Igor_ Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 U najgoroj nedelji za mene, sto se rasporeda tice, imam duel sa ovako dobrom ekipom kao sto su Oldboisi, sreca pa prvi mec preskocise Adebayo i Achiuwa, mada i tako ne vidim kako mogu do nekog pristojnog poraza.. MPJ out, Claxton out, Duarte out, i Mann najverovatnije.. a na FA nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 30 minutes ago, Igor_ said: U najgoroj nedelji za mene, sto se rasporeda tice, imam duel sa ovako dobrom ekipom kao sto su Oldboisi, sreca pa prvi mec preskocise Adebayo i Achiuwa, mada i tako ne vidim kako mogu do nekog pristojnog poraza.. MPJ out, Claxton out, Duarte out, i Mann najverovatnije.. a na FA nista. Ako centri nastave da mi sutiraju 2/21 iz igre zbirno nista nije iskljuceno. Jos Adebajor kilav, Mobli se povredio juce. FA lista je stvarno tuzna, ja digao Grenta WIlliamsa u slucaju da Timelord propusti vise tekmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 19 minutes ago, threepwood said: Ako centri nastave da mi sutiraju 2/21 iz igre zbirno nista nije iskljuceno. Jos Adebajor kilav, Mobli se povredio juce. FA lista je stvarno tuzna, ja digao Grenta WIlliamsa u slucaju da Timelord propusti vise tekmi. Ja uzeh sad Dean Wade, nadam se makar nekom ucinku bez Allena i Mobeleya, mada vratice se Markkanen i Love.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Mogao bi Galinari da krene malo bolje, a sinoćna statistika obećava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 FA lista pretužna, juri se razna drvna građa u eri brze samllball košarke i tako svake godine... Hoćemo li ikad da izbacimo debilnu DD kategoriju i smanjimo broj ekipa po ligama na 16 ili bar 18? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Ne 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 17, 2021 Author Share Posted November 17, 2021 Ja bih iskreno DD i TD izbacio... totalno nekošarkaška kategorija koja je često pitanje sreće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Pa sreća je i kada Grifin jedno veče ima 14-11 plus 4 trice i hustle 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Pa nije bas da nema, evo lik sto je izcackao Metua, svaka mu cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 17, 2021 Author Share Posted November 17, 2021 uf sreća je to što da li će igrač da ima 14&10 ili 14&9 može nekome da donese jednu kategoriju... pri čemu je to potpuno arbitrarna kategorija koja nije nikakav pokazatelj u stvarnoj košarci ako igrač uhvati skok više on je tako pomogao svom timu, nebitno da li je uhvatio svoj osmi ili deseti skok... nadam se da sada malo kapirate o čemu pričam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Sto se mene tice moze da se izbaci DD i u toku sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Desi Zveki, sta mislis o nasoj ekipi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 DE si Delgi, mnogo vam zavisi od injury prone Dejvisa, ako vas usere ko Haosa onomad sa Dejvisom da se ne povredi ( ko sto nije mene u b2b finalu) bicete u prve 4 ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Po ovim kategorijama su centri u velikoj prednosti, a uz izbacivanje DD kategorije smatram da bi i TO trebale da se izbace da se mozda malo izbalansira razlika izmedju bekova i centara. 3PM, AS,ST = BLK, OREB,DREB Ostale kategorije su manje više ravnopravne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Meni je najjaci lik ovaj sto je iskopao Eubanksa. pjur fantazi skil mmw 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 10 minutes ago, Zvezdinho said: DE si Delgi, mnogo vam zavisi od injury prone Dejvisa, ako vas usere ko Haosa onomad sa Dejvisom da se ne povredi ( ko sto nije mene u b2b finalu) bicete u prve 4 ekipe. Zveki, premirali smo igrace pre meca sa tobom kao nas preCednik fuZbalere za pobedu, ali oni su nagradu odlucili da uloze u razvoj ESPN softvera ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 i ja bih izbacivao DD, TD i PPM... mada godine spremanja i gledanja za/u 13kat ce da ostavi traga 100% sumnjivo mi malo i OR i DR al ajde... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Što se tiče panjina jedini realni predlog je da se objedine defanzivni i ofanzivni skokovi to jeste svakako glupo imho, to je neko i dao predlog ne znam što se nije makar glasalo... što se tiče dd pa ima i igrača koji prave dd sa asistencijama nije to samo rezervisano za skokove... td sta znam tu je sjebao Jokić pa realno sa njim imaš kategoriju više 99%,ovi ostali su manje više dosta smanjili količinu td-ova osim westbrooka ali on dok napuca td sjebe ti tri kategorije najmanje tako da nije to neki cheat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Nije glupo, defanzivni skokovi su defanzivna kategorija, ofanzivni skoovi ofanzivna kategorija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 17, 2021 Author Share Posted November 17, 2021 Što se tiče panjina jedini realni predlog je da se objedine defanzivni i ofanzivni skokovi to jeste svakako glupo imho, to je neko i dao predlog ne znam što se nije makar glasalo... što se tiče dd pa ima i igrača koji prave dd sa asistencijama nije to samo rezervisano za skokove... td sta znam tu je sjebao Jokić pa realno sa njim imaš kategoriju više 99%,ovi ostali su manje više dosta smanjili količinu td-ova osim westbrooka ali on dok napuca td sjebe ti tri kategorije najmanje tako da nije to neki cheat Nije poenta brisanje DD i TD da se smanji uticaj panjina nego su to kao što sam već rekao jednostavno nekošarkaške kategorije koje u stvarnom svetu nikakvog uticaja nemaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 5 igraca sa oznakom O, potencijalno iz 6ti sutra... odlicna nedelja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Sramotno je šta nekad igra Miles Turner, kao i poslednjih pet šest partija Furnijea. Da se ne zove tako leteo bi iz tima odavno. Ako mi ne bude igrao Kari večeras biću u problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 (edited) Moj kolega me svakog jutra uredno proklinje sto sam uzeo Bledsoa mesto Furnijea. Nemas pojma koliko mi je drago sto si ovo napisao Edited November 18, 2021 by maXa88 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 7 hours ago, djole said: 13 hours ago, Bobby Shurda said: Što se tiče panjina jedini realni predlog je da se objedine defanzivni i ofanzivni skokovi to jeste svakako glupo imho, to je neko i dao predlog ne znam što se nije makar glasalo... što se tiče dd pa ima i igrača koji prave dd sa asistencijama nije to samo rezervisano za skokove... td sta znam tu je sjebao Jokić pa realno sa njim imaš kategoriju više 99%,ovi ostali su manje više dosta smanjili količinu td-ova osim westbrooka ali on dok napuca td sjebe ti tri kategorije najmanje tako da nije to neki cheat Nije poenta brisanje DD i TD da se smanji uticaj panjina nego su to kao što sam već rekao jednostavno nekošarkaške kategorije koje u stvarnom svetu nikakvog uticaja nemaju. moram da primetim da od početka sezone sve živo želiš da menjaš 🙃 brogdon (sa foruma) je lepo primetio još odavno: na infernetu ne možeš da nađeš tips'n'tricks za ligu od 20 timova + 13 kategorija. ako smanjiš na 9-10 kategorija (i 15ak timova), odgledaš lepo locked on fantasy redovno i nema zime. ne moraš ni da gledaš nba. ne moraš da znaš ni pravila basketa koliko je sve sažvakano (toliko o stvarnom svetu) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts