da postave osnovu za sledeći film koji će da adaptira tu knjigu, a gde su njih dvoje među glavnim likovima? Takođe Patinson kao Nebeska Priča... mnogo jak lik i mnogo jaka uloga, nadam se da će moći da je iznese. p.s. Nebeska Priča je Živkovićev prevod originalnog imena iz knjige, "Scytale". Postoji razlog zašto ga je preveo. 1 2
woolgatherer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago mesija je macji kasalj za decu a tek su deca macji kasalj za bozanskog cara patinsona sam uspeo da ne odgledam ni u jednom filmu ali njuska mu je izmisljena za nebesku pricu 51 minutes ago, Stiletto said: p.s. Nebeska Priča je Živkovićev prevod originalnog imena iz knjige, "Scytale". Postoji razlog zašto ga je preveo. deder elaboriraj "nebeska prica" je toliko jednostavno a opet mocno dobar prevod (imena i toponima) dodaje novu vrednost delu
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 29 minutes ago, woolgatherer said: mesija je macji kasalj za decu a tek su deca macji kasalj za bozanskog cara Ne verujem da će terati do Božanskog cara, Deca Dine su taman da zaokruže priču sa svim likovima koji su tu od prvog filma. 35 minutes ago, woolgatherer said: deder elaboriraj Ne mogu sada da crtam potanko o Lice-Igračima i Bene Tleilaksu. Koga zanima, neka pročita knjigu ili sačeka film 1
Besni lala Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 20 hours ago, Drug Crni said: Sjajno izgleda ... nadam se da ću se pokajati što su me delovi ostavili ravnodušnim, sad kad se priča zaokruži. Anju Tejlor bih mogao i imenik da gledam kako čita - a deluje da je ovde "ubola" ulogu. 1
alcesta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 hours ago, Drug Crni said: Star Wars lično ne doživljavam naučno-fantastičnim filmovima, već avanturističkom akcijom smeštenoj u Dalekoj Galaksiji. Meni je to prilično očigledno, EF u svemiru, mač i magija Sile sa pokojim robotom kad god su pokušali da uvedu više SF elemenata tipa midihlorijana, to prosto ne funkcioniše kako treba u okviru cele priče.
Recommended Posts