Igor_ Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 U pm, cekam i zakasnim.. uzemi mi Flyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 1 hour ago, maXa88 said: jesam, poslednje 3 runde Ko je birao Srodera, njemacku prevaru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 (edited) 1 hour ago, Igor_ said: U pm, cekam i zakasnim.. uzemi mi Flyna I ja sam gledao Flyna kad sam ispusio za Monka, razmisljao da li njega ili ovog Alize-a, reko ajde da ga isprobam, pokazivao neke flasheve u Netsima prosle sezone, a u Chi je pod kosem borba. No sad skapirah da sam se za*ebao, imao sam dva slobodna mesta jer su mi dvojica na IR, mogao sam i Flyna da pokupim 😄 Edit: Sad videh da je Flyn odmah bacen, tako da sam ga ipak pokupio 😄 Edited October 19, 2021 by vladaboss90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Cekaj kako moze odma? Ako je waiovan mora opet da prodje 24h valjda?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Ajgore, sto imas ovoliko igraca vise za danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 7 minutes ago, Zvezdinho said: Ajgore, sto imas ovoliko igraca vise za danas Pa isto mu dodje, ti imas dva dana Full ekipu, a meni fali po neki igrac sa utakmicama u tim danima. Jos ako mi Porter ne bude soreman.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 (edited) Ma igra Porter to stoji od pre-season kad su ga cuvali. Nije isto, ovako stices psiholosku prednost. Edited October 19, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 11 minutes ago, Zvezdinho said: Ma igra Porter to stoji od pre-season kad su ga cuvali. Nije isto, ovako stices psiholosku prednost. To je tacno haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 5 hours ago, Miki28 said: Ko je birao Srodera, njemacku prevaru? Dobar igrac. Tu smo se obojica slozili da je ok. Pre dve sezone sml ga birali. Pokidao je tu sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Ja sam ostavio Flyna jer mi je falio krilni centar jbg. Uzeo sam Jeffa Greena iz Denvera pa me zanima da li ce on imati ulogu Milsapa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 (edited) 20 minutes ago, maXa88 said: Dobar igrac. Tu smo se obojica slozili da je ok. Pre dve sezone sml ga birali. Pokidao je tu sezonu. Onu sezonu koju je trebao da pokida, raspao se mrčo. Edited October 19, 2021 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 4 hours ago, Igor_ said: Cekaj kako moze odma? Ako je waiovan mora opet da prodje 24h valjda?? Ako se ne varam, mora bar jednu tekmu da odigra u ekipi da bi isao na waiver, a ne FA. Mada mozda i ako provede odredjeno vreme u ekipi cak i da ne odigra tekmu. Ali da, s obzirom da je uzet i bacen u roku od sat-dva, vratio se na FA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Mora da odigra 1 tekmu da bi isao na waiver, tj mora da provede dan u ekipi. Veceras tekme pocinju u 1:30, dakle tad je presek dana i krece uzimanje igraca za sredu, svako otpustanje pre 1:30 bi ga poslalo na fa, a posle na waiver. Ili sam se zeznuo i nije dan u pitanju, nego tekma 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 Bra'o Irac!!Idemo next, hoce Beli da uzvrati :) Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 Ishhhhhh idemo Beliii.. kako mu je legao GS prvi ga pustishe da spusti loptu, tacno se gube oko njega nisu navikli da igra kosarku.. Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 (edited) Jebo me Luni sto sam ga draftovao pre Bjelice Dzabe sam slusao 6.licna podkast gde je Edin pricao da ce da koriste Bjelicu vise od spot up sutera Edited October 20, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 4 hours ago, Squabbit said: Bra'o Irac!! Idemo next, hoce Beli da uzvrati 🙂 Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk E nek si ga prozvao da uzvrati xD Profa se malo poigrao sa Lebronzom i ekipom. 😄 13 minutes ago, Zvezdinho said: Jebo me Luni sto sam ga draftovao pre Bjelice Ja draftovao iz Pionira, što se i vidi po ekipi kako je zbrda zdola i skoro bez visokih i draftujem Bugija u poslednjoj rundi, bio sam ubeđen da je Bjelica otišao još u 10. rundi. Dođem kući, imam šta i da vidim - ostao nedraftovan. 😄 Dva dana sam se jeo da l će ostati na FA... Srećom ostao i valjda će malo ublažiti nedostatak visokih u mojoj ekipi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 Sta trazis za njega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 Hahha ja kažem da sam u problemu sa visokima on traži odma Belog. 😄 Polako druye, tek je početak sezone, valja dati svima priliku da se pokažu. Jedini dostupan za trejd trenutno je Dragić i to isključivo za SF/PF. Možda bih razmislio o nekom centru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 41 minutes ago, Zvezdinho said: Dzabe sam slusao 6.licna podkast gde je Edin pricao da ce da koriste Bjelicu vise od spot up sutera bolje da si slušao drejmondovu izjavu koji je rekao da je iznenađen bjelicinim versatilityjem (a i da si neke pre-season statse pogledao makar) cenim da se drejmond bolje razume od edina u roster dubsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 (edited) Hvalio je Drejmond i Smajlagica Nista, sezona je zvanicno vec prvog dana propala Edited October 20, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 Zveki sta kukas, nisam nista bitno napravio prvog dana. Ali mi deluje da me instinkt za Claxtona nije sjebao, moze da bude dobar zabod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 Ja draftovao iz Pionira, što se i vidi po ekipi kako je zbrda zdola i skoro bez visokih i draftujem Bugija u poslednjoj rundi, bio sam ubeđen da je Bjelica otišao još u 10. rundi. Dođem kući, imam šta i da vidim - ostao nedraftovan. [emoji1] Dva dana sam se jeo da l će ostati na FA... Srećom ostao i valjda će malo ublažiti nedostatak visokih u mojoj ekipi...Pa da ne bude kako prizivam za sebe samo... :)Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 @Zvezdinho udjem da vidim koga imas veceras, i ukapiram da sam 4 tvoja igraca igrao vise poena za veceras😂 i kako sad ja da navijam da odigraju lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 I ja sam na tvoje igrao plus. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts