Jump to content

Toronto/Montreal ----> Sinsinati :)

Boxy

Recommended Posts

Bice zanimljivo videti ko ce svrgnuti Novaka sa trona jednog dana i zavladati teniskim svetom. Da li ce to biti bezvlasce, gde ce vise igraca osvajati slemove naizmenicno, ili ce to biti rivalstvo dvojice, ili pak dominacija jednog igraca ( najmanje realan scenario) ? Federer je zavrsio sa ozbiljnim tenisom, Rafa verovatno ima poslednju sansu iduce godine na RG, Next genovcima ostaje jos Novak. Ukoliko bi neko od njih uspeo da uzme USO, verujem da bi mu to bila prekretnica u preuzimanju primata nad svojim ispisnicima jer to znaci da je probijena najteza barijera- osvojiti slem protiv Novaka. Zverev poslednjim partijama pokazuje da vise ne zaostaje za Medom i Cicipasom, da je legitimni pretedent. Rubljev ce imati najverovatnije ulogu nekog Berdiha ili Raonica iz njihovih slavnih dana, mada mozda i uzme neki slem ako bude na snazi ona varijanta "bezvlasca"

• Like 2

Meni izgleda da se posle velike trojke nazire mala koja će je naslediti, ali će se tu mešati i dosta drugih, neće biti ni blizu onakve dominacije na svim podlogama. Tim je veliki znak pitanja i koliko će mu povrede dozvoliti da bude neki značajan faktor.

Bice WTA, uz dominaciju igraca koji su trenutno najspremniji, kao sto smo vidjali sa Halep, Muguruzom, Osakom, Barti, etc.

Inace, Zverev nikada nije ni zaostajao za njima dvojicom. Samo je takav utisak jer je na slemovima "kasno" probio barijeru, ali i on ima finale, kao i ova dvojica, ima vise titula, vise mastersa (5-4-1), H2H 3-6 protiv Cicipasa, ali 2 pobede u poslednja 3 meca, 5-4 sa Medvedevim (doduse, tu je krenuo sa 4-0).

Samo je duze u top 10, pa deluje da stagnira.

Edited by McLeod

Cicipasu je sudija kriv, a ima i lošu reputaciju pride :smiley33:

STEFANOS TSITSIPAS: Look, the referee doesn't have the best reputation on tour among players. I wanted to go change in the third set, because I was pouring wet. Couldn't even hold my racquet.

The referee decided not to give me that break that I really wanted to go change clothes and change all of my wet clothes that, you know, weren't ideal for me to continue at that third set.

I somehow managed it, but it wasn't nice of him not to let me go. I don't know if the player's reaction influenced that, or it is in the rulebook, which I don't think it is, I will check it later. A player shall be allowed to go to the bathroom in each single set, as far as I know it.

The referee, for some reason, wanted to customize the rules up to his liking, which was not nice. I have had issues with this referee in the past. I don't know why he's so strict. I don't know why he wants to head towards his way, and, you know, it's not nice. It's not nice.

We are trying to play tennis out there, obviously sweating a lot, giving our best effort and our effort is not really being appreciated. I'm very sad to see it be this way.

On ne zna tačno pravila, ali zna da ih sudija krši jer mu se tako sviđa...

Ne sećam se da su igrači ranije ovako naširoko komentarisali sudije po medijima. Pitaju ih tu i tamo obično za razne opomene, ali ovoliko se ni Toni nije žalio kad Rafa dobije TV.

On 8/23/2021 at 12:17 AM, Kosjan Willavić said:

Bice zanimljivo videti ko ce svrgnuti Novaka sa trona jednog dana i zavladati teniskim svetom. Da li ce to biti bezvlasce, gde ce vise igraca osvajati slemove naizmenicno, ili ce to biti rivalstvo dvojice, ili pak dominacija jednog igraca ( najmanje realan scenario) ? Federer je zavrsio sa ozbiljnim tenisom, Rafa verovatno ima poslednju sansu iduce godine na RG, Next genovcima ostaje jos Novak. Ukoliko bi neko od njih uspeo da uzme USO, verujem da bi mu to bila prekretnica u preuzimanju primata nad svojim ispisnicima jer to znaci da je probijena najteza barijera- osvojiti slem protiv Novaka. Zverev poslednjim partijama pokazuje da vise ne zaostaje za Medom i Cicipasom, da je legitimni pretedent. Rubljev ce imati najverovatnije ulogu nekog Berdiha ili Raonica iz njihovih slavnih dana, mada mozda i uzme neki slem ako bude na snazi ona varijanta "bezvlasca"

Ja ne verujem da ce Novak biti svrgnut sa trona i napustiti tenis, pre mislim da ce se ganjati sa mladjima narednih par godina, konkretno da ce (ako ne bude imao povrede pu pu) se truditi da bude u dobroj formi do narednih OI tj jos tri godine tako da ocekujem da ce tokom naredne tri godine da osvaja GS ove malo on malo neko od mladjih koji ce na neki nacin da zamene Rafu, Fekija, Wawu, Endija... a Novak ce svojih recimo dva godisnje da osvaja i dalje

Edited by ciao
  • Like 1

44 minutes ago, alcesta said:

Cicipasu je sudija kriv, a ima i lošu reputaciju pride :smiley33:

On ne zna tačno pravila, ali zna da ih sudija krši jer mu se tako sviđa...

Ne sećam se da su igrači ranije ovako naširoko komentarisali sudije po medijima. Pitaju ih tu i tamo obično za razne opomene, ali ovoliko se ni Toni nije žalio kad Rafa dobije TV.

Pa i Cicipas ima svoju reputaciju...😇🤡

Ima na TW tačno po mečevima kolike se mu bile pauze, ne znam da me neko stavio ovde...

Što se Rafe pak tiče, ipak je isposlovao da mu Bernardez ne sudi...