Noćna mora B92 fantazera Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 22 hours ago, delgado said: Ako mislis na mene, radio sam draft 😄 Evo ga cimer, igra s Japancem ;D 2-0, dovidjenja i prijatno nadam se da ce nekad neke prepametne osobe imati sluha za tvoje fantazi-wise vizije u vidu ovih promena, Kajri Irving npr 😄 Ostavite samo vi brata Kyrie-a za 3. rundu, pa ćete videti da li je prepametan ili ne. Oh wait, pa ti ne igraš ovu ligu, šta uopšte tražiš na ovoj temi? 😮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Pa zaboravio si da ovde imam burner ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 usracemo vas delgado i ja ove sezone 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 jel mozete mene da ispovracate, milost. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 tesko, delgisa fura no mercy fazon blud, razvrat i kanterica u drugoj rundi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 1 minute ago, Itachi Uchiha said: tesko, delgisa fura no mercy fazon blud, razvrat i kanterica u drugoj rundi bas me zanima burnerov draft ako ste na nekoj 13-16 poziciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Just now, oubrevo. said: bas me zanima burnerov draft ako ste na nekoj 13-16 poziciji. i mene, to smo najmanje razmatrali racunam da ne moze stalno taj pik da mi daje 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 ja sam poslednje tri sezone stalno oko 10-15, jednom sam imao u zivotu treci ili cetvrti pik i tada sam ispao u b ligu : i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 5 minutes ago, oubrevo. said: ja sam poslednje tri sezone stalno oko 10-15, jednom sam imao u zivotu treci ili cetvrti pik i tada sam ispao u b ligu : i jesi tad digao Gasola? ne secam se vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited) 15 minutes ago, Itachi Uchiha said: jesi tad digao Gasola? ne secam se vise jok, pau gasola sam digao kada sam nakon pasivne coowner sezone otišao u b ligu svojevoljno. hteo sam mela ali mi je pau nešto stajao u queue prvi greškom. inače je pau bio te sezone neki top 20-30 igrač. to je bilo pre cca 10 godina onda sam se vratio u A, odigrao solidnu 1/4 finals sezonu i sledeće sezone dobijem taj 3-4. pik, bio sam srećan k'o kuče: birao curryja sa te pozicije, nurkića u trećoj rundi, zajeb'o se sa batumom u drugoj koji je do tada bio borderline TD igrač. curry nešto sjebe ruku na par meseci, nurkić se povredi usred borbe za opstanak i tako. to je ujedno i poslednja sezona da sam napravio trejd. ima tome verovatno 5 godina, možda i više edit pau gasol pik ti je ista sezona koju ćemo pamtiti po kris kamanu u polufinalu. tj tićma pamti Edited October 16, 2021 by oubrevo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 22 minutes ago, oubrevo. said: jok, pau gasola sam digao kada sam nakon pasivne coowner sezone otišao u b ligu svojevoljno. hteo sam mela ali mi je pau nešto stajao u queue prvi greškom. inače je pau bio te sezone neki top 20-30 igrač. to je bilo pre cca 10 godina onda sam se vratio u A, odigrao solidnu 1/4 finals sezonu i sledeće sezone dobijem taj 3-4. pik, bio sam srećan k'o kuče: birao curryja sa te pozicije, nurkića u trećoj rundi, zajeb'o se sa batumom u drugoj koji je do tada bio borderline TD igrač. curry nešto sjebe ruku na par meseci, nurkić se povredi usred borbe za opstanak i tako. to je ujedno i poslednja sezona da sam napravio trejd. ima tome verovatno 5 godina, možda i više edit pau gasol pik ti je ista sezona koju ćemo pamtiti po kris kamanu u polufinalu. tj tićma pamti ticma jos ima onu celavu glavu u snovima kao juce da je bilo kaman redja DNP, ja ga kupim posle 2+1 utakmice jer ne postoji niko drugi a treba mi DD. i kaman tabrica baca 28+17. kako sam od matica napravio chokera for years to come. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited) Hteo si i da ga od chokera napravis sampionom sa onim Adams-Michel Donovan trejdom, al se isprecila koronka. Doduse isao bi na mene u 1/4 ko zna sta bi tu bilo, nakon sto sam ispampulecao sadasnjeg sampiona, i tada sa super timom prvog favorita, sa Boban Kovid 19 game. Sto bi uini rekao : Edited October 16, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 11 minutes ago, Zvezdinho said: Hteo si i da ga od chokera napravis sampionom sa onim Adams-Michel Donovan trejdom, al se isprecila koronka. Doduse isao bi na mene u 1/4 ko zna sta bi tu bilo, nakon sto sam ispampulecao sadasnjeg sampiona, i tada sa super timom prvog favorita, sa Boban Kovid 19 game. Sto bi uini rekao : ti to proglasio sebi pobedu nad madjijom na osnovu toga sto si fazon u utorak/sredu vodio? isuse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited) Za Isuse je bio taj trejd. Pa i tvoj drug Matic me je maltene proglasio pobednikom, i nije utorak/sredu, nego nakon srede/cetvrtka To je bilo lepo vodjstvo protiv supertima. Jebeni Gober i kineski virus Edited October 16, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Niti znam gde je ko trade-ovan, niti tko je koga draftovao i zbog cega !!! Brt Zveki @Zvezdinhosalji neke skripte 😴 Kako je Japanac pukao , moracu da tražim novog spasioca u trade-ovima pred kraj sezone... naravno jos jednog pored Matica Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited) 2 hours ago, Zvezdinho said: Za Isuse je bio taj trejd. Pa i tvoj drug Matic me je maltene proglasio pobednikom, i nije utorak/sredu, nego nakon srede/cetvrtka To je bilo lepo vodjstvo protiv supertima. Jebeni Gober i kineski virus Jeste sigurno dali smo ti titulu a vodio si jedva zbog DD Bobana. Spasila vas korona te sezone, jedina sezone gde sam bio skoro pa skroz zdrav u PO EDit: ipak kurac povredila se 1 i 2 opcija Detroita u vidu Ruze i Kenarda tako da ni tad nisam bio zdrav mora jos unazad jedna ili 2 godine Edited October 16, 2021 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited) 8 minutes ago, John Dies at the End said: Niti znam gde je ko trade-ovan, niti tko je koga draftovao i zbog cega !!! Brt Zveki @Zvezdinhosalji neke skripte 😴 Kako je Japanac pukao , moracu da tražim novog spasioca u trade-ovima pred kraj sezone... naravno jos jednog pored Matica Upravo ih pravim kao i svake sezone jedan dan pred draft na A4 listu za stampanje Xpert mi kaze da ne overtinkujem Kad spomenu Japija, Lukaku94 nakon sto su ga izbacili u C ligu : Spoiler 6 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Jeste sigurno dali smo ti titulu a vodio si jedva zbog DD Bobana. Spasila vas korona te sezone, jedina sezone gde sam bio skoro pa skroz zdrav u PO Bemu misa Maticu , cak i Maksa ima jedno finale, ej Maksa (ej Maksa) , i NBK se sad namece nakon proslogodisnjeg finala kao ozbiljan kontender, daj jednu sezonu jbt barem do finala. I nemoj da se samoubijes trejdovima ko prosle sezone. Valjda ti sluzi necemu taj glas razuma od coownera. Cuj jedva vodio Edited October 16, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 3 minutes ago, Zvezdinho said: Upravo ih pravim kao i svake sezone jedan dan pred draft na A4 listu za stampanje Xpert mi kaze da ne overtinkujem Kad spomenu Japija, Lukaku94 nakon sto su ga izbacili u C ligu : Hide contents Samo ti posalji, ja ne koristim Skajp, necu nista pisem Expertu Pored pečenja, vodim i kod bombasa u Dasnicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited) Ma ispricali smo se Xpert i ja preko Skajpa pre neki dan , uglavnom slicno razmisljamo jedno 80 posto. Pa kako da ti posaljem kad ne koristis Skajp Edited October 16, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 3 minutes ago, John Dies at the End said: Pored pečenja, vodim i kod bombasa u Dasnicu još nisi vodio na pečenje? danas ti je poslednji dan, od ponedeljka se računa duplo jer je počela nova sezona 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 1 minute ago, oubrevo. said: još nisi vodio na pečenje? danas ti je poslednji dan, od ponedeljka se računa duplo jer je počela nova sezona Kao ponudio se od srede, sad kad korona razbija onako slucajno Kad se smiri malo korona pa onda moze to pecenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 1 minute ago, oubrevo. said: još nisi vodio na pečenje? danas ti je poslednji dan, od ponedeljka se računa duplo jer je počela nova sezona Ne moze Zveki, muči ga povišeni holesterol kaže Just now, Zvezdinho said: Kao ponudio se od srede, sad kad korona razbija onako slucajno Kad se smiri malo korona pa onda moze to pecenje. Jedino ako oces da dodjes na truli zapad da se svrckas malo 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited) Dobro, mozes sa trulog zapada karticom da platis tu vecerinku koja ce da mi dodje na kucnu adresu Docices u Srbiju ponovo sledece godine. Edited October 16, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 3 minutes ago, Zvezdinho said: Dobro, mozes sa trulog zapada karticom da platis tu vecerinku koja ce da mi dodje na kucnu adresu Docices u Srbiju ponovo sledece godine. Samo ti posalji... dogovoricemo se 😄 Ali nemoj na Skajp , zaboravio sam šifru ( ustvari ne znam ni da li ga imam instalirano na mob ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited) 9 hours ago, Zvezdinho said: Za Isuse je bio taj trejd. Pa i tvoj drug Matic me je maltene proglasio pobednikom, i nije utorak/sredu, nego nakon srede/cetvrtka To je bilo lepo vodjstvo protiv supertima. Jebeni Gober i kineski virus Bogami možda su čak i u petak utakmice odigrane, ako ne grešim. Znam da si bio u ekstazi zbog velike prednosti, a Mađija se već predao. 11 hours ago, oubrevo. said: ja sam poslednje tri sezone stalno oko 10-15, jednom sam imao u zivotu treci ili cetvrti pik i tada sam ispao u b ligu : i Vala i ja se nadam jednom top 3 piku konačno. Jedne sezone sam imao polomljenog Russ-a, znači sigurno nije bio top 5 pik, ne sećam se koji tačno. Ostalo sve 13-17 (najgore moguće) i jedne godine 19. mislim, kad sam Collins-a uzeo. Ne bi bilo loše da mi Konjušar padne ruku ove sezone, da batalite nakon 3 kola dominacije. Edited October 16, 2021 by Noćna mora B92 fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts